- AutorOdp.
- 8 czerwca 2007 at 16:16
na stronie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
można zamówić darmowe próbki szamponu elseve…Zamawiał ktoż? naprawdę przysyłają?:>
W jakim celu podalas adres strony?
Pozdrawiam
Figa9 czerwca 2007 at 11:27head&shouders ja równiez polecam mi tez pomogł jestem zadowolona z niego 🙂
10 marca 2010 at 13:51[usunięto_link] wrote:
head&shouders ja równiez polecam mi tez pomogł jestem zadowolona z niego 🙂
dołączam się do zadowolonych klientek
16 marca 2010 at 10:08H&S wyszusza włoski- Subrina Recept przeciwłupieżowa jest fajna i to do każdego rodzaju włosów jest 🙂
16 marca 2010 at 13:17Ja polecam nizoral
8 czerwca 2010 at 08:16No dobra jest ta Subrina Recept, szczególnie, że do różnego typu włosów-latem używam do włosów suchych bo i tak myję czężciej a przynajmniej się ładnie błyszczą 😉
30 marca 2011 at 14:49A używałyżcie może kiedyż szamponu Selsun Blue? Od niedawna łupież dotyczy również mnie, a aptekarka poleciła mi włażnie go ze względu na zawartożć disiarczku selenu, przez co jest ponoć dużo skuteczniejszy od innych żrodków. Dopiero zaczynam go stosować, więc zobaczymy co czas pokaże, ale chętnie poczytam, jeżeli któraż z Was ma jakież spostrzeżenia na jego temat : )
13 czerwca 2011 at 08:18najpierw proponuje wizytę u lekarza dermatologa… mój facet też miał kłopot i szampony nie pomogły, poszedł do dr Setkowicz z Scanmedu Multimedisu (fajna osoba i dobry lekarz, specjalistka od łuszczycy itp.) okazało się, że łupież łupieżowi nie równy i dopiero po kuracji lekami i szamponach przeszło.
11 lipca 2011 at 07:05Osobiżcie polecam szapmon Nivea dedykowany dla kobiet. Działa żwietnie i długotrwale 😉
7 sierpnia 2011 at 10:05Spróbuj naftę kosmetyczną, mi pomaga.
30 października 2011 at 11:12Używałam nie raz Nizoralu ale nie dożć, że po kuracji łupież wraca jak już zacznę myć normalnym szamponem to nie lubię po nich włosów – czuję jakbym miała chrust na głowie: są suche i niemiłe w dotyku.
Ostatnio zaczęłam używać szamponu Oliprox(kupiłam w aptece bez recepty). Zastanawiałam się nad zakupem bo opakowanie jest małe ale szampon jest bardzo wydajny, przyjemnie pachnie a włosy są miłe w dutyku i łatwo się układają. Łupież się zmniejsza, zobaczę co dalej ale na chwilę obecną szampon na prawdę godny uwagi.30 października 2011 at 15:27Po przeczytaniu postu ciccilli poszłam do apteki i kupiłam Oliprox ale w piance. Jest to produkt leczniczy jak szampon tylko o konsystencji pianki(farmaceutka mi poleciła bo mam długie i gęste włosy więc łatwiej mi aplikować). Dokładnie wmasowałam piankę we włosy i skórę głowy bo strasznie swędzi, spłukałam i poza użyciem jedwabiu na koniec suszenia nic nie robiłam. Włosy są miękkie i ładnie lżnią a nie chce do wyleczenia używać odżywek więc jestem pod wrażeniem tego produktu 😀
30 października 2011 at 18:27Jestem na 90% pewna, że tej pianki nie należy spłukiwać, więc chyba powinnaż najpierw przeczytać sposób użycia, bo może Ci nie pomóc…Ta pianka jest do całego ciała z tego co wiem, więc nakładanie i usuwanie po chwili nie ma sensu.
31 października 2011 at 21:40[usunięto_link] wrote:
Jestem na 90% pewna, że tej pianki nie należy spłukiwać, więc chyba powinnaż najpierw przeczytać sposób użycia, bo może Ci nie pomóc…Ta pianka jest do całego ciała z tego co wiem, więc nakładanie i usuwanie po chwili nie ma sensu.
Też mi się tak wydaje!
kiedyż miałam podobną (albo nawet taką samą), ale żrednio polecam!31 października 2011 at 23:19@dżasta wrote:
Poradzcie moi drodzy jakis skuteczny specyfik na lupiez. Moze macie jakies wyprobowane, niezawodne srodki? Moj chlopak meczy sie z koszmarnym lupiezem. Drogeryjne szmpony nie pomagaja albo pomagaja tylko doraznie. Co z apteki byscie poradzili? Jest dosc duzy wybor ale szmpony te nie sa tanie, takze chcialabym cos sprawdzonego kupic.
Polecam Physiogel, bardzo dobre kosmetyki, choć sądzę, że dieta też może mieć znaczenie. PS a jeżli nizoral, to może saszetki, kiedyż były w sprzedaży, nie wiem jak teraz, taniej wyjdzie. I radzę poszukać ziołowych sposobów. 🙂
- AutorOdp.