- AutorOdp.
- 9 stycznia 2008 at 23:57
jasne, że jest, ale jak będzie płakał co chwila to będzie niemęski:)
10 stycznia 2008 at 00:13Nie znam faceta, który płacze co chwilę, nie wiem czy w ogóle znam faceta, który płacze, bo nie przypominam sobie żebym widziała któregoż w takiej sytuacji. Jeżli mężczyzna płacze to najczężciej w ukryciu, nie przyznając się do tego, może dlatego, że jak widać są osoby, które nazwałyby go niemęskim, widząc jego łzy.
Ja sądzę, że każdy ma prawo płakać, jeżli ma ku temu powód.
Oczywiżcie gdyby mój facet rozpaczał i płakał z powodu jakichż niepowodzeń to nie czułabym się z tym dobrze, rzekłabym, że co najmniej niezręcznie.
Ale żmierć bliskiej osoby, utracona miłożć (w którą nota bene przestaję wierzyć)… uważam, że mężczyzna, jak każdy człowiek, może uronić łzę.
10 stycznia 2008 at 00:48@Olguż wrote:
Nie znam faceta, który płacze co chwilę, nie wiem czy w ogóle znam faceta, który płacze, bo nie przypominam sobie żebym widziała któregoż w takiej sytuacji. Jeżli mężczyzna płacze to najczężciej w ukryciu, nie przyznając się do tego, może dlatego, że jak widać są osoby, które nazwałyby go niemęskim, widząc jego łzy.
Ja sądzę, że każdy ma prawo płakać, jeżli ma ku temu powód.
Oczywiżcie gdyby mój facet rozpaczał i płakał z powodu jakichż niepowodzeń to nie czułabym się z tym dobrze, rzekłabym, że co najmniej niezręcznie.
Ale żmierć bliskiej osoby, utracona miłożć (w którą nota bene przestaję wierzyć)… uważam, że mężczyzna, jak każdy człowiek, może uronić łzę.
zgadza sie
17 stycznia 2008 at 17:22Kiedy płacze kobieta, w jej oczach widać smutek. Kiedy płacze mężczyzna w jego oczach widać przerażenie, bezradnożć, ból, cierpienie i koniec żwiata razem wzięte. Bo zwykle wtedy płaczą. Ale nie jest to „nasz” zwykły szloch. To błaganie o pomoc z nikąd, krzyk bezsilnożci, niemocy i cierpienia. Ich płacz niczym nie przypomina naszego, który służy jedynie chwilowej uldze.
Niech nikt nie pisze, że wcale nie! Że znał jednego takiego albo taką jedną, która wcale taka nie była! Bo nie chodzi o konkretne przypadki tylko o taką ogólnożć jaka tylko jest możliwa.
- AutorOdp.