- AutorOdp.
- 12 marca 2013 at 20:13
fiu fiu.. nie zły szybki makijaż..
ja codziennie sobie obiecuję, że zacznę się choć trochę podmalowywać.. ale jeszcze mi nie wychodzi.
jak to zrobić, jak?27 marca 2013 at 09:42[usunięto_link] wrote:
fiu fiu.. nie zły szybki makijaż..
ja codziennie sobie obiecuję, że zacznę się choć trochę podmalowywać.. ale jeszcze mi nie wychodzi.
jak to zrobić, jak?ja mam tzw. pełny makijaż na wyjżcia a na co dzień używam kremu BB Garniera jako krem i podkład w jednym chociaż on tylko wyrównuje mi cerę a nie kryje tak mocno jak podkład 🙂 używam jażniejszego odcienia który wpada w żółte tony i dzięki temu ładnie rozżwietla buzię jest bardzo dobry na sam początek drogi jeżli chodzi o makijaż codzienny 🙂
do tego tusz do rzęs Ingota wydłużający bardzo dobry ewentualnie róż do policzków też Inglota mają bardzo fajny wybór odcieni który same kompletujemy w zestaw 🙂14 kwietnia 2013 at 10:01Codziennie, bo bez makijażu wyglądam beznadziejnie i blado 🙁
Mam białe rzęsy i brwi, henna szybko się zmywa…
A i twarz mam mało ciekawą.
Źle się czuje bez makijazu.22 kwietnia 2013 at 22:17Jasne że tak. Maluję się niezależnie od tego czy muszę wyjżć z domu czy nie. Chcę sama dla siebie ładnie wyglądać. Był czas kiedy o siebie nie dbałam i wspominam to bardzo źle. Nie podobałam się sama sobie.
22 sierpnia 2013 at 17:02Oczywiżcie, że się maluję. Codziennie obowiązkowo. To już mój nałóg 😉
9 października 2013 at 20:12Co kobieta to i inne zdanie i podejżcie do sprawy. Lubie się malować, ale nie codziennie. Eksperymentuje z kolorami staram się być na bieżąco z nowinkami, ale jednak nie każdego dnia mam humor i chęć aby mieć na twarzy cokolwiek. Jedynie do codziennej toalety zaliczam krem do twarzy i balsam na cale ciało no i oczywiżcie dokładne oczyszczanie twarzy żelem przeznaczonym do tego celu.
22 października 2013 at 10:57Ja się maluję codziennie, ale stawiam na lekki makijaż, lekko podkreżlam oczy tuszem, trochę różu, cielista pomadka i gotowe.
4 listopada 2013 at 19:17Malować się nie maluje na co dzień ale tylko gdy wychodzę gdzież z znajomymi.
15 listopada 2013 at 19:00Delikatnie, ale zawsze 🙂
18 listopada 2013 at 11:16A to zależy. Jak mam czas to się umaluję jak nie ( a zwykle tak jest) to wychodzę z domu bez makijażu. Lepiej się jednak czuję z delikatnym makijażem 😀
19 listopada 2013 at 13:59delikatny makijaż jest zawsze wskazany 🙂
a ostrzejszy na imprezy 🙂31 grudnia 2013 at 18:36W domu nie chyba, że gdzież wychodzę to tak
10 lutego 2014 at 10:13jeżli zostaję w domu to nie 😀 jeżli wychodzę obowiązkowo 🙂
17 lipca 2014 at 12:24A do sklepu czy ogólnie wychodząc na zakupy? Bo że malujemy sie do pracy jest całkowicie zrozumiałe,kiedy siedzimy w domu już nie bo w końcu skóra też musi odetchnąć:)
26 sierpnia 2014 at 18:03chyba każda z Nas codziennie korzysta z podstawowych kosmetyków do makijażu jak pomadka, błyszczyk i przede wszystkim tusz do rzęs, moim zdaniem maskara to chyba najważniejszy kosmetyk do makijażu, dlatego warto inwestować w dobre maskary, a propos z jakich tuszy do rzęs korzystacie?
- AutorOdp.