- AutorOdp.
- 5 listopada 2017 at 17:39
Tak, ale raczej tak delikatnie i naturalnie. Fajne przy takim makijażu sprawdza mi się puder Tokyo z Bikora- doskonale kryje i matuje a przy tym nie zostawia efektu maski.
4 stycznia 2018 at 23:35ja na co dzień to używam jedynie pudru ryżowego, delikatnej pomadki i czasem wytuszuję rzęsy 🙂 o brwi się już nie muszę martwić bo mam makijaż permanentny – wybrałam metodę włosową u Dominiki z Jest Pięknie w Warszawie. Więc to mi też odpadło 🙂 wygląda to wszystko świeżo, młodo i naturalnie 🙂
8 lutego 2018 at 10:29Oczywiście, że tak! 😀
Nie wyobrażam sobie, wyjśc na miasto bez makijażu, nie chodzi o to, ze sie ukrywam czy jestem nieatrakcyjna, ale z przyzwyczajenia…bo nigdy nie wiadomo kiedy spotkam swojego przyszłego męza na ulicy 🙂8 sierpnia 2018 at 12:58Ja zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi i mam spokój z ich ciągłym rysowaniem. Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej o makijażu permanentnym brwi to polecam biotekpolska.pl tam mają wszystko ładnie opisane.
7 lutego 2021 at 18:02Ciekawe jakie są odpowiedzi na to pytanie w czasie lockdownu 2020 roku i 2021. Ja pracuję z domu więc niektóre kosmetyki kolorowe nie są w ogóle w tygodniu otwierane ani razu. A jak u Was?
8 lutego 2021 at 15:00Ja też się maluję codziennie, nawet jak siędzę w domu. Taki domowy makijaż to za zazwyczaj tylko krem bb i poprawione brwi ale i tek czuję się lepiej niż totalnie bez make upu
24 lutego 2021 at 20:29Ja bez wytuszowanych rzęs nie zabieram się do pracy, nawet pracując z domu. Zawsze jestem przygotowana na niespodziewaną rozmowę video z szefem;-)
12 marca 2021 at 11:46Miałam taki okres na lock downie, że się nie malowałam, ale źle się z tym czułam i postanowilam robic sobie makijaż i od razu samopoczucie było lepsze. Kosmetyki na necie zamawiałam także niczego mi nie brakowało by pięknie wyglądać
19 marca 2021 at 09:57Tak maluję sie ale bardzo delikatnie, przez okres izolacji mniej bo wiadomo ale przeważnie lubie dobrze wyglądać i ” ubieram ” z rana makijaż.
22 marca 2021 at 09:35Teraz jestem na zdalnym i nie maluję się,ale mam mocne postanowienie aby zamówić parę kosmetyków na poprawę humorku. Czekam na wiosenne promocje.
2 kwietnia 2021 at 13:21Ja też się maluję, może to i moje uzależnienie ale jakoś lepiej się czuję wymalowana. Lubie oczka i skorzystałam z promocji i kupiłam sobie dobry tusz wydłużający rzęsy Eveline na notino. Jestem mega zadowolona. Nie sądziłam, że mogę mieć aż tak długie rzęsy hihihi.
- AutorOdp.