- AutorOdp.
- 24 lutego 2012 at 02:54
[usunięto_link] wrote:
Mam bzika na punkcie pierogów z kapuchą i grzybami,
mniammm 🙄
[usunięto_link] wrote:
słodyczy
czasem też wpadam w to szaleństwo… lubię z orzechami 😉
[usunięto_link] wrote:
mojego kota
u mnie psa 😆 ale lubi szalenie inne pieski (także kotki, mrrraUUU) oczywiżcie szczególnie suczki 😯
[usunięto_link] wrote:
barszczu
dożć często robię biały na boczku, jeszcze czężćiej żurek z papierka 😆 oraz z białą kiełbaską 🙂
[usunięto_link] wrote:
butów na szpilce
jak najbardziej – lubię patrzeć jak idzie dostojnie i… seksownie :-
[usunięto_link] wrote:
i gitarowej muzyki 😀
tak jak u mnie! zarówno z dawnych brzmień, jak i nowszych 😛
24 lutego 2012 at 10:21Hard Widzisz jak idealnie się zgrywamy 😉
28 lutego 2012 at 15:52osttanio na punkcie przecen;p
29 lutego 2012 at 11:04[usunięto_link] wrote:
osttanio na punkcie przecen;p
Już po przecenach więc mi ten bzik minął heheh przynajmniej wypłata dłużej utrzyma się na koncie 😀
29 lutego 2012 at 18:35mam bzika na punkcie słońca i plaży, uwielbiam letni wypoczynek, już nie mogę się doczekać, kiedy znajdę jakież wspaniałe miejsce, do którego będę mogła się wybrać w te wakacje, na razie na oku mam Tajlandię i nieco bliższą Turcję
1 marca 2012 at 01:13[usunięto_link] wrote:
Hard Widzisz jak idealnie się zgrywamy
bardzo mi się to podoba 😆 przyjdź Skarbie na winko w pubie „Mam Cię” 😉
[usunięto_link] wrote:
mam bzika na punkcie słońca i plaży,
ja też, anitka 😀
[usunięto_link] wrote:
uwielbiam letni wypoczynek,
anitka, ja też! 👿
[usunięto_link] wrote:
już nie mogę się doczekać, kiedy znajdę jakież wspaniałe miejsce, do którego będę mogła się wybrać w te wakacje,
lubisz popływać? czy się powspinać, Młoda? 🙂
[usunięto_link] wrote:
na razie na oku mam Tajlandię i nieco bliższą Turcję
dam się zaprosić :- masz forsiaki? jak nie, to ja jeszcze coż tam wyskrobię jupi
1 marca 2012 at 11:42[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
osttanio na punkcie przecen;p
Już po przecenach więc mi ten bzik minął heheh przynajmniej wypłata dłużej utrzyma się na koncie 😀
teraz wlasnie sa juz ostatki za grosze, jak sie dobrze szuka to mozna znalezc prawdziwe perelki 🙂
2 marca 2012 at 18:40Ojjj tak tak tak ;D Ale trzeba sie nachodzic juz teraz. Jeszcze z 2 tygodnie temu bylo o wiele lepiej.
A ja mam bzika na punkcie czekolady. ; )
2 marca 2012 at 23:52[usunięto_link] wrote:
hypciu 😉 zapraszam na prawdziwie szwajcarską 😀
a ostatnio mam bzika na punkcie koni – mój Aryst płonie w energii 😯
a za nim podąża 'dzika’ Euri 😉 – żliczne koniki3 marca 2012 at 17:54[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
hypciu 😉 zapraszam na prawdziwie szwajcarską 😀
a ostatnio mam bzika na punkcie koni – mój Aryst płonie w energii 😯
a za nim podąża 'dzika’ Euri 😉 – żliczne konikihm, szwajcarska jest niby najlepsza?:> lindt jest szwajcarski?
4 marca 2012 at 10:16solarium,
żwieczek,
wagi,
ciuszków dziecięcych.5 marca 2012 at 13:02Mam bzika na punkcie dwóch małych dziewczynek w mojej rodzinie.
Uwielbiam robić im niespodzianki i zabierać w ciekawe miejsca.15 marca 2012 at 22:03Nas kiedyż okradli i od tej pory mam bzika na punkcie dobrze zamkniętych drzwi i okien oraz zabezpieczeń. Mój nowy nabytek to [usunięto_link]
27 marca 2012 at 17:56Ostatnio ruch, globalnie taniec i podróżowanie… KOCHAM… No i mój pies
4 kwietnia 2012 at 16:56@wlodizw wrote:
Orgazm, szczytowanie “ moment najsilniejszego podniecenia towarzyszącego mu silnego uczucia rozkoszy, celem lub stosunku , aktu masturbacji innej formy zachowania seksualnego. [usunięto_link] Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu, jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety czy wytrysk nasienia i skurcz moszny. Efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne, przekrwienia psychicznym uczuciem oraz emocjonalnego. Orgazm nie jest rownoznaczny z wytryskiem nasienia.
Ten temat nie jest taki prosty, jak mogłoby sie wydawac. Mam pewne informacje i jutro o tym napisze… Dobrze, ze jest gdzie pogadac.
- AutorOdp.