- AutorOdp.
- 11 kwietnia 2012 at 21:28
Dobrych perfum i jedzenia 馃檪
14 kwietnia 2012 at 00:12[usuni臋to_link] wrote:
Dobrych perfum i jedzenia 馃檪
popieram! 馃槢 dodam jeszcze fajny taniec – baja bongo jupi
14 kwietnia 2012 at 10:39mam bzika, a nawet fio艂a na punkcie wysokich obcas贸w, a tak偶e podr贸偶owania, oczywi偶cie tych dw贸ch rzeczy nie da si臋 po艂膮czy膰 馃檪
14 kwietnia 2012 at 22:07[usuni臋to_link] wrote:
mam bzika, a nawet fio艂a na punkcie wysokich obcas贸w,
JezUUU :- poka偶 Swe boskie stopy w tych obcasikach 馃榾
[usuni臋to_link] wrote:
a tak偶e podr贸偶owania,
wiesz, Anitka, ja te偶 馃槅 no to gdzie si臋 wybierasz teraZZZ?
ja cho膰by na antypody 偶wiataaa… tyylko mi tu nie uciekaj, Skarbie 馃懣[usuni臋to_link] wrote:
oczywi偶cie tych dw贸ch rzeczy nie da si臋 po艂膮czy膰 馃檪
co Ty pleciesz, Kochanie – ja tam 艂膮cz臋 i nawet nie jestem saaaM 馃槅
23 kwietnia 2012 at 18:15Uwielbiam wcina膰 Nutell臋 i Snickersy 馃槈
28 kwietnia 2012 at 12:05Chcia艂abym wreszcie pojecha膰 na wakacje, w t臋 maj贸wk臋 ju偶 mi si臋 nie uda, ale bardzo mi si臋 marzy taki wyjazd.
30 kwietnia 2012 at 10:23Ostatnio mam bzika na punkcie balsam贸w, 偶el贸w pod prysznic, maseczek do w艂os贸w i innych tego typu – nie przejd臋 oboj臋tnie obok drogerii…
2 maja 2012 at 23:05[usuni臋to_link] wrote:
Ostatnio mam bzika na punkcie balsam贸w, 偶el贸w pod prysznic, maseczek do w艂os贸w i innych tego typu – nie przejd臋 oboj臋tnie obok drogerii…
ch臋tnie si臋 z Tob膮 spotkam – Hard 馃槈
15 maja 2012 at 18:11Mam bzika na gotowanie 馃檪 mog艂abym z kuchni nie wychodzi膰!
15 maja 2012 at 19:18a ja mam bzika na punkcie 偶eli pod prysznic 馃槢 zawsze kupuj臋 je z zapasie i bardzo d艂ugo wybieram zapach, kt贸ry chwyci mnie za serce 馃槢
17 maja 2012 at 11:55No tak,widocznie ten bzik z Ciebie przeszed艂 na mnie,poniewa偶 tak偶e mam hopla na tym samym punkcie.Ju偶 nie mam gdzie tych 偶eli ustawia膰,ale s膮 takie 艂adne,pachn膮ce i maj膮 pi臋kne opakowania.
24 maja 2012 at 14:00Dziewczyny, do艂膮cz臋, cho膰 wi臋kszego bzika mam na punkcie gotowania:P
Z 偶eli ub贸stwiam Ives Rocher!24 maja 2012 at 20:42[usuni臋to_link] wrote:
No tak,widocznie ten bzik z Ciebie przeszed艂 na mnie,poniewa偶 tak偶e mam hopla na tym samym punkcie.Ju偶 nie mam gdzie tych 偶eli ustawia膰,ale s膮 takie 艂adne,pachn膮ce i maj膮 pi臋kne opakowania.
Mam tak samo!!!! znajomi si臋 ze mnie smiej膮;p najbardziej lubie te z sephory i zawsze poluje na promoce ich teraz jest 3 za 2 wi臋c kupi艂am i s膮 偶liczne 馃檪
25 maja 2012 at 15:06a ja mam bzika na punkcie biegania, codziennie wieczorem musz臋 pobiega膰 bo inaczej jest 藕le
6 czerwca 2012 at 08:11Mam bzika na punkcie arbuza ostatnio.:)
- AutorOdp.