• Autor
    Odp.
  • loreen
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 53
    • Sta艂y bywalec

Kot贸w! Bzik i s艂abo偶膰.

Terryfoster
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mam Bizka na punkcie gotowania, uwielbiam gotowa膰 szczeg贸lnie w艂osk膮 kuchni臋 na szcz臋偶cie moja kobieta to docenia. 馃槈 馃槢

joannakowalska
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja mam bzika na punkcie odkrywania ciekawych tre偶ci w internecie. Ostatnio odkry艂am interesuj膮c膮 stron臋 – my偶l臋, 偶e warto j膮 poleci膰 – co prawda wida膰, 偶e kto偶 j膮 dopiero tworzy ale zapowiada si臋 naprawd臋 ciekawie. Adresik: [usuni臋to_link] wkr贸tce pode偶l臋 kolejne 馃檪

Megtax
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja mam bzika na punkcie jazdy na rowerze. Gdybym tylko mog艂a, 偶miga艂abym nawet zim膮.
    [usuni臋to_link]

pinecha
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 37
    • Bywalec

Dobrej muzyki:)

bellana
    Member
    • Odp.: 91
    • Sta艂y bywalec

Ostanio mam bzika na punkcie 偶wieczek Yankee Candle, jedynie cena powstrzymuje to szale艅stwo 馃槢

monikazima123
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja mam bzika na punkcie 膰wicze艅 z Ew膮 Chodakowsk膮. Dzie艅 bez Ewy jest dniem straconym:) Ostro daje wycisk ta kobieta, ale za to jakie efekty: 馃槈

lovely
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Muzyki!! jestem od niej totalnie uzale偶niona 馃榾
    Radio, ipod, komp, s艂uchawki- zawsze musi byc!

Artichoke
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

… wr贸偶ek, elf贸w i le偶nych chochlik贸w 馃檪
    i cukierk贸w Nimm2 ;P ale nie kupuj臋 ostatnio bo szkoda z臋b贸w i trzeba waczy膰 z tkank膮 t艂uszczow膮 haha

Oskar-Wagrowiec
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

..na punkcie jazdy samochodem. W og贸le kocham motoryzacj臋.
    [usuni臋to_link]

Gosiaczek8
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Mam bzika na punkcie Dzieci, kocham ma艂e dzieci, ta艅czy膰 z nimi, bawi膰 si臋 i 偶piewa膰[usuni臋to_link]

loulou
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Mam bzika na punkcie mojego ipada – jestem kompletnie od niego uzale偶niona. 艣mia艂am sie zawsze z gadzecia偶y, ale tablecik mnie wciagna艂 na maxa 馃檪

dzielnakobietka
    Member
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja mam bzika na punkcie dodatk贸w, ostatnio im wi臋cej tym lepiej, breloczki, bransoletki, zawieszki. Szalej臋, za spersonalizowanymi rzeczami, np. breloczek, do kt贸rego mog臋 doczepi膰 jeszcze inne zawieszki (ostatni zakup 馃榾 [usuni臋to_link]), zbieranie koralik贸w na bransoletkach. Nie mog臋 si臋 powstrzyma膰 !

qmkwat
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

mam bzika na punkcie biegania 馃槅 a przynajmniej tak mi m贸wili, kiedy zwyczajnie wychodzi艂am sobie pobiega膰 w 偶rodku zimy, ale po prostu czu艂am tak膮 potrzeb臋 馃榾 dzie艅 bez biegania dniem straconym! a poza tym niemal偶e obsesyjnie kupuj臋 wod臋 aloesow膮, nic nie poradz臋, 偶e tak mi smakuje! 馃槅

LuBoot
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

perfum!!!!! 馃榾
    zakup贸w 馃槈
    ksi膮偶ek
    film贸w
    gotowania

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Mam bzika na punkcie…"

Przewi艅 na g贸r臋