- AutorOdp.
- 17 sierpnia 2013 at 07:45
A ja mam bzika na punkcie je偶dzenia rowerem! tak si臋 w to wkr臋ci艂am w tym sezonie, 偶e hej. Polecam ka偶dej z Was 馃檪 jest 10 rano a ja ju偶 wr贸ci艂am z 38km przeja偶d偶ki 馃檪
19 sierpnia 2013 at 08:00A ja mam bzika na punkcie nos贸w takich jak u Adriena Brodyego :DDD
20 sierpnia 2013 at 07:44[usuni臋to_link] wrote:
A ja mam bzika na punkcie je偶dzenia rowerem! tak si臋 w to wkr臋ci艂am w tym sezonie, 偶e hej. Polecam ka偶dej z Was 馃檪 jest 10 rano a ja ju偶 wr贸ci艂am z 38km przeja偶d偶ki 馃檪
ja w weekend te偶 poje藕dzi艂am po okolicznych lasach 馃檪 extra sprawa … i ma艂o ludzi … uwielbiam takie wycieczki
24 sierpnia 2013 at 21:01[usuni臋to_link] wrote:
A ja mam bzika na punkcie je偶dzenia rowerem!
bardzo popieram tego bzika 馃榾
[usuni臋to_link] wrote:
tak si臋 w to wkr臋ci艂am w tym sezonie, 偶e hej.
opowiedz co偶 wi臋cej o tym, Aiszko 馃槈
[usuni臋to_link] wrote:
Polecam ka偶dej z Was
o przepraszam, powinna偶 powiedzie膰: ka偶demu z Was 馃槅
koniecznie, Babeczki zabierajcie na te 'sportowe wyczyny’ Waszych facet贸w :ok:[usuni臋to_link] wrote:
jest 10 rano a ja ju偶 wr贸ci艂am z 38km przeja偶d偶ki
jak rano, to szacun :]] ja robi臋 co偶 ok. 50 jupi
[usuni臋to_link] wrote:
ja w weekend te偶 poje藕dzi艂am po okolicznych lasach 馃檪
co偶 cudownego, nie? 馃檮 wdycha膰 ten zapach, by膰 wolnym, poczu膰, 偶e si臋 偶yje…
[usuni臋to_link] wrote:
extra sprawa …
w艂a偶nie 馃槢
[usuni臋to_link] wrote:
i ma艂o ludzi …
masz racj臋, Moni, cz艂owiek potrzebuje by膰 sam przynajmnuiej raz w tygodniu 馃檮
偶eby oczywi偶cie potem powr贸ci膰 do spo艂eczno偶ci[usuni臋to_link] wrote:
uwielbiam takie wycieczki
ja powiem Ci szczerze te偶 :- no to zapro偶 mnie na nast臋pn膮 馃槈
gdzie pojedziesz? 馃榾 ja troch臋 poza miasto, albo do park贸w :wrrr:
27 sierpnia 2013 at 09:23[usuni臋to_link] wrote:
uwielbiam takie wycieczki
[usuni臋to_link] wrote:
ja powiem Ci szczerze te偶 :- no to zapro偶 mnie na nast臋pn膮 馃槈
gdzie pojedziesz? 馃榾 ja troch臋 poza miasto, albo do park贸w :wrrr:
na nast臋pn膮 chyba nie bardzo, bo planowa艂am (ale nie wiem co z tego wyjdzie) wok贸艂 zalewu sulejowskiego … ale pewnie nie dasz rady 馃槢 a moze dasz? 馃檪 ale to i tak, jak co偶 to musimy przejsc na priva, a nie umawiac sie w tlumie 馃檪
29 sierpnia 2013 at 11:10Mam bzika na punkcie jedzenia… niestety, pr贸buj臋 z tym walczy膰, ale jak to si臋 m贸wi moja s艂aba 'silna wola’ przegrywa.. 馃檨
3 wrze艣nia 2013 at 12:39[usuni臋to_link] wrote:
Mam bzika na punkcie jedzenia… niestety, pr贸buj臋 z tym walczy膰, ale jak to si臋 m贸wi moja s艂aba 'silna wola’ przegrywa.. 馃檨
Ojjj. Ja niestety te偶…. Ubolewam z tob膮:( Przez te moj膮 s艂abo偶膰 nabieram coraz wi臋cej kilogram贸w niestety:(
3 wrze艣nia 2013 at 16:27Ja mam bzika na punkcie perfum. Zawsze jak jestem w centrum handlowym, to obowi膮zkowy punkt to drogeria. Ju偶 si臋 ograniczam w kupowaniu, bardziej w膮cham r贸偶ne zapachy 馃檪
4 wrze艣nia 2013 at 11:17Ja za to bzikuje kiedy wychodzi nowy odcinek jednego z seriali, kt贸re w艂a偶nie ogl膮dam 馃檪
10 wrze艣nia 2013 at 08:15mam bzika na punkcie biegania 馃檪 szczeg贸lnie po lasach bo wzd艂u偶 ulicy to si臋 tylko ten syf wdycha 馃檪
12 wrze艣nia 2013 at 15:54A ja mam bzika na punkcie spacerowania 馃檪 Powa偶nie m贸wi膮c, to bzika ma chyba tylko na punkcie pewnego aktora. Ale mnie si臋 zmienia, wi臋c pewnie i to nie na sta艂e.
25 wrze艣nia 2013 at 06:18Ja mam bzika na punkcie nowych but贸w. Na szcze偶cie limit na koncie skutecznie mnie ogranicza 馃檪
25 wrze艣nia 2013 at 07:29Ja mam kilka takich rzeczy:) S膮 to ubrania i kosmetyki. Ale te偶 my偶l臋, 偶e seriale kiedy偶 ogl膮da艂am nami臋tnie Z Archiwum X, nie dawno Gr臋 o Tron, a teraz ogl膮dam w [usuni臋to_link] serial Touch z m艂odszym Sutherland’em.
25 wrze艣nia 2013 at 10:33Mam bzika na punkcie Nesquika! 馃榾 Przepraszam, nie mog艂am si臋 powstrzyma膰… 馃槈 pami臋tacie t臋 reklam臋?
25 wrze艣nia 2013 at 11:29spania 馃槅
- AutorOdp.