- AutorOdp.
- 13 października 2011 at 13:07
No niestety cena to dla wielu osób główny wyznacznik. W ten weekend w Warszawie w halach Expo są targi mieszkaniowe. Fajne promocje deweloperzy mają wtedy. Warto się p****żć 🙂
13 października 2011 at 13:12Ja słyszałam, że Yuniversal Podlaski ma rozdawac pieniądze 🙂 To znaczy rozdaja kupony o wartożci 10.000 złotych. To całkiem niezły bonus. Warto wykorzystać 🙂
14 października 2011 at 16:10[usunięto_link] wrote:
No niestety cena to dla wielu osób główny wyznacznik. W ten weekend w Warszawie w halach Expo są targi mieszkaniowe. Fajne promocje deweloperzy mają wtedy. Warto się p****żć 🙂
Przejdę się, lubię oglądać oferty od czasu, jak współwybierałam mieszkanie 🙂
17 października 2011 at 21:39wiecie co, dziewczyny!? wku*wia mnie, że musimy wciąż marzyć o mieszkaniu, w którym będziemy się czuć u siebie 👿
cholerni chciwi bankowcy, politycy na sznurkach groteskowych uzależnień, zapici pisarze…
sprzedający swoje dusze tyranom ciemnożci… co jeszcze? zdradliwi kochankowie… może, itd. … 😉ja robię osiemnażcie godzin na dobę – przynajmniej jestem dostępny…
więc chyba mam prawo do odlotowego mieszkanka wraz z moją ukochaną? co? 😈niech się w to Bank światowy I UE nie wpie*dala 👿
18 października 2011 at 11:15A ja oczywiżcie na targi nie dotarłam, a teraz wchodzę na forum i okazuje się ,że 10 tysi mi przeszło koło nosa 🙁 ://
Hard wiesz co ja mam często podobne odczucia. Ale mam też wrażenie, że złorzeczenie ani nawet chodzenie na manifestację nic nie dadzą. Trzeba sobie niestety radzić samemu. Co do mieszkań, to da się znaleźć tańsze. Będą trochę dalej, ale coż za coż. Ja sobie wypatrzyłam takie mieszkanie, na które najprawdopodobniej dostanę kredyt i zamierzam się z niego po prosty cieszyć. W końcu każdy chce mieć coż swojego 🙂
19 października 2011 at 14:13a ja nie planowałam a sie tam znalazłam i to całkiem przypadkiem, kuzynka mnie odwiedziła, planuje sprowadzic sie do wawy i wylookała gdzie ze sa targi i że ona musio koniecznie zobaczyć oferty bo biegac nie bedzie potem po całym miescie- efekty wróciłyżmy z dwoma reklamówami folderów:P zobaczymy co tam odkopie ciekawego dla siebie:P
19 października 2011 at 14:57No to się podziel koniecznie 🙂
21 października 2011 at 19:19targi jak targi duzo ofert deweloperów, spółdzielni mieszkaniowych , banków i posredników nieruchomożci…pokazane były najnowsze realizacje i co najwazniejsze to te rabaty były żwietne, na co dzień niedostępne w biurach sprzedaży:) oczywiżcie reklamówki jeszcze w stanie takim jak je przyniosłyżmy 😛 dopiero w weekend do tego przysiądziemy:)
25 października 2011 at 13:14weekend już minął 😉 Masz coż ciekawego?
25 października 2011 at 17:35targi mieszkaniowe są w większożci miast co 2 miesiące jak nie trafiłaż na te to trafisz na kolejne 🙂
25 października 2011 at 19:25szczerze to spodobało nam sie jakież 5 ofert z calej sterty…ale to wszystko jescze do sprawdzenia w sieci, wiec selekcja trwa;)
kasmar ma racje niedługo bedą pewnie kolejne targi więc poluj, poluj:)26 października 2011 at 09:36A żebyżcie wiedzieli, ze będę polowała :-
Ale znając moje szczężcie akurat jak zwykle mi coż wypadnie 😆 Całe szczężcie, że jest internet, bo o niczym nie miałabym chyba pojęcia 😕
27 października 2011 at 18:24heheh pewnie że aranązcja jest ważna, ale najpierw trzeba miec co urządzac 😛
ja doszłam do wniosku ze mieszkanie powinno wybierac sie wiosną bo wszystko budzi sie do życia, my mamy więcej energii i chęci do działania:) teraz nawet za okno nosa mi sie nie chce wystawiac, jesień już do mnie dopełzła 😛4 listopada 2011 at 13:07No jasne, że tak 🙂 jest taka tendencja nawet żeby kupowac na wiosnę, ale z kolei w zimę są największe promocje, bo wlasnie wszyscy sie nastawiaja na wiosnę, tak jak ty 😉
22 listopada 2011 at 10:29K. mać! Znowu przegapiłam? Gdzie były i który deweloper?
- AutorOdp.