• Autor
    Odp.
  • Makarena
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 160
    • Zapaleniec

Kurde, to ten co mi się ten wielgachny taras spodobał :?. Nie wiesz kiedy będą następne targi?

Makarena
    Member
    • Zapaleniec

Strona 7.

[usunięto_link]

Makarena
    Member
    • Zapaleniec

Eh… Ty myżlisz, ze to jest takie proste, tak sobie znaleźć po jakimż czasie…, ale proszę 😉

[usunięto_link]

loulou
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Na targi na pewno fajnie isć włażnie z powodu kuponów i promocji, ale tak na dobra sprawe, to pewnie bedzie mozna i poza targami taka super promocje upolować, tylko trzeb będzie troszke pogadac i ponegocjować.

Makarena
    Member
    • Zapaleniec

Z tego co wiem zawsze można negocjować cenę. Większożć dev nawet nie podaje jej na stronie. Choć ja akurat wole jak jest wszystko czarno na białym. Jak nie ma ceny to mam wrażenie, że chcą mnie naciągnąć. ://

loulou
    Member
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

No dokladnie 🙂 Najlepsze są przejrzyste zasady 🙂 Zgadzam się z wami.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

wiecie, marzyliżmy do niedawna o uroczym mieszkanku… żeby się poczuć tak – bosko!

ale wiecie, ostatnio bardziej nam zależy na bliskożci i temperaturze uczuć 🙄

PS. mimo wszystko jako facet wciąż myżlę, żeby miała to fajne mieszkanko…
    w sumie to ja też bym chciał 😀 plus nasze małe robaczki, hehe…

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Z tego co wiem zawsze można negocjować cenę. Większożć dev nawet nie podaje jej na stronie. Choć ja akurat wole jak jest wszystko czarno na białym. Jak nie ma ceny to mam wrażenie, że chcą mnie naciągnąć. ://

Jeżli mamy problem w negocjowaniu ceni warunków zakupu mieszkania zawsze można się wesprzeć wyspecjalizowanymi narzędziami jak np. agencje nieruchomożci które zajmują się tym profesjonalnie, w sumie przy tak poważnej inwestycji zawsze warto wesprzeć się każda pomoc.

Mokka_Latte
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Niby tak, ale jak człowiek i tak jest porażony ratą kredytu, to ciężko mu myżleć jeszcze o dodatkowych kosztach…

Moi znajomi włażnie rozważają ofertę Yuniversalu Podlaskiego i przyznam, że faktycznie są bardzo konkurencyjni.

asterka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

No ja widziałam ostatnio, że w Piasecznie była promocja – 4500/m2, ale nie pamiętam jaki deweloper ani do kiedy…

Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

wiesz to informacja jak kropla w morzu 😀 ja przeglądałam na koniec roku sporo ofert Developerów. Teraz kojarzę Piekuta i Sand City, może to któryż z nich ? Może wejdź na stronę i skojarzysz.. Ja miałam dzwonić dopytywać się do Sand City apropos ich mieszkań – nietypowe kształty mają 😀

asterka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

To są te mieszkania na Młynarskiej? No włażnie widziałam jakież „inne” budynki tam… Ale zastanawiam się jak tam normalne mieszkania rozkładowe pomieżcić… Bo estetycznie to daje radę…

floga
    Member
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Jesli chodzi o Piaseczno to faktycznie Sand City,ale to ta inwestycja sie tak nazywa,a developer to Artin. Też zainteresowałam się ich ofertą z racji ciekawych mieszkań,niezłego wybory jeszcze w tym momencie no i ceny. Można wybrać to co nas interesuje. Nie wiem czy widzieliżcie,że mają też jakież promocje. Na ich stronie znalazłam takie info [usunięto_link] .

Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

nieźle. I ważna dla mnie info jako osoby niezmotoryzowanej – bliska komunikacja miejska !!! 😮 😀

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Niby tak, ale jak człowiek i tak jest porażony ratą kredytu, to ciężko mu myżleć jeszcze o dodatkowych kosztach…

W sumie to prawda, lekko nie mają Ci którzy kupuja mieszkania, ale z drugiej strony warto zrobić jakąż wstępną kalkulację i porównać czy taki agent jest w stanie na tyle zbić naszą cenę że za zaoszczędzone pieniądze jesteżmy w stanie zapąłcić agencji i jeszcze coż z tego zostanie?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mieszkanko"

Przewiń na górę