• Autor
    Odp.
  • magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

metrowe nogi mam, ale mini nie noszę 🙄 nie lubię spódnic ogólnie wielkie wyjżcie czy sesja to spódnica do kolan lub lekko przed i mi starcza, za to lubię lekkie zwiewne sukienki:) ale najczężciej można mnie zobaczyć jednak spodniach, krótkich, rybaczkach, długich:)

Adusia
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Ja ostatnio wykozystuje pogode i caly czas „smigam” w mini 8)

Ewelina00
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

ja lubię chodzić w krótkich spódniczkach 😈 a włażnie nigdy nie ubierałam spódnic za kolano albo do kostek, jakoż źle się w nich czuję:D

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Hehe ja też miałam awersję do mini i sukienek kiedy nie podobała mi się moja figura. Wiecie, tu się odłożyło tutaj zostało :P. Ale od kiedy zaczęłam się zdrowo odżywiać i chodzić na siłownie, tak z 5 razy w tygodniu to wszystko wróciło do normy. I znowu lubię mini, spódnice i sukienki 🙂

fureur
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Jak spódnica to tylko mini 😀

Margarita
    Member
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja nie noszę.Wstydzę się swoich krzywych niestety nóg 🙁 😳 .
    Raz za namową koleżanek załozyłam spudnicę taką do polowy łydki i jak przeszedł koło mnie chłopak i powiedział „ale jesteż kożlawa” 🙁 . Od tamtej pory (od wakacji) nei włożyłam nawet prostych spodni. Teraz chodzę tylko w dzwonach albo jeszcze szerszych.

AgUs33
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

chodze w mini jak tylko pogoda pozwala,,,czasem nawet w domu zakladam…wygodna so sprzatania,,,,i praktyczna..hihi,,szczegolnie przy mezu,,,jak mi pomaga..

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A ja tam nie mam nic do moich nog… Wprost przeciwnie:) mini ma wlasnie teraz

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

lubię mini ale nie noszę ,
    za to w lato biegam w krótkich spodenkach bo są wygodniejsze od spódniczek a nóg się nie wstydzę bo mam ładne 😀

moka
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Bardzo i często 😉

Antenka18
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Nie zakładam mini bo uważam, że nie nadaje się do mini przez figurę. Ale spódnice za kolano a i owszem czemu nie. 😀

ania.wolska
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

w upałach ciężko wytrzymać w długich spodniach!

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mini jest jak najbardziej w porządku 🙂 w czasie upałów nie jest lekko wytrzymać z zakrytymi nogami, co prawda z długożcią a raczej z krótkożcią też nie powinnyżmy przesadzać 🙂 do tego ładna bluzeczka, troche biżuterii i naprawdę można się pokazać z klasą

KasiuLaK
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ładne nogi trzeba pokazywać 😆 szczególnie latem kiedy doskwierają upały!

kingston
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 118
    • Zapaleniec

Nogi ładne mam 😀 Ale fatalnie się czuję w spódnicach czy sukienkach więc chodzę w spodniach.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " mini :D"

Przewiń na górę