- AutorOdp.
- 11 czerwca 2008 at 08:03
metrowe nogi mam, ale mini nie noszę 🙄 nie lubię spódnic ogólnie wielkie wyjżcie czy sesja to spódnica do kolan lub lekko przed i mi starcza, za to lubię lekkie zwiewne sukienki:) ale najczężciej można mnie zobaczyć jednak spodniach, krótkich, rybaczkach, długich:)
11 czerwca 2008 at 10:36Ja ostatnio wykozystuje pogode i caly czas „smigam” w mini 8)
26 listopada 2008 at 11:05ja lubię chodzić w krótkich spódniczkach 😈 a włażnie nigdy nie ubierałam spódnic za kolano albo do kostek, jakoż źle się w nich czuję:D
5 grudnia 2008 at 05:58Hehe ja też miałam awersję do mini i sukienek kiedy nie podobała mi się moja figura. Wiecie, tu się odłożyło tutaj zostało :P. Ale od kiedy zaczęłam się zdrowo odżywiać i chodzić na siłownie, tak z 5 razy w tygodniu to wszystko wróciło do normy. I znowu lubię mini, spódnice i sukienki 🙂
7 stycznia 2009 at 14:31Jak spódnica to tylko mini 😀
7 stycznia 2009 at 21:11Ja nie noszę.Wstydzę się swoich krzywych niestety nóg 🙁 😳 .
Raz za namową koleżanek załozyłam spudnicę taką do polowy łydki i jak przeszedł koło mnie chłopak i powiedział „ale jesteż kożlawa” 🙁 . Od tamtej pory (od wakacji) nei włożyłam nawet prostych spodni. Teraz chodzę tylko w dzwonach albo jeszcze szerszych.7 lutego 2009 at 12:57chodze w mini jak tylko pogoda pozwala,,,czasem nawet w domu zakladam…wygodna so sprzatania,,,,i praktyczna..hihi,,szczegolnie przy mezu,,,jak mi pomaga..
8 lutego 2009 at 18:07A ja tam nie mam nic do moich nog… Wprost przeciwnie:) mini ma wlasnie teraz
9 lutego 2009 at 11:33lubię mini ale nie noszę ,
za to w lato biegam w krótkich spodenkach bo są wygodniejsze od spódniczek a nóg się nie wstydzę bo mam ładne 😀19 marca 2009 at 21:38Bardzo i często 😉
6 lipca 2009 at 20:44Nie zakładam mini bo uważam, że nie nadaje się do mini przez figurę. Ale spódnice za kolano a i owszem czemu nie. 😀
7 lipca 2009 at 12:51w upałach ciężko wytrzymać w długich spodniach!
7 lipca 2009 at 13:19Mini jest jak najbardziej w porządku 🙂 w czasie upałów nie jest lekko wytrzymać z zakrytymi nogami, co prawda z długożcią a raczej z krótkożcią też nie powinnyżmy przesadzać 🙂 do tego ładna bluzeczka, troche biżuterii i naprawdę można się pokazać z klasą
7 lipca 2009 at 19:56Ładne nogi trzeba pokazywać 😆 szczególnie latem kiedy doskwierają upały!
8 lipca 2009 at 06:59Nogi ładne mam 😀 Ale fatalnie się czuję w spódnicach czy sukienkach więc chodzę w spodniach.
- AutorOdp.