- AutorOdp.
- 8 lipca 2009 at 12:18
[usunięto_link] wrote:
Nogi ładne mam 😀 Ale fatalnie się czuję w spódnicach czy sukienkach więc chodzę w spodniach.
i tak całe lato dajesz rade?
8 lipca 2009 at 13:20uwielbiam krótkie spódniczki, co prawda mam krótki nogi ale za to w miarę zgrabne i w wakacje ciężko mi w krótkich spodenkach wytrzymać więc jak jest upał to tylko mini:)
9 lipca 2009 at 04:56[usunięto_link].wolska wrote:
[usunięto_link] wrote:
Nogi ładne mam 😀 Ale fatalnie się czuję w spódnicach czy sukienkach więc chodzę w spodniach.
i tak całe lato dajesz rade?
Kwestia przyzwyczajenia. Poza tym chodzę w spodniach 3/4 🙂
26 listopada 2009 at 19:12tak tak tak……….. jestem zaaa
26 listopada 2009 at 20:18Chodzę latem…choć swoje lata już mam …
Jest ,to mini dostosowana do wieku ,czyli przed kolanko 😉1 marca 2011 at 10:29A ja mam w szafie więcej spódniczek i sukienek niż spodni! No i noszę mini nie tylko latem, uwielbiam rajstopki, mogą one żwietni urozmaicić strój!
4 marca 2011 at 07:27JA też lubię, ale tylko latem 🙂
14 marca 2011 at 10:38Rzadko chodze w mini. Uwiwelbiam dlugosci spodnic maxi- i raczej takie nosze najczesciej. Nie mam kompleksow, wynika to raczej z checi dobrego samopoczucia. W spodniach i dlugich spodnicach nie musze sie wciaz zastanawiac, czy przypadkiem nie mam na wierzchu tylka, bo cos sie np. podwinelo… A raz mi sie tak zdarzylo i dziekuje- nie chce wiecej!
12 kwietnia 2011 at 14:04ja uwielbiałam chodzić w mini póki nie przytyły mi nogi, jak schudnę znów sobię kupię jakąż fajną. Mini jest przydatna wiosną i latem. Skoro masz zgrabne nogi, nie wstydź się, a pierwszy raz możesz założyć tylko dla chłopaka i będzie Ci raźniej:)
2 czerwca 2011 at 15:04Lubię mini. W sumie to chodzę bez przerwy w lato w spódnicach. Nie tylko mini ale też takich długich.
8 lutego 2012 at 10:16Uwielbiam mini ale w zestawieniu z czarnymi grubszymi rajstopkami (teraz zimą). Nie bardzo lubię mini w lato ale noszę często bo zawsze, a to moje nogi mi się nie podobają, a to opalenizna, jak nie to to tamto hihi:)
12 marca 2012 at 13:38dziewczyny, nożcie mini ile wlezie. działa to na nas, jak płachta na byka.
27 marca 2012 at 17:43A ja lubię mini, nogi to mój główny atut i już 😛 Tylko nie na imprezy bo uwielbiam tańczyć, a tańczę dancehallowo, więc muszę się porządnie „rozkraczyć” czasem…
28 marca 2012 at 16:51mini są ok, jak ma się zgrabne nogi
jak widzę takie grubaski w mini to blee - AutorOdp.