- AutorOdp.
- 1 kwietnia 2008 at 15:01
oglądać to się nie oglądam ale oki 🙂 zdarza mi się fantazjować 🙂
3 kwietnia 2008 at 13:39Ja to bym się wżciekła, i zapewne od razu zareagowała tekstem: „To tak jak mi, podobają się inni faceci”. I od razu obraziłabym się. I trudno było by mnie przekonać, nie wiem czy w ogóle jest jakież usprawiedliwienie na takie typu rzeczy. Pewnie nie wytrzymałby tej sytuacji i w końcu powiedziałby, ze to po pijaku było – czyli kłamstwo. Ale porozmawiaj z nim szczerze. Szczerze – to jest trudny temat.
3 kwietnia 2008 at 17:14[usunięto_link] wrote:
Pewnie nie wytrzymałby tej sytuacji i w końcu powiedziałby, ze to po pijaku było – czyli kłamstwo.
Tak włażnie powiedział.
Ale problem polega na tym, że pod wpływem alkoholu mówi się to, co się czuje i myżli, a nie wymyżla kłamstwa.
3 kwietnia 2008 at 18:20Oj dziewczyny!
Ja wam powiem tak: Wżcieklabym sie na faceta, ale za cos innego: „CZEMU NIE POWIEDZIALES MI TEGO NA TRZEŹWO?”- zdenerwowalabym sie, ze nie jest na tyle blisko, aby powiedziec mi o tym z użmiechem na twarzy..4 kwietnia 2008 at 14:46[usunięto_link] wrote:
My tez mamy cos takiego w genach!
Nie mow mi, ze nie usmiechasz siena widok Brada Pitta czy Johnnego Deppa(przyklady troche oklepane, ale niech będą!) 🙂 Za takim tez bys sie obejrzala na ulicy- mimo, ze kochasz tylko Swojego mezczyzne i tylko on dla Ciebie istnieje.pewnie że patrzymy ale nie mowimy że poszłybyżmy z nim do łóżka ;/ czyż nie?
4 kwietnia 2008 at 22:04Może tak: alkohol nieco zakrzywia rzeczywistożć…dodaje mocy… 😉 pod wpływem cłowiek ma różne choprej jazdy więc czy jest sens przejmować się takimi rzeczami???? 😉
6 kwietnia 2008 at 07:07[usunięto_link] wrote:
pewnie że patrzymy ale nie mowimy że poszłybyżmy z nim do łóżka ;/ czyż nie?
No widzisz, patrzysz ale NIE MOWISZ. U nas czegos takiego nie ma. Idziemy ulicą i nawet wspolnie komentujemy typu- o.. fajna laska, podoba Ci sie co? a on „No.. całkiem ładna, nóżki ma super”, mowimy o tym, kto nas kreci np ja powiedzialam wczoraj, ze James Bond musialby byc super w łożku, on na to, ze chcialby wiedziec, jak to jest kochac sie z Japonką.. Zwykle rozmowy. Wiemy, ze sie nie zdradzimy, kochamy sie i jestesmy dla siebie całym żwiatem, dlatego te rozmowy nas nie ranią, a wręcz przeciwnie..
6 kwietnia 2008 at 09:46bo nie powinny ranic, to tylko luzne rozmowy, a nie plany zdrady:)
6 kwietnia 2008 at 12:47My tez Sobie z moim kotkiem czsami tak gadamy ze ,, o partrz sie ale ma duzy biust , ale ladna i tak dalej alb na niego , ale nie mowimy sobe ze ktores z Nas chcialby zobaczyc jak to jest z innym w lozku ja nie mam takich fantazjii zeby z kims innym byc tylkko On i koniec:D On zreszta tez:)
6 kwietnia 2008 at 12:53Jakby mnie coż takiego też w życiu spotkało.. pierwsze, co bym zrobiła ( zależy kto u kogo by mieszkał oczywiżcie ) kazałabym mu odejżć do innej i na bank nie dotknąłby mnie już nigdy w życiu ( mam na myżli tu seks ) więc jednym słowem miałby już przechlapane za takie słowa do końca życia..!! bo to jest SKANDAL!!
6 kwietnia 2008 at 13:04ausia, chyba nigdy nie znajdziesz sobie faceta z takim podejżciem..
6 kwietnia 2008 at 13:36[usunięto_link] wrote:
ausia, chyba nigdy nie znajdziesz sobie faceta z takim podejżciem..
Może i tak.. 😉 ale jeżli jestem z kimż to ta osoba powinna mnie pożądać a nie po pijanemu mi powie, że podobają mu się inne, poczułabym się jak trędowata.. a po za tym jak nie potrafi po pijanemu się zachować, to powinien nie pić.. 🙄 😉
6 kwietnia 2008 at 22:30[usunięto_link] wrote:
Może i tak.. 😉 ale jeżli jestem z kimż to ta osoba powinna mnie pożądać a nie po pijanemu mi powie, że podobają mu się inne, poczułabym się jak trędowata.. a po za tym jak nie potrafi po pijanemu się zachować, to powinien nie pić.. 🙄 😉
To nieco dziecinne podejżcie do sprawy.
7 kwietnia 2008 at 06:24[usunięto_link] wrote:
a po za tym jak nie potrafi po pijanemu się zachować, to powinien nie pić.. 🙄 😉
ta a jak panna przybierze na wadze ze 2 kilo to powinna nie jesc bo w koncu nie ma umiaru nie?? hahahaha
7 kwietnia 2008 at 14:28[usunięto_link] wrote:
a po za tym jak nie potrafi po pijanemu się zachować, to powinien nie pić.. 🙄 😉
Zgadzam sie
miszczu uwazam ze ausia w tej kwestii akurat racje ma- jak za duzo zjesz, nikogo nie zranisz, ze zachowasz sie jak debil- chyba ze haftniesz z przejedzenia..
A po alko robi sie czasem glupie rzeczy, jesli ktos nie zna umiariu i nie umie pic, niech nie tyka % - AutorOdp.