- AutorOdp.
- 26 listopada 2008 at 10:56
oglądałam reportaż o twojej koleżance 😕 wiesz w sumie jak dla mnie niech się każdy opala w czym chce i jak chce, ale nie gdzie się każdemu podoba. Niech się opala na swoim terenie, na swojej działce czy gdzie tam sobie chce 😮 ale nie w miejscu publicznym, narażając tym samym przechodniów na oglądanie jej gołego ciała czy tego chcą czy nie!!!
17 stycznia 2010 at 11:00no w sumie mogla wybrac bardziej ustronne miejsce. zgadzam się.
21 lutego 2010 at 12:28heh, życie.. 😉
6 maja 2010 at 12:14To typowo Polska obluda. Na Majorce podpadaja kobiety ktore ubieraja biustonosz, bo wiekszosc jest bez. W Niemczech na plazy widzialem ze, kobiety juz nie chodza do przebieralni, wychodza z wody zdejmuja kapielowki, wycieraja sie i zakladaja suche. Nikt nie zwraca uwagi i nikt tym sie nie przejmuje. W Polsce kradziez, oszustwo nieslownosc to cos normalnego!
9 maja 2010 at 00:28[usunięto_link] wrote:
ja uważam, że akurat plaża to miejsce gdzie ludzie z założenia przychodzą się rozebrać i nie widzę powodu dla którego mężczyzna może paradować bez koszuli, a kobieta nie. to dziwaczne bardzo jest
To weź też pod uwagę ,że przychodzą też tam małe dzieci.Plaża jest by wypocząć,a nie oglądać cycki ,a jak przyjdzie jakaż kobieta po 80siątce 😕
Masz dziwny to myżlenia,akurat budowa anatomiczna mężczyzny jest trochę inna niż kobiety.Jeżli nie to po grzyba w ogóle nosisz stanik czy inne rzeczy.Ja tam Hamster nie chce oglądać gołej starszej babki i tym bardziej by moje dziecko oglądało nagie osoby,wszystko w swoim czasie.Żyjesz w społeczeństwie to się do niego dostosuj,a jak Ci tak źle to wyjedź do Niemiec.
9 maja 2010 at 11:45@Onione wrote:
W przypadku ogólnego dążenia do takiej hulanki z rozpuszczonymi na wiatr biustami- życzyłabym sobie prikazu o wolnożci panów od slipków. A co! 😈 Równouprawnienie Überalles 😀
Wtedy byż musiała też bez gaci chodzić 😀
9 maja 2010 at 11:51Była też głożna sprawa o opalaniu topless na plaży i również skończyło się to sądem tylko nie wiem dla której strony pozytywnie …. Moim zdaniem na plażach nie powinno być zakazu opalania topless, chodzi mi tutaj o górną czężć ciała. We włoszech jest to często spotykane i nikomu to nie przeszkadza 😉
9 maja 2010 at 15:02Nie jesteżmy we Włoszech.
9 maja 2010 at 18:37Nie jesteżmy we Włoszech ale za to jesteżmy 100 lat za murzynami :] 😯
9 maja 2010 at 21:36Głupie gadanie ,że sto lat za murzynami.Mi się podoba ,że nie latają tu panny z wywieszonymi cyckami ,można wyjżć z dzieckiem.Nie mówiąc już o starych babkach ,które nie wyglądają zbyt ciekawie 😈 Najlepiej to jedź do Holandii tam to już dopuszczają małżeństwa 1facet(hetero)+2babki(bi).
Bardzo dobrze,że mamy swoje obyczaje jak i granice ,nie trzeba się oglądać na innych.11 maja 2010 at 11:14Cycki ludzka rzecz :D:D
11 maja 2010 at 13:43I co z tego,nie znaczy ,ze mam ochotę oglądać stare zwisy 😀
12 maja 2010 at 08:27Hmmm no i włażnie tu jest problem bo są stare zwisy i młode hehehehe 😉
12 maja 2010 at 08:47[usunięto_link] wrote:
Hmmm no i włażnie tu jest problem bo są stare zwisy i młode hehehehe 😉
Młodych też nie chce,nie miejsce na to.Jeszcze dzieci chodzą na plażę.
13 maja 2010 at 20:17Eeee ja myżlę że my dalej myżlimy kategoriami ludzi sprzed 20 lat …. Jakoż na zachodzie ludzie po plażach chodzą bez górnych nakryć i wszyscy są wychowani, a władzom to nie przeszkadza tak więc nie wiem dlaczego u nas jest takie wielkie halo ?
- AutorOdp.