• Autor
    Odp.
  • miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

bo my mamy inna kulture niz na zachodzie i bardzo dobrze
    w dzungli ludzie smigaja bez majtek i u nich to jest akceptowalne, u nas nie
    proste

marchewka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

Hmmm może to jest spowodowane tym że kiedyż ludzie tak nie podróżowali po żwiecie jak dziż chodzi mi o polaków, a w tych czasach polacy zobaczyli trochę żwiata i bulwersują sie co niektórzy że u nas nie jest tak samo jak w innych krajach … mówię tutaj o plażach i nakryciu ciała oczywiżcie

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Są kraję gdzie również nie jest to akceptowane.Tak jak miszczu napisał zależy od kultury.W niektórych plemionach kobiety chodzą zawsze odkryte i piersi kobiety nawet nie są traktowane jako coż erotycznego,pewnie z wynikłego faktu.To ,że gdzież coż akceptują nie zawsze znaczy ,że to jest lepsze dla nas,czy w ogóle.Trzeba patrzeć na wszystkich ,a nie tylko na siebie.

W krajach arabskich też jest akceptowane mieć wiele żon ,a u nas nie.Jedak takie rzeczy też rodzą się z kultury,a kultura z pewnych uwarunkować np. trudnych warunków żrodowiskowych to samo w odniesieniu do ich religii,jeżli przeżledzisz zakazy i nakazy wszystkie mogły z czegoż wynikać,a czasami religia była dobrym argumentem by je wdrażać.

marchewka
    Member
    • Stały bywalec

No to w takim razie osoby które chcą inaczej żyć muszą przeprowadzić się do innego kraju …

miszczu
    Member
    • Maniak

no chyba odwrotnie, tym ktorym sie nie podobaja polskie zwyczaje mozna zaproponowac wycieczke gdzie indziej, nikt ich nie trzyma…
    ja sobie nie zycze zeby ktos mi smigal z golymi cyckami tam gdzie jestem, jeszcze dostane w leb od panny ze sie gapie hahaha
    sa od tego wydzielone strefy i dobrze, jak ktos lubi to niech pokazuje cycki w takich miejscach, jego sprawa

marchewka
    Member
    • Stały bywalec

Nikomu nie dogodzisz 😉 Zawsze będą spory o to gdzie co i kiedy 😉

miszczu
    Member
    • Maniak

no tak… bo to takie trudne wyznaczyc „strefe pokazywania cyckow” na plazy

marchewka
    Member
    • Stały bywalec

W naszym kraju nic nie jest łatwe 😉 Może i ludzie administratorzy różnych ożrodków wyznaczyliby takie strefy ale pewnie nie pozwala na to prawo i „klapa” 😕 😕

Anonymous
    Member
    • Guru

Jedź do Władysławowa tam masz plaże na Chłapowie gdzie opalają się toples ,a nawet więcej 😆

dzabersmok
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Nasz kraj jest zacofany. Może jakaż demonstracja pod hasłem „bez stanika przez miasto”? Myżlę że zwolenników będzie sporo 🙄

yan9085
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Sunday, I and my father, mother, grandmother to go home. Grandma has a lovely family dog, whose name is called black. (Because its body is black, so we call it black.) It is a long head with a pair of clever ears, a particularly sensitive nose to sniff things, there are a pair of black shiny eyes.
    [usunięto_link],
    Grandmother lived in the vegetable garden outside the village. Archlord gold We are just riding a motorcycle off the road, black from the vegetable plots ran the fastest to meet us. Because we go to when they are already fast at noon, so let’s eat. I finished the meal, we went out looking for black to play.
    [usunięto_link],
    When I saw the black when it’s like I feel it seems hungry.world of warcraft gold I went to took a steamed bun, and then breaking off a small piece of the next, it said: „The black, if we should want to eat then.” Finish, I put bread and threw the air. Black look, at once erected the whole body up. Should first
    [usunięto_link],
    2 small black claws on the air, and then big mouth,maple story mesos jump up, suddenly bite of the bread. I jumped up and patted its head, saying: „Well like, black, you’re a hummer!” It is a large black tail Shuaile Shuai and gently biting the bite of my Yijiao that agreed. „This time you can not unilaterally!”
    [usunięto_link],
    I am out of its non-preparation, 2moons dil again a small piece of bread a toss up. Black suddenly jump, followed by an urgent turn around, body up a jump, but also caught the. Well, I finished black, it, „Wang Wang” ground called the Liang Sheng, the two forepaws flat on their chests up and down swing, it seems to me to express gratitude.
    [usunięto_link],
    It is also very obedient black.wedding dresses Sometimes I find it very boring when will think of black. As long as I call out: „black, come.” It will immediately go in front of me. I let it sit, it will sit down; I let it get on the ground it will get on the ground … …
    [usunięto_link],
    There is a stranger comes,fast wow gold the black will „bark” to call non-stop, until their families, it is willing to stop. Sometimes it will put out his tongue was breathing heavily; sometimes it will turn a blind eye lying in repose on a haystack; sometimes it will smell the East, West to see; sometimes it pricked up his ears to listen; sometimes It will arrest cricket in the vegetable plots in the wheat ground chasing a hare … …
    This is the black, my black classmates who do you think it is cute?

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Dopiero teraz przeczytałm ten post:)jak to dobrze że mam ogródek własny.Ciekawe czy dlatego dostała mandat ta kobieta że nie spodobał się jej biust policjantowi czy odmówiła podrywu;)nie do uwierzenia…

Miiek
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

Opalanie topless powinno być czymż naturalnym 😉

Biteranka
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

wg mnie powinny byc wydzielone obszary gdzie mozna topless a gdzie nie…nikt nikomu by sie nie musial narzucac.

Anonymous
    Member
    • Guru

Są takie obszary…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Moja koleżanka poszła do sądu za opalanie topless! SZOK!"

Przewiń na górę