• Autor
    Odp.
  • Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Trzeba szukać takich miejsc to wtedy nie będziemy mieli problemów

mmmisia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Takie jest prawo w Polsce, ze opalanie nago jest zabronione, moja kolezanka tez dostala za to mandat ;/ bylam teraz nad morzem i musze powiedziec ze duzo dziewczyn opala sie bez stanika, maja parawany i tyle, no ale jeszcze trzeba umiec sie bronic bo prawo w Polsce zakazuje opalania sie nago (tj. calkowicie nago) wiec mozna sie odwolywac jesli mialo sie na sobie majtki !!

Fakt faktem ze w innych krajach opalanie topless jest dozwolone.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Fakt faktem ze w innych krajach opalanie topless jest dozwolone.

W jednych tak ,a w innych nie są też kraje gdzie nie można rozebrać się do stroju kąpielowego 😉

panna zuzanna
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Ja też uważam, że to niesprawiedliwe, że facet może opalać się z gołymi cyckami a kobieta nie :((

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] zuzanna wrote:

Ja też uważam, że to niesprawiedliwe, że facet może opalać się z gołymi cyckami a kobieta nie :((

Ta niesprawiedliwe ,że kobieta może chodzić w spódnicy, bądźmy poważni.

Szpila600
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

A ja myżlę, że to CHORE, że w naszym kraju jest taki zakaz! To sprawa każdej z nas czy chcemy pokazywać piersi czy nie! Ale dlaczego ktoż mówi, że mu przeszkadzają coniektóre bardzie j puszyste panie topless, kiedy każda z nas może to powiedzieć o grubszych panach z rozwiniętym miężniem piwnym! Nieraz opalałam się topless na plażach za granicą i uważam, że to zupełnie normalne! Ciekawe czy panowie mieliby coż przeciwko jeżli wszystkie kobiety miały by rozmiar stanika 70D i ciało jak Jessica Alba!? Jestem pewna, że od razu zmieniliby zdanie!

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

wtedy wcale bym sie na nie nie patrzyl bo kazda bylaby tak samo nudna

wracajac do tematu: moge sobie nie zyczyc zeby moje dziecko ogladalo twoje cycki na plazy
    idz na miejsce ktore jest do tego wyznaczone
    proste

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Moja koleżanka poszła do sądu za opalanie topless! SZOK!"

Przewiń na górę