- AutorOdp.
- 24 czerwca 2010 at 08:16
Trzeba szukać takich miejsc to wtedy nie będziemy mieli problemów
28 lipca 2010 at 12:00Takie jest prawo w Polsce, ze opalanie nago jest zabronione, moja kolezanka tez dostala za to mandat ;/ bylam teraz nad morzem i musze powiedziec ze duzo dziewczyn opala sie bez stanika, maja parawany i tyle, no ale jeszcze trzeba umiec sie bronic bo prawo w Polsce zakazuje opalania sie nago (tj. calkowicie nago) wiec mozna sie odwolywac jesli mialo sie na sobie majtki !!
Fakt faktem ze w innych krajach opalanie topless jest dozwolone.
28 lipca 2010 at 22:15[usunięto_link] wrote:
Fakt faktem ze w innych krajach opalanie topless jest dozwolone.
W jednych tak ,a w innych nie są też kraje gdzie nie można rozebrać się do stroju kąpielowego 😉
3 sierpnia 2010 at 18:33Ja też uważam, że to niesprawiedliwe, że facet może opalać się z gołymi cyckami a kobieta nie :((
10 sierpnia 2010 at 12:51[usunięto_link] zuzanna wrote:
Ja też uważam, że to niesprawiedliwe, że facet może opalać się z gołymi cyckami a kobieta nie :((
Ta niesprawiedliwe ,że kobieta może chodzić w spódnicy, bądźmy poważni.
1 marca 2011 at 09:45A ja myżlę, że to CHORE, że w naszym kraju jest taki zakaz! To sprawa każdej z nas czy chcemy pokazywać piersi czy nie! Ale dlaczego ktoż mówi, że mu przeszkadzają coniektóre bardzie j puszyste panie topless, kiedy każda z nas może to powiedzieć o grubszych panach z rozwiniętym miężniem piwnym! Nieraz opalałam się topless na plażach za granicą i uważam, że to zupełnie normalne! Ciekawe czy panowie mieliby coż przeciwko jeżli wszystkie kobiety miały by rozmiar stanika 70D i ciało jak Jessica Alba!? Jestem pewna, że od razu zmieniliby zdanie!
1 marca 2011 at 18:15wtedy wcale bym sie na nie nie patrzyl bo kazda bylaby tak samo nudna
wracajac do tematu: moge sobie nie zyczyc zeby moje dziecko ogladalo twoje cycki na plazy
idz na miejsce ktore jest do tego wyznaczone
proste - AutorOdp.