- AutorOdp.
- 26 lutego 2009 at 16:15
lubicie naturalne czy może tipsy? zwykle czy pomalowane jak tak to na jaki kolor malujecie?
zapraszam do postowania
26 lutego 2009 at 16:22Naturalne. Kiedyż długie a teraz żrednie. A kolory?Hmm…różne, jasny róż, fiołkowy i czerwień się zdarza, raz delikatniej a raz wyraziżcie 😀
26 lutego 2009 at 16:29Najczężciej mam francuski na paznokciach, oprócz tego biały kolorek lub bezbarwny lakier. Maluję mocnymi kolorami tylko na jakaż okazję… są to kolorki: czerwony, czasami fiolet, 🙂
26 lutego 2009 at 16:40bezbarwna odżywka, albo delikatny róż.
a raz za czas skuszę się na tipsy.26 lutego 2009 at 17:51Maluje paznokcie na różne kolory, ale najczężciej delikatne beże, róże, czy coż w tym rodzaju. TIPSY NIGDY NIGDY NIGDY! Obciach na maxa!
26 lutego 2009 at 17:53Włażnie tipsy są bardzo fajne, estetyczne 🙂
Przyznam że tylko raz je przykleiłam… na bal 🙂26 lutego 2009 at 17:59[usunięto_link] wrote:
Włażnie tipsy są bardzo fajne, estetyczne 🙂
estetyczne 😆
Fajne są, ale dla kiczowatych panienek.
Nic nie usprawiedliwia przyklejania tego paskudstwa! Na mojej studniówce aż roiło się od „tipsików z frenczem” – wież tańczy i żpiewa.
26 lutego 2009 at 18:01@Józia wrote:
Na mojej studniówce aż roiło się od „tipsików z frenczem” – wież tańczy i żpiewa.
Jak sama widzisz że tipsy są często stosowane 🙂
26 lutego 2009 at 18:11Nawet słowem nie wspomniałam, że są rzadko spotykane. Dobrze wiem, że coraz więcej lasek przykleja tipsy.
Ale jakie to ma znaczenie? 😆
26 lutego 2009 at 19:50ja zawsze mam pomalowane paznokcie,z kolorami jest różnie,ostatnio gustuje w szarych,czarnych i brązowych lakierach
27 lutego 2009 at 14:07@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
Włażnie tipsy są bardzo fajne, estetyczne 🙂
estetyczne 😆
Fajne są, ale dla kiczowatych panienek.
Nic nie usprawiedliwia przyklejania tego paskudstwa! Na mojej studniówce aż roiło się od „tipsików z frenczem” – wież tańczy i żpiewa.
jeżli zrobisz je u kompletnej amatorki, to to z tipsami będzie miało mało wspólnego. ale dobra kosmetyczka zrobi takie tipsy, że jeżli wybierzesz delikatne zdobienia, to nawet się nie zorientujesz, że to nie jest naturalne.
a poza tym, nie muszę malować paznokci co dwa dni.27 lutego 2009 at 14:20Widziałam tipsy robione w porządnych salonach, ale takie i tak są kiczowate. I nie mów mi, że „porządne tipsy” można pomylić z naturalnymi paznokciami.
27 lutego 2009 at 14:51Dziewczynko oczywiżcie że tips nigdy nie będzie odwzorowaniem naturalnego paznokcia… tak na prawdę widziałaż tipsy chociaż raz?? Piszesz że tak, ale chyba nie 🙂 Po za tym to jest nasze zdanie, nie lubisz tipsów to nie o nich nie wypowiadaj 🙂
27 lutego 2009 at 16:17dokładnie tpsy wyglądaja inaczej niż normalne paznokcie zawsze poznam czy to tipsy czy normalne, niektore kobiety piszą że krótkie tipsy wygladaja jak naturalny paznokiec a w zyciu zawsze poznam czy to tips czy normalny
27 lutego 2009 at 17:04[usunięto_link] wrote:
Dziewczynko oczywiżcie że tips nigdy nie będzie odwzorowaniem naturalnego paznokcia…
Kretynko, dla niektórych nie jest to takie oczywiste:
jeżli zrobisz je u kompletnej amatorki, to to z tipsami będzie miało mało wspólnego. ale dobra kosmetyczka zrobi takie tipsy, że jeżli wybierzesz delikatne zdobienia, to nawet się nie zorientujesz, że to nie jest naturalne.
Dlatego włażnie tak napisałam
[usunięto_link] wrote:
tak na prawdę widziałaż tipsy chociaż raz?? Piszesz że tak, ale chyba nie 🙂
Widziałam je 7 razy 😆
A co takiego błędnego wg ciebie na temat tipsów napisałam, co wskazywałoby, że ich nigdy nie widziałam?
[usunięto_link] wrote:Po za tym to jest nasze zdanie, nie lubisz tipsów to nie o nich nie wypowiadaj 🙂
A dlaczego miałabym się nie wypowiadać w tym temacie jesli nie lubie tipsów? Czyżby to był temat ” dla fanek tipsów” ?
Reasumując. Jak widzisz-każde twoje zdanie przemawia przeciwko tobie. Piszesz prawie 32 posty dziennie (dziż sprawdziłam, masakra – widać na maxa nudzisz się w domu) i o przynajmniej 30 za dużo:lol:
- AutorOdp.