- AutorOdp.
- 11 października 2015 at 19:39
czyli Ty również jestes fajnka mistero milano lakierów widze?
12 października 2015 at 06:02[usunięto_link] wrote:
czyli Ty również jestes fajnka mistero milano lakierów widze?
Taaaak. Bo to bardzo dobre jakożciowo lakiery hybrydowe! A lubię dbać o siebie używając najlepszych produktów;P
12 października 2015 at 19:32bo z mistero milano maja jakosciowe produkty to prawda.. wiec.. lepiej miec jeden lakier taki porządny niz 3 byle jakie
14 października 2015 at 08:05Ja maluję tylko na czerwono 🙂
15 października 2015 at 10:56obecnie jasne kolory, czekam aż moje odrosną
15 października 2015 at 19:50Generalnie nie maluję, ale jeżli już, to uwielbiam głęboki fioletowy kolor lakieru.
21 października 2015 at 10:34Ja maluje na jasne kolory, od czasu do czasu pozwalam sobie na głębki róż.
21 października 2015 at 19:32uwielbiam zywe i kolory.. a najbardziej czerwienie.. zawsze uzywam lakierow hybrydowych bo dlugo sie utrzymuja na paznokciach
22 października 2015 at 08:38ostatnio jak pisałam jasne kolory, ale do tego jakiż 2 paznokcie na zdecydowany kolor.
I chyba też wrócę do jakiż wzorków31 października 2016 at 10:11ja lubie lakiery golden rose, sa przerozne kolory, no poprostu chyba wszystkie mozliwe 🙂 Teraz stawiam na jesienne kolorki, odcienie zieleni, szarosci, czy nawet modnej zawsze czerwieni. Same lakiery sa swietne, trwalosc naprawde super i cena przyjemna 🙂
8 grudnia 2016 at 12:54Ja staram sie jakos tak podazac za moda, za pora roku. Teraz np na paznokciach mam taki hmm jakby sliwkowy, kolor 20-lakier prodigy od Golden Rose, na stopach mam czerwien-lakier ten sam, bardzo go lubie, bo jest to jeden z tanszych zelowych lakierow na rynku, jest trwaly, dobrze kryje i paznokcie sa piekne, gladkie i blyszczace. Jesli sie nie myle, jest teraz produktem miesiaca i jest na niego znizka, musze wybrac sie na zakupy 😉
16 grudnia 2016 at 20:24Uwielbiam czerwone pazury, ale nie tylko. 🙂 Lubię zmieniać kolory, ale jednoczeżnie cenię trwałożć lakierów. Znalazłam odpowiednie dla mnie które są trwałe, ładnie kryją i mają połysk, taki jak hybrydy. Nazywają się 3D gloss gel z My Secret. 😀 A w temacie promocji, to aktualnie mają na nie -40% w Naturze, włażnie obczaiłam w gazetce, więc w najbliższych dniach muszę uzupełnić kolory. 😉
23 stycznia 2017 at 13:14ja to przeróżne 🙂 raz na jakież 3 tygodnie chodzę do Coco Time we Wrocławiu na hybrydy i wtedy decyduję się na jakiż kolor 🙂 aktualnie mam mirror effect 😉
9 lutego 2017 at 13:08Moja ulubiona seria lakiero color expert z GR wydaje wciaz nowe kolory, w ogole marka rowniez w innych seriach wydaje, wiec jest w czym wybierac, no ale miloscia zapalalam do color expert nr 118 piekny rudy odcien!
11 kwietnia 2017 at 12:46Absolutnie oszalałam na punkcie efektu holo. Ta tecza na paznokciu mnie tak kreci, ze szok. A ze jestem milosniczka klasycznych lakierow to przeogromnie sie ciesze, ze w GR wkoncu sie cos pojawilo, Holographic Nail Color super seria lakierow, mega trwale, dobrze napigmentowane, a idealna konsystencja nie zalewa skorek.
- AutorOdp.