- AutorOdp.
- 18 lutego 2007 at 19:00
a co mi tam… zobaczymy czy jestem sama…
jak ide spac to musze miec w koldrze guziki w nogach na zewnatrz. nie moga byc do srodka bo zawadzam nogami i mnie to drazni 馃槼
dotyczy to rowniez poduszek.guziki do lozka i w gornej czesci 馃槼18 lutego 2007 at 20:17Nie jeste偶 sama z tymi guzikami 馃槈 ja te偶 tak musz臋 mie膰 bo w nocy cz臋sto wierzgam nogami i czasami zdarza艂o mi si臋 zahaczy膰.. dodatkowo przed p贸j偶ciem spa膰 cz臋sto poprawiam poduszk臋 偶eby mi by艂o wygodnie kokosz膮c si臋 nawet przez p贸艂 godziny co doprowadza do sza艂u mojego ch艂opaka:)
Ale nic na to nie poradz臋 ;P
18 lutego 2007 at 20:22[usuni臋to_link] wrote:
a co mi tam… zobaczymy czy jestem sama…
jak ide spac to musze miec w koldrze guziki w nogach na zewnatrz. nie moga byc do srodka bo zawadzam nogami i mnie to drazni 馃槼
dotyczy to rowniez poduszek.guziki do lozka i w gornej czesci 馃槼mam tak samo nawet jak mi mama za偶cieli 艂贸zko a zawsze mi 偶cieli guzikami do spodu przy pierzynce 馃槙 to musz臋 j膮 odwr贸ci膰
no i jeszcze prze偶cierad艂o ma byc na prawej stronie mimo i偶 nie wida膰 r贸znicy to szwy musz膮 i偶膰 pod sp贸d18 lutego 2007 at 20:23oczywiscie ze poduszka musi byc porzadnie „wstrzasnieta”
tez sie wierce okropnie dlugo szukajac najwygodniejszej pozycji do snu. a jak juz znajde to maz probuje „zarazic mnie swoim poczuciem humoru” i wklada mi reke pod poduszke i podnosi do gory. wtedy zazwyczaj zaczyna sie walka na jaski 馃檪18 lutego 2007 at 20:26o kurcze to przescieradlo ma prawa lub lewa strone?
no ja na szczescie o tym nie wiedzialam 馃槙 ale mam 2 przescieradla ktore sa troszke za krtokie na moje lozko wiec wtedy koniecznie musi byc ono naciagniete za lozko w nogach. pod poduszka go nie musi byc a w nogach koniecznie18 lutego 2007 at 20:54Ja jeszcze mam jedn膮 troch臋 dziwn膮 przypad艂o偶膰 馃槈 ot贸偶 musz臋 chocia偶 jedn膮 cz臋偶ci膮 cia艂a dotyka膰 mojego m臋偶czyzn臋 za zwyczaj jest to zimna stopa ( zawsze mam zimne stopy ;>) hehe
Nie wiem dlaczego tak mam ;| mo偶e dzi臋ki temu czuj臋 jego obecno偶膰 i szybciej zasypiam 馃槈 Na szcz臋偶cie on ju偶 sie do tego przyzwyczai艂 i cz臋sto si臋 z tego 偶miej臋 馃槈18 lutego 2007 at 21:01tak to chyba widocznie jest w miare normalne. ja tez szybciej zasypiam jesli dotykam meza. a jak maz idzie na noc do pracy to spie na jego miejscu na jego jasiu, zamiast korzystac z calego wyrka
18 lutego 2007 at 21:01hm…zawsze musze miec telefon pod r臋k膮 albo przynajmniej go widzie膰… jak pije sok to tylko bananowy… jak spie musze miec z 4 poduszki ale i tak na nich nie spie …. 8) nie zasne jak nie mam wody ko艂o 艂ozka…i duzo takich przyzwyczajen mam:)
18 lutego 2007 at 21:03o jaciez jest tego troche 馃檪 a maz narzeka na mnie 馃榾
19 lutego 2007 at 19:02heh duzoo wiecej tego jest tylko z g艂owki mi wypad艂o 8) 8)
19 lutego 2007 at 19:34Przypadlosc z koldra dotyczy takze mnie. Ja mam jeszcze inne,np zaraz po wstaniu z lozka rano scieram kurze i myje naczynia.Zawsze.Nie wiem czemu…
19 lutego 2007 at 19:55Jam mam manie, 偶e co pare minut klepie si臋 po kieszeniach spodni czy sp贸dnicy i sprawdzam czy aby na pewno mam kom贸rk臋. Troch臋 to 偶miesznie wygl膮da 馃槼 馃槼 馃槼 馃槅 馃槅 馃槅
19 lutego 2007 at 20:11ja tam musze mie膰 du偶o ja偶k贸w na 艂贸偶ku….
w mojej obecno偶ci nie pozwalam nikomu obgryza膰 paznokci, ani sk贸rek -nie cierpi臋 tego.19 lutego 2007 at 22:37[usuni臋to_link] wrote:
Ja mam jeszcze inne,np zaraz po wstaniu z lozka rano scieram kurze i myje naczynia.Zawsze.Nie wiem czemu…
Ja zmywam naczynia po nocach…
[usuni臋to_link] wrote:
w mojej obecno偶ci nie pozwalam nikomu obgryza膰 paznokci, ani sk贸rek -nie cierpi臋 tego.
Masz racj臋, zrzyga膰 si臋 idzie kiedy kto偶 to robi…blee 馃槙
Przepraszam za wyraz „zrzyga膰” ale inny bagatelizowa艂by ca艂膮 spraw臋.
Mam jeszcze pytanie…
Czy uwa偶acie to za dziwne, 偶e (doro偶li ludzie) siostra 偶pi z bratem w jednym 艂贸偶ku?
Oczywi偶cie tylko 偶pi, nic wi臋cej – s膮 normalni ale 偶pi膮 ze sob膮.19 lutego 2007 at 22:51je偶li nie ma warunk贸w i taki mus…. ale w przeciwnym razie dla mnie to troch臋…. tez mam brata i jako偶 nie mog臋 sobie wyobrazic tej sytuacji
- AutorOdp.