- AutorOdp.
- 22 sierpnia 2008 at 11:16
Ja mam takie dziwne dziwactwo hihi, kt贸re wynika troch臋 z mojej natury. Lubi臋 kontrolowa膰 swoje wydatki, bo staram si臋 by膰 oszcz臋dna (ale tylko co do niekt贸rych wydatk贸w).
Zapisuj臋 wszystkie wydatki na karteluszkach, nawet bilet do autobusu (1,25), a pod koniec dnia czy kiedy tam sobie przypomn臋 wklepuje doi excela i mam ca艂y obraz moich wydatk贸w. Lubie wiedzie膰 na co wyda艂am w danym miesi膮cu pieni膮dze. Ale czasem my偶le, 偶e to ju偶 troch臋 szale艅stwo tak liczy膰 te grosze.
22 sierpnia 2008 at 17:131. Jak zasypiam to zawsze na boku z r臋k膮 pod g艂ow膮, inaczej nie jestem w stanie
2. Podczas ka偶dego wyj偶cia z domu sprawdzam co jaki偶 czas zawarto偶膰 mojej torebki czy wszystko tam mam i czy niczego nie zapomnia艂am, nigdy nic nie zgubi艂am w ten spos贸b, ale to ju偶 jakie偶 wyczulenie…
3. Wszystkie pliki i foldery musz臋 mie膰 uporz膮dkowane na komputerze, nie mam b艂膮kaj膮cych si臋 plik贸w… czy偶by to jakie偶 fatum mojego znaku zodiaku?:P (panna)tak jak sobie my偶l臋, to troch臋 by sie jeszcze znalaz艂o… z cz艂owieka to jednak jest dziwne stworzenie…
27 sierpnia 2008 at 16:05[usuni臋to_link] wrote:
Ja mam takie dziwne dziwactwo hihi, kt贸re wynika troch臋 z mojej natury. Lubi臋 kontrolowa膰 swoje wydatki, bo staram si臋 by膰 oszcz臋dna (ale tylko co do niekt贸rych wydatk贸w).
Zapisuj臋 wszystkie wydatki na karteluszkach, nawet bilet do autobusu (1,25), a pod koniec dnia czy kiedy tam sobie przypomn臋 wklepuje doi excela i mam ca艂y obraz moich wydatk贸w. Lubie wiedzie膰 na co wyda艂am w danym miesi膮cu pieni膮dze. Ale czasem my偶le, 偶e to ju偶 troch臋 szale艅stwo tak liczy膰 te grosze.
kiedy偶 te偶 tak robi艂am, ale zabrak艂o mi konsekwencji i zarzuci艂am projekt.
A najwi臋kszym moim dziwactwem jest chyba archiwizowanie sms贸w 馃槈
Przepisuj臋 je do zeszytu 馃檪
Na pocieszenie, nie tylko ja tak robi臋, ostatnio w poci膮gu trafi艂am na bratni膮 dusz臋 馃檪27 sierpnia 2008 at 16:09Ja r贸wnie偶 zapisuje ale w telefonie (nie wszystkie). Zawsze wiem kt贸ry od kogo).
27 sierpnia 2008 at 16:24[usuni臋to_link] wrote:
Ja r贸wnie偶 zapisuje ale w telefonie (nie wszystkie). Zawsze wiem kt贸ry od kogo).
a ile zmie偶cisz w telefonie? ja mam juz 5 zeszyt 80 kartkowy w u偶yciu 馃槈 nie wiem co prawda po co mi to, bo szczerze m贸wi膮c jeszcze teo nie czyta艂am, ale mo偶e kiedy偶..
27 sierpnia 2008 at 19:03Wszystkie zapisujesz?
Ja mam w archiwum telefonu zapisanych troch臋,ale tylko te od mojego ch艂opaka i tylko te takie bardzo s艂ita偶ne 馃檪 Bo on mi wysy艂a tak srednio dwa tysiace sms-贸w miesiecznie plus jeszcze jakies 25 godzin rozm贸w 馃槢
28 sierpnia 2008 at 17:43M艂odo偶膰… 馃槢
my ju偶 tyle nie smsujemy, mo偶e jest tego 100 miesi臋cznie i mo偶e 藕le si臋 wyrazi艂am, zapisuj臋 tylko te od ukochanego oczywi偶cie i czasem co lepsze od innych 馃槈
18 listopada 2008 at 17:35Zastanawiam si臋 nad moimi dziwactwami…
– jak zasypiam u siebie, to tylko na prawym boku, na lewym nie potrafi臋, ale jak u kogo偶 to odwrotnie, na lewym bo na prawym nie usn臋 ;D
– kiedy jad臋 samochodem, jako pasa偶er, lubi臋 ogl膮da膰 w przelocie twarze innych ludzi, bo przez te kilka sekund mo偶na wy艂apa膰 ciekawe miny przechodni贸w 馃檪
- AutorOdp.