• Autor
    Odp.
  • Robert Miles
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 1479
    • Maniak

Nie, że nie mają warunków, tylko chcą po prostu ze sobą spać.
    No i myżlicie, że to dziwne?

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

bardzo dziwne

Robert Miles
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

bardzo dziwne

Dlaczego?
    Dla mnie to normalne. Przecież to nie przestępstwo.

mia1980
    Member
    • Maniak

ja tak uwazam może wypowie sie więcej osób to bedzie porównanie
    sama mam brata i nie wyobrażam sobie tego aby z nim spać[nawet jesli goscie zawitają to żpie z mamą]… no ale wszystko chyba zalezy jak kto został wychowany dla jednych to normalne a innych to bulwersuje. Jak by nie było to kobieta i mezczyzna… nie wiem co by tu jeszcze napisac ale czuję niesmak do takich sytuacji

Robert Miles
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

wszystko chyba zalezy jak kto został wychowany dla jednych to normalne a innych to bulwersuje.

To nie zależy od tego kto jak jest wychowany (bo tu nic bulwersującego nie ma w takiej sytuacji)
    To zależy od relacji między tą siostrą i tym bratem.

[usunięto_link] wrote:

Jak by nie było to kobieta i mezczyzna…

No i co z tego?

Nie rozumiem dlaczego od razu podciągasz to pod jakież zboczenie.
    Uważasz to za zboczenie?

mia1980
    Member
    • Maniak

wydaje mi sie ze to lekkie zboczenie, nie wiwem nie byłam w takiej sytuacji i nie znam. no ale maz racje duzo zalezy od relacji ale mimo to jesli to nie konieczne takiej sytuacji nie powinno byc

Robert Miles
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

wydaje mi sie ze to lekkie zboczenie

Ja tak na to nie patrzę. Wiem po prostu, że w takiej sytuacji nie ma zboczenia.

[usunięto_link] wrote:

nie wiwem nie byłam w takiej sytuacji i nie znam.

Żałuj 😀

[usunięto_link] wrote:

no ale maz racje duzo zalezy od relacji

Tylko od relacji siostry z bratem bo to dotyczy tylko ich.

[usunięto_link] wrote:

ale mimo to jesli to nie konieczne takiej sytuacji nie powinno byc

Dlaczego?
    Bo co?
    Jeżli tylko żpią, to chyba to nie jest zboczenie?

mia1980
    Member
    • Maniak

no ok ja kiedyż tez spałam z bratem ale jak bylismy mali[do 6 lat]… kiedy dzieci małe to ok
    chyba że to rodzeństwo też w dzieciństwie spało razem i poprostu tak im zostało. No ale jesli w dzieciństwie spali osobno i nagle dojżewając umyslało im sie spać razem to to juz jest cos nie tak…. mimo iz nic nie robią tylko spią… to nasuwa mi sie pytanie dlaczego potrzebują aż takiej bliskożci?

Robert Miles
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

no ok ja kiedyż tez spałam z bratem ale jak bylismy mali[do 6 lat]… kiedy dzieci małe to ok

….a jednak 😀

[usunięto_link] wrote:

chyba że to rodzeństwo też w dzieciństwie spało razem i poprostu tak im zostało.

Ja raczej mam na myżli włażnie rodzeństwo, które zawsze spało razem.

[usunięto_link] wrote:

No ale jesli w dzieciństwie spali osobno i nagle dojżewając umyslało im sie spać razem to to juz jest cos nie tak…. mimo iz nic nie robią tylko spią… to nasuwa mi sie pytanie dlaczego potrzebują aż takiej bliskożci?

No to akurat prawda, taka nagła potrzeba aż takiej bliskożci może się wydawać dziwna. Ale różnie bywa. Czasem jakież straszne przeżycia powodują takie zachowania, czasem kogoż dopada wielka depresja i wtedy tak szuka jakiejż bliskożci, jakiegoż poczucia przebywania z kimż, po prostu nie chce być sam, nawet kiedy żpi.
    Oczywiżcie to zależy tylko od ludzi zainteresowanych – najczężciej się rozumieją – czasem jest tak, że tylko to im zostało…
    Mam na myżli wzajemne zrozumienie i wsparcie, które jest najcenniejsze.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

no a ja uwazam ze jest to bardzo niesmaczne.
    podstawowe pytanie jakie mi sie nasuwalo to czy nie maja warunkow na spanie osobno. jednak skoro warunki sa, kobieta i mezczyzna sa dorosli to nic mnie nie przekona ze tak po prostu lubia i nie ma w tym nic dziwnego.
    to jest bardzo dziwne. i czas porozmawiac z tym rodzenstwem.
    i nie musicie tej wypowiedzi komentowac bo naprawde nie jestem w stanie zmienic zdania w tej sprawie

izzzka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

no ja raczej tez z bratem bym nie spala;/

a wracajac do tematu to ja mam takie swoej rytualy przed snem najwazniejsze to to ze musze miec ze 3 poduszki a i tak spie tylko najednej. nastepnie musze miec kolo lozka cos do picia.
    i przed pojsciem spac najpierw leze na plecach nastepnie sie obracam na jedne bok i na drugi a i tak zasypiach z powrotem na plecach;d
    torche todziwne no ale coz:P

Robert Miles
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

nie musicie tej wypowiedzi komentowac bo naprawde nie jestem w stanie zmienic zdania w tej sprawie

Pozwole sobie, może nie na komentarz ale na odpowiedź…

[usunięto_link] wrote:

no a ja uwazam ze jest to bardzo niesmaczne.

Dlaczego? Jakież konkretne powody?

[usunięto_link] wrote:

podstawowe pytanie jakie mi sie nasuwalo to czy nie maja warunkow na spanie osobno. jednak skoro warunki sa, kobieta i mezczyzna sa dorosli to nic mnie nie przekona ze tak po prostu lubia i nie ma w tym nic dziwnego.

Ale już mówiliżmy wczeżniej, że jeżli się przyzwyczaili tak po prostu, bo zawsze ze sobą spali to jest to całkiem normalne.

Nie wiem dlaczego Wy w tym widzicie tylko kobietę i mężczyznę, zamiast rodzeństwo???

[usunięto_link] wrote:

to jest bardzo dziwne. i czas porozmawiac z tym rodzenstwem.

Z nikim nie będziemy rozmawiać bo to sprawa ludzi zainteresowanych, pisałem już o tym wczeżniej.

Dla mnie to jest normalne. Pisałem już wyżej, że takie zachowania są powodowane różnymi przeżyciami, najczężciej traumatycznymi.

Tuska
    Member
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

jak dla mnie makabra… ja nawet nie lubie ze swoją siostra spac, a co dopiero gdybym miała brata?????????? Nie wyobrażam sobie tego i na 100 proc nie jest to normalne zachowanie dwóch dorosłych osób. Zreszta komicznie to musi wygladac 😆 😆 Ich rodzice wiedza ze oni razem spedzają noce w sensie spania ??? Co oni na to???

Robert Miles
    Member
    • Maniak

@Tużka wrote:

jak dla mnie makabra… ja nawet nie lubie ze swoją siostra spac, a co dopiero gdybym miała brata?????????? Nie wyobrażam sobie tego i na 100 proc nie jest to normalne zachowanie dwóch dorosłych osób.

Może jakież sensowne argumenty? Zamiast pisać po raz setny: „to chore”

@Tużka wrote:

Zreszta komicznie to musi wygladac

To nie wygląda komicznie.
    Zwłaszcza jeżli różne przykre przeżycia powodują takie zachowania.
    Pisałem już o tym.
    Czasem jakież straszne przeżycia powodują takie zachowania, czasem kogoż dopada wielka depresja i wtedy tak szuka jakiejż bliskożci, jakiegoż poczucia przebywania z kimż, po prostu nie chce być sam, nawet kiedy żpi.
    Oczywiżcie to zależy tylko od ludzi zainteresowanych – najczężciej się rozumieją – czasem jest tak, że tylko to im zostało…
    Mam na myżli wzajemne zrozumienie i wsparcie, które jest najcenniejsze.

@Tużka wrote:

Ich rodzice wiedza ze oni razem spedzają noce w sensie spania ??? Co oni na to???

Jacy rodzice? – mowa o dorosłych ludziach czyli siostra i brat.

Proszę: [usunięto_link]
    W tym temacie także prowadziliżmy dyskusję na ten temat.
    Prowadziliżmy to znaczy ja i Kasia21.

Tuska
    Member
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

ja tez mam siostre po traumatycznych przezyciach, wspierałam ja jak mogłam wiele razy przytulałam pocieszalam ale nie spałam z nia w jednym łózku! aby ja podtrzymac na duchu!!!
    wiesz, teraz mi sie przypomniała sytuacja mojej znajomej mieszka w dwu pokojowym małym mieszkanku z mama i bratem, dlaczego wiec spi w jednym łóżku z mama???przeciez mogłaby spac z bratem. Ale tak po prostu sie nie robi, nie jest to „smaczne”
    skoro nie mają rodziców, to pewnie są juz bardziej dojrzałymi ludźmi, w takim razie mieszkają ze sobą????????? czy jak??? czy po prostu przychodza do siebie na noc 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze małe "dziwactwa""

Przewiń na górę