- AutorOdp.
- 2 grudnia 2008 at 16:16
jaaaaa ❓ aleeeeż skąąąd ❗ niach niach 😈
ot taki mój bzik mały 😛
dziż kupione pocztówki na żwięta, koszulkę i 3 misie z UNICEF – piękne prezenty, szczytny cel 🙂 a misiaki są przesłodkie 😀2 grudnia 2008 at 17:52oj musze sie pomalu rozgladac za prezentami 😀
3 grudnia 2008 at 16:47kupilam sobie dzisiaj spodnie oraz pasek 😀
3 grudnia 2008 at 22:18dziż zamówiłam prezenty dla koleżanek… dla mamy już do mnie idzie, dla Misiaka też… tylko z tatą mam straszny problem 🙁 doradzicie coż?
3 grudnia 2008 at 22:59hmmm ,moze jakis krawat super ;] albo super zestaw do golenia (dla mezczyzny to chyba przydatne )
4 grudnia 2008 at 11:59ja bylam na wielkich zakupach ;D Kupilam sobie spodnie,kosmetyki oraz Nivea Straight&Easy ;] eehe dzis go uzyje i zdam ralacji na innym temacie o prostowaniu wlosow ;]
4 grudnia 2008 at 16:01hmmm… krawaty ma… w sumie to ode mnie bierze, bo ja mam więcej niż on 😛 rękawiczek nie nosi… tragedia… coroczna tragedia…
ale za to przed chwilą przynieżli z poczty prezent dla mamusi 😀 piękny album tradycyjny, w którym wylądują zdjęcia z naszego wyjazdu na Majorkę 😀
a ja w zapewnienia Jess nie wątpiłam 😀
4 grudnia 2008 at 17:01Dla taty może fajne perfumy jakież?Albo kalendarz-organizer na nowy rok.Albo książkę.
A ja sobie sama sprawiłam prezent,Oo.Wczoraj zamówiłam sobie na agito.pl wypasiony aparat cyfrowy-w kolorze czerwonym i z dotykowym wyżwietlaczem 🙂 Mikołajowi trzeba pomagać 😉
4 grudnia 2008 at 18:06spokojnie ;D dajcie mi tylko umyc wlosy ; P a napewna napisze ;] badzcie cierpliwe laski
5 grudnia 2008 at 17:34Czersi – popieram :d trzeba sobie samej również prezenty robić
a wrzucisz fotki tego cudeńka? 😀 bo ja szukam jakiegoż fajnego aparatu, to może coż podpatrzę 😛
ja myżlałam żeby zrobić sobie prezent w postaci gry Munchkin – przekozacka karcianka 😛 ale zobaczymy 😉
a może faktycznie jakież pachnidło mu znajdę… ma swoje ulubione, muszę zerknąć czy mu się nie kończą 😛
ana – takie bajki to dzieciom a nie nam 😛5 grudnia 2008 at 17:59Patunia,ten aparat to Benq DC T850.Włażnie dziż go dostałam.Nie chce mi się wklejać fotek więc dam linka,taki własnie posiadam:
[usunięto_link]8 grudnia 2008 at 13:52mam podobny aparat i jestem z niego zadowolona 😀
8 grudnia 2008 at 16:24Mi też się podoba jak na razie i ten dotykowy ekran też fajna rzecz.
9 grudnia 2008 at 23:17ana – bo on jeszcze wierzy 😛
to mówicie dziewczyny, że BenQ to dobra marka? bo jakoż tak bez przekonania podchodziłam…’ale klimatyczne jest to, że można tam 16 gb kartę wsadzić ➡ duuuziooo fotków 😈10 grudnia 2008 at 12:53😈 😈 😈 😈
- AutorOdp.