• Autor
    Odp.
  • Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ja też na początku kręciałam nosem,że Benq,ale aparat ma 2 lata gwarancji,wiec jak cos to luz.Kartę mam 4GB,miesci sie na niej prawie 13 tysiecy zdjęć-jak dla mnie to już dużo 😮

A dziż kupiłam sobie w koncu czapkę-będzie mi cieplej.I gumeczki słitażne do włosów 😀

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

ostatnio sobie to mało rzeczy kupuję, bo bardziej sie skupiam na prezentach dla znajomych i rodziny, więc takim jednym z ostatniejszych mych nabytków są nauszniki w kratkę:
    [usunięto_link]
    nie mogłam się oprzeć, są tak żliczne, ciepłe i w moim stylu 🙂

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ja natomiast wydalam ostatnio kase na fryzjera 😀 a tak to wiadomo prezenty dla najblizszych i rodzinki takze teraz sporo oszczedzac musze. 🙂 Ogolnie nie naleze do rozrzutnych lasek , ktore msuza meic wszystko i koneicznie firmowki . W koncu jestem typowa ,oszczedna dziołchą ,poznaniarą z krwi i kożci a co!! 😉 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

dziż kupiłam kreacje sylwestrowaą-nie moja wina,że w bluzce,w ktorej chciałam iżć wyglądam jak szkielet owinięty satyną… po prostu sytuacja mnie zmusiła do zakupów 😆

unifine
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Z uwagi na brak czasu ostatnio przerzuciałm się na zakupy w necie : tak wiec wczoraj zamówiłam sobie małą czarną i do tego pończoszki – butki też znalazłam – ale jeszcze nie zdecydowałam się które wybrać – obie czarne platformy – szpilki 12 cm -jedne czarny mat drugie czarny pół lakier – wsadziłabym zdjęcia ale nie umiem 😕

Teraz szukam gorsetu / koszulki z paskiem do pończoch tak więc jeżli macie dobre namiary to chętnie skorzystam 🙂 [/u]

marcinkowa25
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Mi poprawiają humorek i to w znacznym stopniu 😀 Nawet dzisiaj zafundowałam sobie buciki (oczywiżcie też z myżlą o nocy sylwestrowej) fakt faktem główka rano bolała, katarek etc, ale jak patrzę na buty to jest o wiele lepiej. Już tak mam 😛

lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

Dzisiaj w końcu kupiłam sobie nową klawiaturę. W mojej starej były łupki słonecznika, płatki, kakao o kto wie co jeszcze. Cieszę się, że przynajmniej teraz działa mi porządnie spacja 😛

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Kupiłam sobie dzisiaj fryzurę u fryzjera za 185 zł i jestem niezadowolona, że tyle zapłaciłam…nawet to mało powiedziane…

ciccilla
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Jak kupilam 3 swetry, duuzo bielizny, torebke, 2 bluzki…i przez dluzszy czas nie kupie juz nic…

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

żmieszny parciany pasek – w biało-czarną krateczkę 😛 bo mi spodnie z tyłka zaczynają spadać – jupi ❗
    i taką żmieszną sztruksową brązową czapeczkę z daszkiem 🙂 w sam raz kontrast do moich wiewiórowatych włosów 😛
    kocham przeceny posezonowe i outlety 😛
    tylko kasy na zakupy coraz mniej 😛

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

5 bluzek,torbę do szkoły,palete cieni inglot + pojedyncze kolory,błyszczyk,perfumy,kosmetyki do włosów i ciała i oczywiscie zakupy w aptece czyli kolejny zestaw effaclara.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

czarne rurki…a ile nerwów straciłam w tych wszystkich przymierzalniach! jak sie okazało nawet niektóre 36 mi odstają 😡 pfffff

Kasia181
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Moje ostatnie zakupy to sukienka na studniówkę i buty czarne na obcasie (oczywiżcie)

szukając sukienki nie mogłam się oprzeć wyprzedażą i kupiłam jeszcze 2 bluzki 😀 🙂

dziewucha
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 181
    • Zapaleniec

biała bluzka w serek 😀

Jessi663
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

czarna torebka,kosmetyki : )