• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

postawilam dzis na bardziej „profesjonalna” pielegnacje wlosow: dwa litry odzywki.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kupiłam dziż płaszczyk(wkoooooońcu!!!),żółtą bluzkę(a jakże 😉 ) i bieliznę 😀

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

a ja jestem strasznie wybredna co do ubrań i nic mi sie nie podoba, kurcze byłam dzis na zakupach i nic sobie nie kupilam bo wszytskie bluzki byly brzydkie takie nijakie , ale moze jutro cos sobie kupie bo ide tez na zakupy, mam nadzieje ze cos nabede

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

tak udało się!! kupiłam sobie bluzeczke , piekna koloek czerwonawo pomaranczowy i staniczek do tego:) jestem zadowolona

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Kremik do twarzy Sinset i błyszczyk Vichy, sukienka na zblizające się wesele i chyba tyle:)

Trojka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja miałam większe zakupy w weekend, bo kupiliżmy z mężem nowy telewizor LG Time Machine. To plazma z dyskiem twardym. Super sprawa 😉

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A we wtorek zaszalalam. Plaszczyk czerwony, dzinsowa spodnica, spodnie, bluzka zeby sie po poscie na disco odszczelic 😉 bielizna, kolczykii buty mialy byc jeszcze ale stwierdzilam ze trzeba bedzie jeszcze po swietach jakas przyjemnosc sobie sprawic,
    Aaa i jeszcze perfuma

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

uszczelki do kranu i 2 opakowania worków do odkurzacza

To taki mój bojkot 😆

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

kurtka wiosenna… tylko jak na złożć poprawy pogody nie widać… 😕

kosmka
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Czarna bluza z super wyprofilowanym kapturem w reserved.

Ines
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Kupiłam sobie fajny czarny płaszczyk na wiosnę. Podobały mi sie takie kolorowe – żółte, zielone, różowe, ale nie odważyłam się…

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

szkoda że co druga dziewczyn zaczeła wychodzić w tych kolorach na ulice. Wieć ogolnie już nie mam ochoty kupować niczego w tych kolorach…

may
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Ja dzisiaj sobie kupiłam bluzeczkę i pasek.
    Dzisiaj mój facet miał egzamin – pierwszy raz łaził za mną trzymając moją torebkę. Zdał egzamin żpiewajaco! Nie marudził a chodziłam po sklepach i wymyżlałam 5h. 😛

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

kliknelam dwa topy vili za smieszne pieniadze…bo nie mam zadnych imprezowych ciuchow. czas to zmienic:)

may
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

a ja sobie ostatnio znowu kupiłam dwie bluzki w New Yorkerze 😀
    Ale musze sie rozejrzeć za suknienką na zbliżające się wesele 😮 i to mne martwi bo pewnie nic na siebie nei znajde 😕
    strasznie mała jestem że tak powiem 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nasze zakupy!!!"

Przewiń na górę