• Autor
    Odp.
  • kiziaa
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

ohhh kocham swieta bozego narodzenia!! ten nastr贸j jest niesamowity..
    od listopada coraz cze偶ciej o nich my偶l臋 i nie moge sie doczekac 馃檪

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

ohhh kocham swieta bozego narodzenia!! ten nastr贸j jest niesamowity..
    od listopada coraz cze偶ciej o nich my偶l臋 i nie moge sie doczekac 馃檪

To tak jak ja 馃槅
    Uwielbiam Swieta Bozego Narodzenia,caly ten klimat i pasterke o polnocy. To jest naprawde rodzinne swieto no i oczywiscie co sie z tym wiaze-prezenciki gwiazdkowe 馃槇

MIECZ-NICK
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Kocham swieta Bozego Narodzenia, czekam na nie juz z niecierpliwoscia , bo zobacze sie z moja siostrzyczka , ktorej nie widzialam od 3 lat, z barciszkiem ktory wyjechal na wyspy w lipcu, ale w tym roku z jednego powodu wolalbym zeby te swieta nigdy nie nadeszly 馃檨

Magdus
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 582
    • Zas艂u偶ony

Ja bym chcia艂a, aby te 偶wi臋ta by艂y inne ni偶 dotychczasowe. By膰 mo偶e zorganizujemy z Mi偶kiem spotkanko rodzinne, ale jeszcze zobaczymy 馃槸

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usuni臋to_link] wrote:

A ja w艂asnie lubie te wszystkie ozdoby i pierdo艂y 馃榾 co roku robimy z mam膮 偶wi膮teczne zakupy i nabywamy coraz to 艂adniejsze ozdoby na choinke,kt贸rymi ciesz臋 si臋 jak dziecko 馃檪 wogole lubie ubiera膰 choinke i jest to moja dzia艂ka 8) Wszystko w 偶wietach lubie-nawet sk艂adanie 偶ycze艅 馃槈 Najfajniejsze jednak s膮 przygotowania.P贸藕niej nawet sie cz艂owiek nie zorientuje a ju偶 jest ostatni dzie艅 swi膮t… ale kocham t膮 magie i nie mog臋 sie ju偶 doczeka膰 馃槇

Mam identycznie Warn! 馃榾 Swieta,duperelki,swiatelka kolorowe, ubieranie choinki,prezenty, atmosfera super no ciesze sie jak dziecko! 馃槅 Moze to jest dlatego tak u mnie bo jestem bardzo rodzinna osobka.:) 馃槈

tygrysek
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

ja tak偶e po cz臋偶ci z przyzwyczajenia.
    a po cz臋偶ci razem z rodzin膮, dla rodziny.
    dlatego 偶e oni prze偶ywaj膮.

ja natomiast poch艂aniam 偶ledzie na tysi膮c sposob贸w 馃榾

Nela
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Dla mnie sa to najwspanialsze dni w roku. Atmosfera Swiat wplywa na mnie jak pigulka szczescia. Uwielbiam ubierac choinke, pachnaca i wielka az do sufitu, piec ciasteczka, torty i ciasta, gotowac barszcz i pierogi i mnostwo innych smakolykow…. 馃榾 Uwielbiam ogien na kominku, lampki swiecace na choince, girlandy i dekoracje w calym domu i swiecace radoscia oczy moich najblizszych. Nigdy pierwsza nie rozpakowuje swoich prezentow, tylko patrze jak robia to inni i ciesze sie ich radoscia. Moglabym wcale nie dostawac prezentow, bo dla mnie najwazniejsze jest sprawianie przyjemnosci czlonkom mojej rodziny i przyjaciolom. Ach, juz niedlugo…..co za cudowny czas nadchodzi.

Zielonooka
    Member
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

Dla mnie sa to najwspanialsze dni w roku. Atmosfera Swiat wplywa na mnie jak pigulka szczescia. Uwielbiam ubierac choinke, pachnaca i wielka az do sufitu, piec ciasteczka, torty i ciasta, gotowac barszcz i pierogi i mnostwo innych smakolykow…. 馃榾 Uwielbiam ogien na kominku, lampki swiecace na choince, girlandy i dekoracje w calym domu i swiecace radoscia oczy moich najblizszych. Nigdy pierwsza nie rozpakowuje swoich prezentow, tylko patrze jak robia to inni i ciesze sie ich radoscia. Moglabym wcale nie dostawac prezentow, bo dla mnie najwazniejsze jest sprawianie przyjemnosci czlonkom mojej rodziny i przyjaciolom. Ach, juz niedlugo…..co za cudowny czas nadchodzi.

JA mam podobnie. Szkoda tylko, 偶e na te 偶wi臋ta ja jad臋 do domu i S te偶 wraca do swojej rodziny, no, ale zaraz po nich b臋dzie u mnie.

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Kiedy偶 艣wi臋ta Bo偶ego Narodzenia by艂y dla mnie zupe艂nie czym偶 innym. Cieszy艂am si臋 prezentami, choink膮, jedzeniem. Teraz sta艂am si臋 bardziej oboj臋tna. Dla mnie mog膮 by膰 udekorowane sklepy ca艂y rok- tylko niepotrzebnie traci si臋 energi臋 na 偶wiate艂ka:P.

Ciesz臋 si臋, 偶e mam wolne dni i mog臋 zaj膮膰 si臋 czym偶 po偶ytecznym i wypocz膮膰. 馃檪

aaapaulinkaaa17
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 73
    • Sta艂y bywalec

Niestety ale za swietami nie przepadam … Jedyne co mnie w nich cieszy to prezenty hehe:) ale tak serio to najbardziej nienawidze skladac zyczen 50 z rzedu wujkowi i ciotce .. Brrr :/

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " niedlugo swieta ?? :D"

Przewi艅 na g贸r臋