- AutorOdp.
- 14 marca 2013 at 11:14
Zdecydowanie neaobowych kr贸tkich sp贸dnic, niczego w panterke, zeberk臋, czy inny zwierz臋cy wz贸r i bia艂ych kozak贸w 馃檪
25 marca 2013 at 09:51Nigdy nie ubralabym jeansowej sukienki 馃槈
25 marca 2013 at 11:13Sukienki, kt贸ra przy siadaniu staje si臋 tunik膮…
28 marca 2013 at 20:161) Mini. Jest zbyt oczywista i wbrew powszechnie panuj膮cej opinii – nie jest sexi. 2) Prawdziwego futra – ca艂y czas mia艂abym wra偶enie, 偶e sp艂ywa po mnie krew tych zamordowanych zwierzak贸w 馃檨 Reszta, czyli r贸偶owe polo, bia艂e kozaczki, lateks, panterka, 偶贸艂ta sukienka, leginsy, sztuczne futro, sk贸rzane spodnie, pi贸rka, zamsz, golf jest ok. Wszystko zale偶y od tego, z czym zestawia si臋 dan膮 cz臋偶膰 garderoby. Potrzebna jest odwaga, by bawi膰 si臋 ubiorem, ale i umiej臋tno偶膰 krytycznego spojrzenia na siebie, by nie sta膰 si臋 po偶miewiskiem…
29 marca 2013 at 11:43Ortalionowego dresu,bia艂ych kozak贸w,kurtki,kt贸ra ko艅czy sie pod biustem,lateksu,futra,za du偶ych ubra艅… jak sobie cos przypomn臋 to dopisze 馃檪
zgadzam sie w 100%
koszmarem jest tez nie dopasowa膰 ubra艅 do w艂asnej figury fuj
gruby ty艂ek a na nim leginsy i kr贸tka bluzka masakra12 kwietnia 2013 at 08:54Spodni z rozporkiem w kroku! Jak patrze jak dziewczyny skracaj膮 sobie nogi tymi worami to a偶 mi si臋 偶al robi tych pi臋knych n贸g
9 lipca 2013 at 11:56bia艂ych kozak贸w na szpilce ://
1 sierpnia 2013 at 14:07W moim przypadku troch臋 tego jest…Nigdy nie za艂o偶y艂abym crocs贸w, bia艂ych kozak贸w na szpilce, skarpetek do sanda艂贸w, rybaczek, string贸w pod bia艂e spodnie, za ma艂ych klapek/sanda艂贸w, leggins贸w i do tego bluzki, kt贸ra nie zaslania pupy (to nie s膮 spodnie!)…I na pewno wielu innych rzeczy, ale p贸ki co nie przypominam sobie.
19 wrze艣nia 2013 at 08:25Nie ubra艂abym bia艂ych kozaczk贸w i spodni z „kup膮” w kroku 馃檪
19 wrze艣nia 2013 at 08:36Bia艂ych legins贸w – kojarz膮 mi si臋 z kalesonami.
5 pa藕dziernika 2013 at 09:25Bia艂ych kozak贸w,legins贸w oraz spodni z obni偶onym stanem,czyli w艂a偶nie ni偶szym krokiem-bardzo 藕le mi si臋 to kojarzy i nigdy w 偶yciu nie wysz艂abym w czyms takim na ulice, to nie w moim gu偶cie.
16 pa藕dziernika 2013 at 09:29Bia艂ych kozaczk贸w i d艂ugiego do kostek p艂aszcza ze sk贸ry.
21 pa藕dziernika 2013 at 14:06bluzki/sukienki ze zbyt du偶ym dekoltem, za kr贸tkiej sp贸dniczki i czego偶 r贸偶owego 馃榾
22 pa藕dziernika 2013 at 10:42Dekolt jeszcze znios臋,czasem jest on niemal czym偶 wskazanym,natomiast sk贸rzane czy bia艂e spodnie i kozaki- zdecydowanie nie,to nie jest m贸j styl:)
14 listopada 2013 at 08:40Gumowych but贸w, nawet tych za setki z艂otych. Nosi艂am ju偶 kiedy偶 takie cudo i never ju偶!!! To si臋 nadaje tylko i wy艂膮cznie na pla偶臋 i do tego jeszcze w wersji jak najbardziej minimalistycznej, absolutnie 偶adne p贸艂buty, szpilki, itp wynalazki. W plastiku ZAWSZE nogi b臋d膮 si臋 poci艂y!!! HOWGH ://
- AutorOdp.