- AutorOdp.
- 7 września 2007 at 11:23
Wczoraj miałam okazje przekonać się jak wiele trace nie sledzac regularnie losów bigbrotherowiczów.Otóż jedna z uczestniczek(nie Jolanta tylko ta druga lasencja)została zmuszona do opuszczenia domu wielkiego Brata gdyz złamała regulamin.Ok-zdaża się.Jak szanowna uczestniczka sie tłumaczyła? „Ja nie rozumiałam,co mówię…(…)Nie myżlałam o tym co mówiłam…(…) gdyby ktos mi to 10 razy powiedział,że zle powiedziałam,to i tan nierozumiałabym…” Razem z kolzeżankami plułyżmy piwem ze smiechu 😆 Dziewczyna zabłysła inteligencją,elokwencja i zdolnożcia komunikacji.Gdyby została,byłaby moją faworytką 😆 Ponad to zaobserwowałam dramat,ajki przeżywała w związku z opuszczeniem programu-płacz na końcu nosa,trzęsacy sie podbródek… aż smieszne to było,jak ona to przeżywała.Podobnie jak inne uczestniczki nominowane do opuszczenia programu.Halo!Czy idąc do takiego reality show nikt się nie nastawiał na fakt,iż będzie nowinowany??? 😕 Żenada…
7 września 2007 at 15:43heh a ja się nie dziwię że wielki brat dał im do nauki sztuczki cyrkowe.. 😀
8 września 2007 at 17:51Tragedia ta edycja!
Młodzież chce tylko fajek i browarów. Potrafią płakać na zawołanie. Pusta banda dzieciaków niedojrzałych emocjonalnie.
Całe szczężcie, że ta pusta p**** wylazła bo jak się wypowiadała to mówiła jakby łykała gluty.9 września 2007 at 09:21[usunięto_link] wrote:
Tragedia ta edycja!
Młodzież chce tylko fajek i browarów. Potrafią płakać na zawołanie. Pusta banda dzieciaków niedojrzałych emocjonalnie.
Całe szczężcie, że ta pusta p**** wylazła bo jak się wypowiadała to mówiła jakby łykała gluty.hehe najwięcej o papierosy prosi (?) Kasia (?) Ona to mnie tak denerwuje że szok.. 😕
10 września 2007 at 18:35Mnie tam wszyscy denerwują… i wzbudzaja salwy smiechu 😀 Jolanta jets moją ulubienicą 😆
10 września 2007 at 18:47[usunięto_link] wrote:
Jolanta jets moją ulubienicą 😆
Moją również 🙂
11 września 2007 at 06:49Z tych pierwszych osób które zamieszkały w BB to najnormalniejsza wydaje się Ewelina (chyba)
Ostatnio strasznie się w domku zagężciło. Nie żledzę tego codziennie i trochę nie wiem co jest grane.11 września 2007 at 07:29Cóż ja uwielbiam Jolantę i jak ona odpadnie to przestanę oglądać BB;P
Ale Każki L nie trawię, nie znosze, jest strasznie dwulicowa.11 września 2007 at 19:54[usunięto_link] wrote:
Ale Każki L nie trawię, nie znosze, jest strasznie dwulicowa.
ja również jej nie trawię.. i uważam tak samo jak Ty.. ciągle to powtarzam.. a jak słyszę te jej teksty jaka to ona nie jest wrażliwa to coż mnie trafia.. 😀
12 września 2007 at 10:44Wiedziałam że mało w nim mężczyzny! [usunięto_link]
artykuł ten mówi o tym że ten burak faktycznie jest p*****em
12 września 2007 at 11:08Rówinież Każki L. nieznoszę 😕 A tak fajnie była ubrana kiedy wchodziła…tak dobrze się zapowiadała… 😉
A ja do tego geja nic nie mam.W sumie to nawet jesli wypierałby się,ze nie jest gejem,to niestety niktmu nie uwierzy,bo to niestety widać 🙂 Facetów to tam nieciekawych mają… no może Bartek jeszcze jakoż wygląda,ale taki jakiż dziwny jest… 😉13 listopada 2007 at 14:36Tragiczny jest ten program , ludzie beznadziejni, to już nie to samo co poprezdnie edycje – wszystko sprawia wrażenie takiego odgrzewanego!
9 grudnia 2007 at 15:23No dobrali fatlanie ludzi. Wszyscy jacys dziwni, sila sie na ,,fajnosc”.Faceci- porazka, ani jednego prawdziwego mężczyzny. Z tych wszystkich przyglupów jeszcze Jolka, mimo, że chodzący lateks w tipsach jest najmadrzejsza. To smutne
9 grudnia 2007 at 15:25[usunięto_link] wrote:
No dobrali fatlanie ludzi. Wszyscy jacys dziwni, sila sie na ,,fajnosc”.Faceci- porazka, ani jednego prawdziwego mężczyzny. Z tych wszystkich przyglupów jeszcze Jolka, mimo, że chodzący lateks w tipsach jest najmadrzejsza. To smutne
prawda
16 grudnia 2007 at 22:46JOLA WYGRAŁA!! 😀
heh 😀 w sumie to się cieszę bo najbardziej ją lubiłam 😛
- AutorOdp.