- AutorOdp.
- 16 grudnia 2007 at 23:06
Jola w przeciwieństwie do Kasi jest prawdziwa, więc lepiej, że to ona wygrała. 🙂 Nie lubię ludzi fałszywych, nie tylko inteligencja się liczy. 😉
21 grudnia 2007 at 19:43jezu nie mowcie ze ta ryba wygrala!!! nie ogladalam tego co odcinek tylko czasem jak mi sie trafilo ale zeby ta inteligentna osoba jak jola wygrala no chyba sobie ludzie kpia!! zawsze sie smialismy ze tym blyszczykiem zaraz sobie ci**e posmaruje brrrr a jej kolezanka tez byla poprostu the best heloooo jaka ja jestem zajebista i wszyscy mnie lubia bo ja jestem taka zajebista 😆
21 grudnia 2007 at 20:35Uważam,że to wstyd dla społeczeństwa 😆 skoro ludzie wybierali i pozwolili wygrać takiej chybrydzie jak Jolanta to fajne mamy społeczeństwo… Owszem-była naturalna,co objawiało się ciągłym mówieniem jak to ona siebie szanuje,noszeniem pluszowych uszu i ciągłym malowaniem się błyszczykami 😆 niewiem czemu nie zapałałam do niej sympatia…może dlatego,że poza tym,że nosiła lakierkowane ubrania i miała nieznosny głos,wg mnie wniosła nic do programu?Dramat jakiż!
21 grudnia 2007 at 20:56Ja również za Jolą nie przepadałam – ale ta cała Joasia była jeszcze gorsza.
Jola jest kobietą która ma swój żwiat, w którym to ona jest na 1.miejscu.
Cała ta edycja BB moim zdaniem była niewypałem. Wchodziły, wychodziły, wchodziły, wychodziły osoby. Jak ktoż opuszcza dom to opuszcza a nie jakież takie dziwne zasady.21 grudnia 2007 at 22:05Jola wygrala?…nawet nie wiedzialam..chmm to chyba dobrze,byla glupiutka ale najprawdziwsza ze wszystkich a do tego,zawsze kiedy pojawiala sie na ekranie,potrafila mnie rozbawic. Dla przykladu podaje linka:
[usunięto_link] -mozna sie usmiac 😀
23 grudnia 2007 at 16:32[usunięto_link] wrote:
JOLA WYGRAŁA!! 😀
heh 😀 w sumie to się cieszę bo najbardziej ją lubiłam 😛
Ja czułam, że ona wygra już od początku 😆 Kasie L skreżliłam od razu, normalnie działała mi na nerwy… 🙄 Jolka chociaż żmieszna była, acz kolwiek 24h bym z nią nie wytrzymała 😆
26 grudnia 2007 at 12:02Jedna warta drugiej hehe a tak serio to lepiej że Jola wygrała.
1 stycznia 2008 at 18:47[usunięto_link] wrote:
Jedna warta drugiej hehe a tak serio to lepiej że Jola wygrała.
dokladnie.. ;D
1 stycznia 2008 at 19:34Szczerze powiedziawszy to wiedziałam, że we finale będzie Kasia, Jola.. ale tu stawiałam na Marco, nie przypuszczałam, że to będzie Adrian.. ale to, że Jola wygra to już byłam pewna na 1000% jak już ta trójka była na koniec, ale cały czas miałam nadzieję, że jednak wygra Kasia, no ale cóż, takie jest życie, i pomyżleć, że Jola wygrała 100 tyż złotych!! … teraz od marca zacznie się 5 edycja, też będę ją oglądała, ale nie tak często jak teraz, bo czas mi na to nie pozwoli.. 🙄
21 lutego 2008 at 09:59teraz szykuje się kolejna edycja ;PP
21 lutego 2008 at 10:34a kto ogladal wczoraj babiniec z ewa drzyzga?byla jolka i normalnie sikalam…
21 lutego 2008 at 11:59[usunięto_link] wrote:
a kto ogladal wczoraj babiniec z ewa drzyzga?byla jolka i normalnie sikalam…
ja chciałam.. ale byłam w pracy 🙁
21 lutego 2008 at 14:05oo widzę że coż ciekawego przegapiłam 😆
21 lutego 2008 at 16:46Taaa i teraz Jolanta stanie się ikoną polskiego show biznesu…żenada 🙄
21 lutego 2008 at 16:51haha ona powiedziala ze chce zwiekszyc place minimalna w polsce czy jakos tak
- AutorOdp.