• Autor
    Odp.
  • rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

ogladal ktos wczoraj nowych uczestnikow ja tylko chwile ale normalnie juz przesadzaja widzialam ze znowu polazl tam gulczas jak zwykle same gwiazdy…

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Taaa w baraku Wielkiego Brata plejada gwiazd! 😆 połowy z tych ludzi wogole nie kojarzę… juz chyba jakby mnie tam zamknęli to byłabym większym vip-em niż oni 😆 😆 😆 😉

rusalka
    Member
    • Pasjonat

ja tez nie znam wszystkich ale juz przesadzaja i do tego jeszcze joleeeeeeeee tam wsadzili:/ łeee

WarnGirl
    Member
    • Guru

Jolanta jest w baraku??!! 😯 buahahaha!no to widze,że nie mają już na co pieniędzy wydawać!

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ta jooole co wygrała??

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

haha znów Jola? 😀 ale jaja 😀

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Nowa edycja się zaczyna? 🙄

Myszka19
    Member
    • Ekspert

@Olguż wrote:

Nowa edycja się zaczyna? 🙄

już się zaczęła w niedziele 😛

rusalka
    Member
    • Pasjonat

dzis zaczailam ze tam jest ta laska z jet set 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

No jest,jest i musze przyznać,że jets jedną z normalniejszych osób w baraku.A Jolanta…f***,ani to gwiazda,ani Vip…nie rozumiem po co tam siedzi.Ale przynajmniej jej współmieszkańcy mają z kogo się zbijać 😆

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

No i nabijają się z Niej (z Joli) na maksa!!
    ale muszę Wam przyznać, że teraz można mniej więcej poznać te Vipy w ekstremalnych warunkach.. większożć to oszołomy, naprawdę, ten Jakimowicz jeszcze jest najrozsądniejszy z Nich wszystkich..
    a Jola rzeczywiżcie tam nie pasuje,… jest na prawdę głupia…. 😆 😆 na Jej temat to nie warto tu pisać… ale wiecie, co? Ten Gulczyński to już zaczyna się kręcić koło tej blondyny… (Ona żpiewa z tym murzynem.. ) zapomniałam jak ma na imię.. ale wiecie o którą mi chodzi? 🙄 😳 tak więc już koło Niej się kręci.. podoba mu się.. z resztą nie tylko Jemu.. 8) 😉

Myszka19
    Member
    • Ekspert

Sasha chyba 😀 tak sie zwie z The Jet Set czy jakoż tak 😛 ja w sumie nawet tego nie oglądam..

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

beznadzieja,ja nie rozumiem po co robia piecdziesiat razy edycje tych samych programow 🙁

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

beznadzieja,ja nie rozumiem po co robia piecdziesiat razy edycje tych samych programow 🙁

chodzi o kasę!! 😉

Myszka19 dziękuję!! 😳 😉

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

może i warto zobaczyć kto znów będzie piłował paznokcie a kto zasuwał w kuchni 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nowa edycja Big Brother"

Przewiń na górę