- AutorOdp.
- 27 maja 2010 at 21:49
[usunięto_link] wrote:
Kurcze nie wiedziałam że preparaty mogą powodować takie problemy. Ja też od czasu do czasu sobie oczyszczam organizm ale nigdy nie miałam przypadków jak ty jagoda. Ewentualnie drobne osłabienie, ale to normalne
Ale to chyba tak podziałał czosnek,bo piję wodę z dużą ilożcią soku wyciżniętego z dwóch cytryn i jest ok,ale kiedyż własnie powiedział mi lekarz że nie tylko jest drażniący w większych ilożciach ale zawiera dużo siarki,dużo więcej niż potrzeba w jakim tam przeliczeniu.
Dlatego jak przeczytałam u Tombaka o tym oczyszczaniu cytryną jelita to trochę się przestraszyłam.A tam,nie pamiętam ale chyba sporo tych cytryn potrzeba(soku;).
Pozdr21 czerwca 2010 at 07:23jelito grube to bardzo wrażliwe miejsce trzeba bardzo uważać
4 stycznia 2011 at 11:41Słuchajcie, ja wiem, że ludzie jak ognia unikają lekarzy, ale czasem warto się p****żć do gabinetu i zrobić, choćby jak w tym przypadku oczyszczanie jelita grubego, czyli po prostu poddać się zabiegowi, który funkcjonuje pod nazwą Hydrokolonoterapia. Zabiegowi najlepiej poddać się w dobrym miejscu – Vimed ma w ofercie taki zabieg, więc jakby ktoż chciał czemuż takiemu się poddać, a nie wiedział, gdzie się udać, to tam jak najbardziej warto.
16 stycznia 2011 at 23:12jasne , to prawda że warto się badać profilaktycznie ale co do zabiegu , o którym mowa-błagam-jelito to bardzo wrażliwe miejsce-wiem bo biorę asamax i leczę się już długo i oczyszczanie powinno być przez odpowiednią dietę.
24 stycznia 2011 at 06:44nie macie pojęcia jakie problemy może przyspożyć jelito grube, to jest bardzo delikatny twór a jak bardzo ważny w naszym życiu i funkcjonowaniu, nikomu nie życze by musiał brac do końca życia asamax
- AutorOdp.