• Autor
    Odp.
  • maljoanna
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

zazdroszcze takiej silnej woli i samo zaparcia ja niby jestem uparta i jak sobie cos postanowie to osiągam ale z paleniem nie idze mi zbyt dobrze więc wynika z tego ze jestem mentka a nie twarda hi hi hi

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

najgorsze jest to, że wcale nie chcę rzucać… ale w sumie nie palę dużo, paczka na kilka dni. w domu mogę cały dzień nie palić, ale w pracy, albo między wykładami… już nie mówiąc o knajpce…

mojito
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

A smierdzi od ciebie juz fajami czy jeszcze tego nie zauważasz? ;>

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

nie bardziej niż od ciebie głupotą… czy może tego nie zauważasz??
    nikt ci mnie wąchać nie każe

skippy
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

No niestety ja tez pale…staram sie jednak ograniczac jak sie tylko da.

2 razy probowalam rzucic palenie i udalo sie na 2 miesiace…ale niestety moj chlopak, ktory tez pali niestety nie zamierza rzucic co dla mnie jest bardzo stresujace. Bo jak tu rzucac palenie jak druga osoba kopci…

Wiec wyszlo na to, ze nie rzucam. Jedna dobra rzecza jest, ze nie pale w domu, wiec na kazdego dymka trzeba zejsc na powietrze. Z tego powodu pale mniej.

Do dnia dzisiejszego nie moge sie nadziwic jak moj tata rzucil palenie. Palil 40 lat, 3 paczki dziennie. Palenie rzucil z dnia na dzien. Nie pali juz 3 lata i jestem z Niego cholernie dumna. I wiem, ze skoro moj tata potrafil to wszystko jest mozliwe. Problem w tym, ze to nie jest takie proste.

skippy
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

No niestety ja tez pale…staram sie jednak ograniczac jak sie tylko da.

2 razy probowalam rzucic palenie i udalo sie na 2 miesiace…ale niestety moj chlopak, ktory tez pali niestety nie zamierza rzucic co dla mnie jest bardzo stresujace. Bo jak tu rzucac palenie jak druga osoba kopci…

Wiec wyszlo na to, ze nie rzucam. Jedna dobra rzecza jest, ze nie pale w domu, wiec na kazdego dymka trzeba zejsc na powietrze. Z tego powodu pale mniej.

Do dnia dzisiejszego nie moge sie nadziwic jak moj tata rzucil palenie. Palil 40 lat, 3 paczki dziennie. Palenie rzucil z dnia na dzien. Nie pali juz 3 lata i jestem z Niego cholernie dumna. I wiem, ze skoro moj tata potrafil to wszystko jest mozliwe. Problem w tym, ze to nie jest takie proste.

Roxana
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

Ja palę bo lubię. Naprawdę lubię sobie zapalić do piwka, przy jakiejż rozmowie albo na spotkaniu. No koszta są ale to swoją drogą.

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Moj maz po 15 latach nie pali juz 16 miesiecy.

ma bardzo ciezko gdyz w pracy dzieli pokoj z 3 palaczami. jestem z niego dumna kazdego dnia.

teraz czesciej pachnie a nie smierdzi

slodziutka21
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

kiedyż zaczełam palić w wieku 16lat, tak dla szpanu przed kolezankami , ze ja tez ptrafię. i tak zaczeła sie moja przygoda. pozniej nie potrafiłam żucić, smieszne zdawało się koszmarne.

teraz juz wiem, zewarto było żucić, ale to juz trzeba mieć mocną wolę inaczej nie da rady.

pozdrawiam:)

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja popalałam jakis czas temu dla rozrywki, ale teraz uwazam ze to bez sensu…Po co sie truc…Moj facet nigdy nie palil, ja nie pale i mozemy nawzajem czuc swoj zapach nie zalatujecy dymem

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

czy jest wogole takie cos jak uzaleznienie?! chyba nie. to tylko wlasna wola, checi.

ja palilam kilka lat. jak mialam palila, jak nie mailam to nie palilam i juz.
    moj maz palil bo cxhcial. tyle lat (15). chcial przestac – nie pali.

kobieta zazwyczaj ma wymowke przed sama soba. jak rzuce to przytyje.

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Moj chlopak tez rzucil po 8 latach intensywnego palenia i tez jestem z niego dumna…i potwierdzam chciec to modz 🙂

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja jzu nie pale 1,5 roku i sie bardzo ztgeo ciesze,szczerze to moj kochany anioleczek mnie ztego wyleczyl:):):):):):):):)

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Jak czytam wasze posty ( od razu uprzedzam ze wszystkich nie czytalam ) to mam wrazenie,ze jestem jedyną kobieta,która pali papierosy .

Mnie paczka wystarcza na trzy dni. Palę, nie dlatego,że jestem uzależniona, ale dlatego że lubię.
    Jeżeli siedzę np. cały dzien w domu to nie palę, nawet mnie nie cignie aby wyjżć i zapalić.
    Jednakże przestane zupełnie palić jak zajdę w ciążę.Nie będę trula własnego dziecka.

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

a ja pale paczka dziennie, L&M red LINK 😛 wiec dosyc mocne, wczesniej palilam zwykle czerwone lm ale od jakiegos miesiaca pale te cieniutkie.
    Pale juz 4 lata, i narazie nie zamierzam rzucac…
    rzuce jak bede w ciazy 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " PALENIE PAPIEROSKÓW"

Przewiń na górę