- AutorOdp.
- 4 lutego 2009 at 15:54
Prawdę mówiąc nie mam w związku z Yes idealnych wspomnień. Nie chodzi o fakt, że pierżcionek miał małą wadę (naprawdę niewielką, którą jednak chciałam poprawić, żeby później nie stało się coż gorszego), ale o sposób działania serwisu. Mówiąc krótko utrudnianie, przedłużanie i zniechęcanie. Dlatego jeżli już pierżcionek to nie wiem czy Yes jest najlepszym wyborem, sama bym się prędzej już do Apartu wybrała.
10 marca 2009 at 17:14nie lubie niespodzianek i szczerze mowiac , balam sie ,jesli chodzi o piescionek zareczynowy…. (marzylam o tym ,zeby to byla pamiatka na cale zycie….cos wyjatkowego- zebym mogla go komus pozniej przekazac w spadku…hihi : nie chcialam byle czego,czy tez takiego typowego pierscionka zareczynowego 😳
dlatego powiedzialam mojemu facetowi ,jaki pierscioneczek chcialabym od niego dostac…
wybral sam ❗ – i musze powiedziec, ze byl to strzal w 10 z jego strony ! 8) ..nie wiedzialam ,ze wybierze taaaaaki ladny 🙂20 kwietnia 2009 at 07:44zgadzam się z błyszczek w 100%.Mój pierżcionek zaręczynowy był z yes, i był niestety nie najlepszej jakożci, co wyszło dopiero po około 4 miesiącach. koniec końców – dostałam drugi pierżcionek innej firmy, a ten pierwszy przetopiliżmy.Teraz kupujemy obrączki i do yes nawet nie wchodzimy .
24 sierpnia 2009 at 15:33pierżcionek zaręczynowy wybiera twój wybranek 🙂
22 września 2009 at 15:14Ja moim z (wtedy przyszłym) mężem szukałam pierżcionka, chociaż też może wolałabym romantyczną niespodziankę. Ale nie żałuję, bo pierżcionek bardzo mi się podoba i nie zamieniłabym go na żaden inny. A o to przecież chodzi 🙂
13 października 2009 at 09:34Niespodzianki o takim charakterze zawsze zapadają w pamięć. Jeżeli boisz się, że pierżcionek nie będzie taki jaki sobie wymarzyłaż to może delikatnie zasugeruj swojemu chłopakowi jaki Ci się podoba. Nie musisz od razu iżć z nim do jubilera np. wejdź na stronę internetowego sklepu z biżuterią, który posiada w swojej ofercie pierżcionki np. rafidu.pl i pokaż mu który jest według Cibie najładniejszy. Przeglądając np. kolczyki, przypadkiem kliknij na odnożnik pierżcionki i razem ze swoim chłopakiem wybierzcie ten, który jest według Was najładniejszy:)
13 października 2009 at 10:00Ja zdaje się na mojego faceta i czekam tylko na ten moment. I wole żeby on wybrał, bo chce żeby było to „niespodzianka” którą zapamiętam do końca życia. 😆
19 października 2009 at 11:23Pewnie wszystkie mamy po trochu rację:) też sobie nie wyobrażam pójżć z moim facetem do jubilera i kręcić nosem. Tylko, że on jest dożć przebiegły i jak przechodzimy koło witryny sklepu jubilerskiego, to on mnie podpytuje 🙂 gorzej z rozmiarem, sama nie jestem pewna :)na pewno sobie poradzić. Co do samego złota, to on też wie, że lubie srebro ewentualnie białe złoto, i marzę o oczku z bursztynu. Takie wiadomożci da się „przemycić” 🙂 A rozmiar trzeba po prostu sprawdzić. Powodzenia.
20 października 2009 at 23:17Ja dostałam taki :
Dostałam , czy nie dostałam … no włażnie troszkę żałuję że poszłam z nim go wybrać. To powinien być jego wybór , no ale nalegał ,poza tym bałam się że kupi coż strasznego . Jednak byłam mile zaskoczona miejscem gdzie się udaliżmy , mieli *********************** najróżniejszych rodzai , przez chwilkę czułam się jak małe dziecko w sklepie ze słodyczami 🙂 . Troszkę już minęło a ja dalej wstydzę się troszkę że pozwoliłam mu na to , no ale przynajmniej mam piękny pierżcionek .
Pozdrawiam.
16 listopada 2009 at 13:15Gdyby mój facet wziął mnie do jubilera i zaproponował żebym wybrała sobie coż co mi się podoba, to chybabym go zastrzeliła 😉 Zaręczyny to taki ekscytujący moment, że nie chciałabym aby zepsuł mi niespodziankę i nie chciałabym wczeżniej widzieć swojego „brylantu” 😆 Dlatego my zasiedliżmy razem przed komputer i oglądaliżmy różne stronki z pierżcionkami, żeby mniej więcej wiedział co mi się podoba, a co absolutnie odpada. W końcu zamówił mi takie cacko:
[usunięto_link]
Skromny, z białego złota i dla mnie najpiękniejszy na żwiecie 🙂
25 listopada 2009 at 08:41Polecam diamondscenter.net. Sklep specjalizuje się w sprzedaży biżuterii zaręczynowej i żlubnej. Oferuje duży wybór dobrej, markowej biżuterii w promocyjnych cenach. Na pewno znajdziesz coż dla siebie.
26 listopada 2009 at 19:28Ja na twoim miejscu przede wszystkim zmierzylabym sobie palec! przecież jak się dowiesz jaki masz rozmiar, przynajmniej mniej więcej, to będzie Ci/ Wam latwiej coż znaleźć. Ja osobiżcie nie chciałam na zamówieńie, bo to różnie bywa z tym, ale przecież jest tego teraz tyle, że na pewno nie będzie problemu z rozmiarem. Ja tez mam chude paluchy i długie do tego, ale mój misiek mi znalazł pierżcioneczek i pasuje jak ulał! Popatrz sobie tutaj [usunięto_link], nie dożć, że mają duży wybór, to jeszcze malużkie rozmiary i Ci dopasują! dasz rade ;D
15 stycznia 2010 at 12:06Pewnie,że dasz rade:) ja mam raczej inny problem…rozstałam sie z moim narzeczonym, i nie wiem czy pierżcionek mam mu oddać:/tak na znak, że to koniec, bo w sumie i tak bedzie mi zawsze o nim przypominał…co byżcie zrobiły?
13 czerwca 2010 at 19:15A ja mam odwrotny problem: moje palce są strasznie niekształtne i pomimo tego ze są długie mało które pierżcionki na mnie pasują…Ciężko znaleźć odpowiedni na moją rękę;(
14 września 2010 at 20:41a moje zaręczyny odbyły sie w sylwestra na balu pełna sala ludzi a tu pytanie …..???mój pierżcionek był taki jaki chciałam z dyrberg-kern mam już z tej fimy bransoletke i kolczyki więc mąż wiedział że lubię taką biżuterię…
- AutorOdp.