- Ten temat ma 63 odpowiedzi, 1 g艂os, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 1 miesi膮c, 1 tydzie艅 temu przez
elazientek42.
- AutorWpisy
- 7 pa藕dziernika 2010 o 12:40 #37966
A ja, jak tak ogl膮dam pier偶cionki zar臋czynowe, to ca艂y czas utwierdzam si臋 w przekonaniu,偶e mam naj艂adniejszy:)M贸j kochany kupi艂 go w Aparcie – jest subtelny, ale z charakterem i wr臋czony z prawdziwym uczuciem:)
26 kwietnia 2011 o 18:17 #37967Ja wybra艂abym r贸wnie偶 APART. Po pierwsze masz pewno偶膰 co kupujesz, po drugie maj膮 pi臋kne i klasyczne wzory. Wed艂ug mojej oceny jak i starych przes膮d贸w mojej siwiutkiej ju偶 mamy pier偶cionek zar臋czynowy powinien posiada膰 jeden kamie艅 symbolizuj膮cy 艂z臋. Wtedy tylko jest swoistym talizmanem. Pier偶cionek musi by膰 „adamas” czyli niezwyci臋偶ony, niezniszczalny jak diament. P.S. Pier偶cionek na zdj臋ciu to talizman 馃檪 Gratuluj臋 wyboru…
12 maja 2011 o 17:43 #37968Dobrym sposobem mo偶e by膰 wymyslenie „w艂asnego” modelu pier偶cionka zar臋czynowego.
Tego wymarzonego.
Nie jest to jako偶 szczeg贸lnie drogie (no chyba 偶e b臋dziecie chcia艂y bardzo skomplikowan膮 form臋, lub nietypowe kamienie).17 czerwca 2011 o 10:07 #37970Najpierw powinna偶 przymierzy膰 pier偶cionek i dopiero p贸藕niej b臋dziesz mog艂a stwierdzi膰 czy faktycznie opasuje. Wiele z nas ma problem z tym 偶e puchn膮 palce w sezonie letnim,wiem co偶 o tym…
22 czerwca 2011 o 17:32 #37951@Cane-Linha wrote:
A ja mam odwrotny problem: moje palce s膮 strasznie niekszta艂tne i pomimo tego ze s膮 d艂ugie ma艂o kt贸re pier偶cionki na mnie pasuj膮…Ci臋偶ko znale藕膰 odpowiedni na moj膮 r臋k臋;(
no ja mam ten sam problem, dlatego w moim przypadku nie by艂o zaskoczenia, po prostu przeszli偶my si臋 z moim Jackiem po jubilerach i przymierza艂am pier偶cionki, w ko艅cu kupili偶my w Aparcie klasyczny zar臋czynowy , z 偶贸艂tego z艂ota oczywi偶cie
30 wrze艣nia 2011 o 15:14 #37972W takim razie czekamy na zdj臋cia twojego pier偶cionka:) Najwa偶niejsze jest jednak to aby Tobie si臋 podoba艂,klasyczne pier偶cionki s膮 z regu艂y naj艂adniejsze.
3 stycznia 2012 o 19:02 #37969Ja si臋 dziwi臋, 偶e mo偶na mie膰 problem z wyborem pier偶cionka, nie rozumiem tego 馃檪 Przecie偶 jak si臋 zna swoj膮 dziewczyn臋 to wiadomo co jej kupi膰. Ja dosta艂am pier偶cionek z kolekcji Manhattan Apartu, bo wcze偶niej wspomina艂am. 偶e takie pier偶cionki mi si臋 podobaj膮. Poza tym mo偶na popyta膰 sprzedawc贸w, co si臋 podoba kobietom – oni s膮 w temacie z racji zawodu
22 czerwca 2012 o 11:04 #37976No tutaj mo偶na si臋 zdziwi膰 i cz臋sto nawet przeliczy膰,wiem co偶 o tym… Nawet jak znasz swoja dziewczyn臋, to wymagania w stosunku do pier偶cionka zar臋czynowego s膮 bardzo du偶e 馃檪
6 lipca 2012 o 13:58 #37978Te偶 fakt,dlatego mo偶na wybra膰 razem pier偶cionek i potem nie ma si臋 tego problemu. A poza tym mo偶na tez obejrze膰 wcze偶niej w internecie,pokaza膰 swojej partnerce. Na naszej stronie jest szeroki wyb贸r.
23 lipca 2012 o 19:25 #37977Mnie m贸j Marcin zaskoczy艂 – sam wybra艂 pier偶cionek i trafi艂 w m贸j gust 馃檪 M贸j jest z bia艂ego z艂ota z diamentem z Apartu – cudny !!! Na palcu ju偶 trzeci rok 馃檪
10 wrze艣nia 2012 o 18:46 #37971W takim razie Gratuluje! 馃檪 Najwa偶niejsze,偶e jeste偶 zadowolona. Je偶li mo偶esz to wstaw chocia偶 zdj臋cie,zobaczymy jak wygl膮da.
14 wrze艣nia 2012 o 20:02 #37934Dok艂adnie ten 馃檪

W og贸le bardzo polubi艂am bia艂e z艂oto, zawsze na jaki偶 drobiazg go nam贸wi臋. ten pier偶cionek przyni贸s艂 mi du偶o szcz臋偶cia, to taki m贸j talizman.26 wrze艣nia 2012 o 20:10 #37963ja sw贸j wybiera艂am razem z narzeczonym, jest do偶膰 du偶y i na pewno nie delikatny, a teraz wybra艂abym ju偶 co偶 mniejszego.
ten co mo偶na wygra膰 w tym konkursie http://jubiler24h.pl/czytelnia/konkurs/tresc/konkurs-moje-wymarzone-zareczyny.html mi si臋 bardzo podoba, taki pier偶cionek zar臋czynowy za 5 tys z艂 pewnie niejedna z nas by chcia艂a 馃檪 ale ja niestety szcz臋偶cia w konkursach nie mam, tym bardziej 偶e trzeba co偶 napisa膰, ale Wy pr贸bujcie 馃檪2 pa藕dziernika 2012 o 09:45 #37975To strasznie drogi pier偶cionek ! M贸j by艂 sporoooo ta艅szy, wiem bo by艂am przy zakupie 馃檪 Moje cudo
http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,742212 pa藕dziernika 2012 o 12:13 #37974Pier偶cionek zar臋czynowy to zawsze bardzo szeroki temat,poniewa偶 ilu u偶ytkownik贸w,tyle ro偶nych gust贸w. Jedni wol膮 srebrne,natomiast inni z艂ote pier偶cionki i to niekoniecznie z brylantem czy diamentem:) Ten pokazany na zdj臋ciu bardzo mi si臋 podoba,tylko cenowo troch臋 drogo wychodzi.
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.