- AutorOdp.
- 7 października 2010 at 12:40
A ja, jak tak oglądam pierżcionki zaręczynowe, to cały czas utwierdzam się w przekonaniu,że mam najładniejszy:)Mój kochany kupił go w Aparcie – jest subtelny, ale z charakterem i wręczony z prawdziwym uczuciem:)
26 kwietnia 2011 at 18:17Ja wybrałabym również APART. Po pierwsze masz pewnożć co kupujesz, po drugie mają piękne i klasyczne wzory. Według mojej oceny jak i starych przesądów mojej siwiutkiej już mamy pierżcionek zaręczynowy powinien posiadać jeden kamień symbolizujący łzę. Wtedy tylko jest swoistym talizmanem. Pierżcionek musi być „adamas” czyli niezwyciężony, niezniszczalny jak diament. P.S. Pierżcionek na zdjęciu to talizman 🙂 Gratuluję wyboru…
12 maja 2011 at 17:43Dobrym sposobem może być wymyslenie „własnego” modelu pierżcionka zaręczynowego.
Tego wymarzonego.
Nie jest to jakoż szczególnie drogie (no chyba że będziecie chciały bardzo skomplikowaną formę, lub nietypowe kamienie).17 czerwca 2011 at 10:07Najpierw powinnaż przymierzyć pierżcionek i dopiero później będziesz mogła stwierdzić czy faktycznie opasuje. Wiele z nas ma problem z tym że puchną palce w sezonie letnim,wiem coż o tym…
22 czerwca 2011 at 17:32[usunięto_link] wrote:
A ja mam odwrotny problem: moje palce są strasznie niekształtne i pomimo tego ze są długie mało które pierżcionki na mnie pasują…Ciężko znaleźć odpowiedni na moją rękę;(
no ja mam ten sam problem, dlatego w moim przypadku nie było zaskoczenia, po prostu przeszliżmy się z moim Jackiem po jubilerach i przymierzałam pierżcionki, w końcu kupiliżmy w Aparcie klasyczny zaręczynowy , z żółtego złota oczywiżcie
30 września 2011 at 15:14W takim razie czekamy na zdjęcia twojego pierżcionka:) Najważniejsze jest jednak to aby Tobie się podobał,klasyczne pierżcionki są z reguły najładniejsze.
3 stycznia 2012 at 19:02Ja się dziwię, że można mieć problem z wyborem pierżcionka, nie rozumiem tego 🙂 Przecież jak się zna swoją dziewczynę to wiadomo co jej kupić. Ja dostałam pierżcionek z kolekcji Manhattan Apartu, bo wczeżniej wspominałam. że takie pierżcionki mi się podobają. Poza tym można popytać sprzedawców, co się podoba kobietom – oni są w temacie z racji zawodu
22 czerwca 2012 at 11:04No tutaj można się zdziwić i często nawet przeliczyć,wiem coż o tym… Nawet jak znasz swoja dziewczynę, to wymagania w stosunku do pierżcionka zaręczynowego są bardzo duże 🙂
6 lipca 2012 at 13:58Też fakt,dlatego można wybrać razem pierżcionek i potem nie ma się tego problemu. A poza tym można tez obejrzeć wczeżniej w internecie,pokazać swojej partnerce. Na naszej stronie jest szeroki wybór.
23 lipca 2012 at 19:25Mnie mój Marcin zaskoczył – sam wybrał pierżcionek i trafił w mój gust 🙂 Mój jest z białego złota z diamentem z Apartu – cudny !!! Na palcu już trzeci rok 🙂
10 września 2012 at 18:46W takim razie Gratuluje! 🙂 Najważniejsze,że jesteż zadowolona. Jeżli możesz to wstaw chociaż zdjęcie,zobaczymy jak wygląda.
14 września 2012 at 20:02Dokładnie ten 🙂
W ogóle bardzo polubiłam białe złoto, zawsze na jakiż drobiazg go namówię. ten pierżcionek przyniósł mi dużo szczężcia, to taki mój talizman.26 września 2012 at 20:10ja swój wybierałam razem z narzeczonym, jest dożć duży i na pewno nie delikatny, a teraz wybrałabym już coż mniejszego.
ten co można wygrać w tym konkursie [usunięto_link] mi się bardzo podoba, taki pierżcionek zaręczynowy za 5 tys zł pewnie niejedna z nas by chciała 🙂 ale ja niestety szczężcia w konkursach nie mam, tym bardziej że trzeba coż napisać, ale Wy próbujcie 🙂2 października 2012 at 09:45To strasznie drogi pierżcionek ! Mój był sporoooo tańszy, wiem bo byłam przy zakupie 🙂 Moje cudo
[usunięto_link]12 października 2012 at 12:13Pierżcionek zaręczynowy to zawsze bardzo szeroki temat,ponieważ ilu użytkowników,tyle rożnych gustów. Jedni wolą srebrne,natomiast inni złote pierżcionki i to niekoniecznie z brylantem czy diamentem:) Ten pokazany na zdjęciu bardzo mi się podoba,tylko cenowo trochę drogo wychodzi.
- AutorOdp.