• Autor
    Odp.
  • Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja napewno nie przejde do zadnego operatora skuszona promocja ,jestem wierna Plusowi i tak juz zostanie.Ne ufam innym.

ja juz od ponad 4 lat jestem w Plusie…promocje jak najbardziej mi odpowiadają, dlatego nei mam potrzeby zmieniania operatora..jestem zadowolona a to dla mnie najwazniejsze 🙂

imported_pomarancza
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Zgadzam się z waszymi opiniami 🙂 Też jestem w plusie. Najpierw byłam na abonamencie, a potem przeszłam na mixa, bo łatwiej mi wtedy kontrolować ilożć pieniędzy przeznaczanych na komórkę 🙂 Teraz szukam sobie nowego koma na tej promocji „wielka wyprz”. Są fajne nokie za 1 zł, a nokie kocham. Więc się może skuszę.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

jeden telefon mam w playu, drugi w erze… nie narzekam… wiem tylko kiedy się kłócić o swoje 😉

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Ja tez jestem przywiązana od samego poczatku z Plusem i nie narzekam, a nawet ostatnio zaproponowali mi nowy LG KP500 w bardzo niskim abonamecie więc podwójnie jestem zadowolona!

devilia
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 32
    • Bywalec

widzę, że Plus zdominował tę czężć forum 🙂 w sumie się nie dziwię, bo sama jestem w tej sieci. Simplus mi daje póki co najciekawszą ofertę. co do playa, to ja zawsze wyznawałam zasadę, że po prostu trzeba spróbować. jak chcesz to kup starter i podzwoń i zobacz jak to jest. ja tak robiłam ze wszystkimi operatorami, aż w końcu wybrałam plusa.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ja napewno nie przejde do zadnego operatora skuszona promocja ,jestem wierna Plusowi i tak juz zostanie.Ne ufam innym.

ja juz od ponad 4 lat jestem w Plusie…promocje jak najbardziej mi odpowiadają, dlatego nei mam potrzeby zmieniania operatora..jestem zadowolona a to dla mnie najwazniejsze 🙂

Dokładnie.
    Ale moim zdaniem kazdy kto jest w danej sieci ma swoje racje i bedzie pisal ze jego własnie jest ta the best.

devilia
    Member
    • Bywalec

ostatnio czytałam, że play odłączył człowiekowi konto, bo ten dzwonił dłużej niż 2 godziny naraz korzystając z jakiejż promocji 🙂 wychodzi na to, że nie jest to żaden zbawca rynku telekomunikacyjnego, ale zwykły podatnik dbający o to, żeby zarobić. szczerze mówiąc to ja nadal jednak zostanę przy plusie. tak jak ostatnio szperałam w sieci, to odkryłam forum, na którym można pogadać z ekspertem plusa odnożnie oferty minutowej. w sumie sama oferta jest ciekawa, a możliwożć pogadania „na żywo” z kimż kto jest bezpożrednio z firmą związany jest kusząca.

forum znalazłam o dziwo na nokaucie:
    [usunięto_link]

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Play mam od roku i nie narzekam:) niezłe promocje i tanie minuty. Wczeżniej miałem plusa i orange. Plus ma dobry zasięg na mazurach, za to orange miałem ze względy na sms-y za 1gr i to, że masa znajomych miała też tą sieć.

devilia
    Member
    • Bywalec

zgadzam się, że plus ma żwietny zasięg. szczerze mówiąc, to ze dwa lata temu na juwenaliach odkryłam ciekawą rzecz. plus przez to, że sponsoruje dużo wydarzeń kulturalnych, ma na nich wyłącznożć na połączenia przychodzące i wychodzące. takie rzeczy też warto brać pod uwagę.

devilia
    Member
    • Bywalec

wg mnie to taka polityka play (bardzo tanie rozmowy i smsy) szybko doprowadzą do wzrostu cen, bo play nie będzie miał z czego kolejnych kredytów płacić. chcą własną sieć rozwijać. nie da rady spłacać kredytów i jednoczeżnie rozwijać sieć nie mając odpowiednich przychodów. Dlatego wg mnie szybko ta sielanka się skończy. Już się jak widać odbija na tym, że play nie ma zbyt dużej bazy telefonów.

Od siebie mogę polecić jeszcze jeden link, na który wpadłam ostatnio jakby ktoż chciał sobie poczytać:
    [usunięto_link]

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Konkurencja nie żpi, muszą obniżać, żeby zarabiać :P. Zresztą Play nie jest małą siecią, a do tego dożć popularną. Raczej nie splajtują.

devilia
    Member
    • Bywalec

wszystko zależy od tego jak na to spojrzeć. wg mnie milion klientów w porównaniu z 14 milionami w Plusie czy w Orange pozwala na stwierdzenie, że Play jest małą siecią. szczególnie, że swoich własnych centrali mają bardzo niewiele i tylko wynajmują częstotliwożci od innych. jasne, że trzeba obniżać, aby być konkurencyjnym, ale oni muszą naprawdę dużo kasy płacić za to, żeby móc żwiadczyć usługi, więc prędzej czy później będą musieli skądż tą kasę wziąć, żeby oddać kredytodawcom.

MariaMaria
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

A jak na razie jestem zadowolona z Orange 😉
    Choc Plus tez ma fajne promocje, np. darmowe rozmowy z jedna osoba, lub tez w wieczory i weekendy.
    ..

Ja tez nie narzekam na Orange – a darmowe rozmowy tez sa z pieciaoma nr za 5 zl mieisęcznie 🙂

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja też mam Orange, ale dla mnie najważniejsze żeby operator miał dobre telefony do kupienia, żeby wszelkie nowożci szybko wchodziły do jego oferty. Ceny za rozmowy sa raczej podobne u operatorów.

dobromir
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ogólnie mam dobre dożwiadczenia z PLAY’em, jedyne co mi się nie podoba to niekompetencja pracowników (bardzo trudno uzyskać rzetelną informację od nich). Nie miałem żadnych problem z roamingiem, płatnożciami, ani innymi tego typu rzeczami.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Play – dobry operator GSM? Czy aby na pewno ?"

Przewiń na górę