• Autor
    Odp.
  • ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

No dokładnie ,mysle ze jest tak jak piszesz.W sumie to rozmowy naprawde z kazdym za darmo a nie z jedna osoba.

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Po co się ograniczać jak w Play mozna dostać dużo więcej niz gdzie indziej?!

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

[usunięto_link]żka26 wrote:

Po co się ograniczać jak w Play mozna dostać dużo więcej niz gdzie indziej?!

Dokładnie , i dzieki temu gadałam godziny ze swoimi znajomymi z okazji walentynek 😉

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Ale należy wziąć pod uwagę, że nie wszyscy mają telefon w play.

Na ponad 100 osób w mojej książce telefonicznej osób z play mam aż .. 2 . Także nie dziękuję za taka „promocję” 😉

Dodatkowo mam telefony w Orange i Plus i jestem zadowolony z tego rozwiązania. Stawka jednakowa do wszystkich sieci, więc nie zwracam uwagi na to kto gdzie jest.

Dodatkowo pracowałem dla Orange chwilę i wiem jak wygląda to od podszewki … wierzcie mi … dużo można zyskać jak jest się „twardym” przy przedłużaniu umowy 😉

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Ale po tak krzystnej ofercie sporo osób zdecyduje się na przeniesienie się do Playa jesli o mnie chodzi to juz kilku moich znajomych tak zrobilo i wiem że sporo osó jeszcze zdecyduje sie na taki krok

dzabersmok
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Skąd taki wniosek ze duzo osob przeniesie sie do play? Ja tam sie nigdy nie przeniose chocby mi doplacali.
    Strasznei nachalna siec. Atakuja mnie i na komorke i na stacjonarny czego ja sobie nie zycze. Do tego maja jeszcze idiotyczne reklamy ktore wcale nei zachecaja do nich a wrecz przeciwnie odrzucaja.
    Mam ponad 200 wpisow w kasiazce telefonicznej jezeli chodzi o numery prywatne i zero do play.
    W pracy w bazie klientow na liczbe ponad 3000 kontaktow nie ma nikogo z play.
    Jak dla mnie to siec tylko dla mlodziezy i nic ponad to.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

bo Play co chwilę werbuje nowych klientów ciekawymi promocjami – chociażby teraz Stanem Darmowym – po doładowaniu 30 zł masz przez miesiąc darmowe rozmowy w sieci
    i powiedz, że się nie opłaca?

dzabersmok
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Dostałem za free starter Play. W sumie nie mogę powiedzieć że działał źle, ale chyba mam pecha, bo natrafiłem na jakiż problem na sieci. Wystarczyło opużcić miasto, a więc i zasięg Play żeby pojawiły się problemy. Jak rozumiem przy słabym czy też przy braku zasięgu sieci macierzystej telefon powinien przelogować się do sieci Plus. Niestety z automatu mu to nie wychodzi. Dopiero przy ręcznym napieraniu przyciskami odnosi to skutek za 3, 4 próbą. No przecież nie będę się cały czas patrzył na telefon czy ma on zasięg czy nie, czy trzeba go ręcznie ustawiać na wybór plusa czy nie.
    O co chodzi w tej sieci? No chyba nie tylko ja mam takie sytuacje.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Mnie i tak bardziej interesuje pakiet do wybranych numerów 300 minut za 5 zł 🙂 Wiem, że kiedyż to mieli, ale później zniknęło z oferty…a przynajmniej ja nigdy się nie doszukałem

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Aja wyszperałam teraz u nich dożć kuszącą ofertę tzw. LongPlay w ramach abonamentu który kosztuje nas 1zł mamy do wyboru 2 opcje Stan Darmowy czyli nieograniczone połączenia w sieci Play przez pół roku lub Pakiet 60 minut co miesiąc do wszystkich sieci także przez pół roku.

Taka opcja za złotówkę a do tego możliwożć zrezygnowania w każdej chwili, to się moim zdaniem bardzo opłaca i teraz intensywnie myżlę o tej ofercie!

ambient
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

ale to jakaż chwilowa promocja, czy regularny plan taryfowy? jeżeli to drugie to naprawdę nieźle się postarali 1zł za 60 min do wszystkich ,czyli jakież niecałe 2gr za minutę :]

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Przy umowie na 2 lata promocja trwa 6 miesięcy … także nic nadzwyczajnego …

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Fajnie, że trafiłam na te forum. Chciałabym zmienić sieć i zastanawiam się gdzie tu można p****żć na korzystnych warunkach. Interesuj ą mnie rozmowy bo sms-ów nie lubię wysyłać 🙂 Wolę dzwonić no i numer chcę swój zatrzymać. Dużo osób chwali play, czytałam, że jak mi się u nich nie spodoba to w każdej chwili mogę wrócić do wczeżniejszej sieci. Ofertę też mają ciekawą. Zobaczymy.

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

ineska – wszystko zależy od tego jak często rozmawiasz, do jakich sieci dzwonisz, czy masz numer (kilka numerów) do których często dzwonisz, a jeżli tak, to w jakich sieciach są te numery 😉

pamiętaj też, że niestety – pozostali operatorzy mają dożć wysokie ceny za połączenia do play – więc, żebyż nie strzeliła sobie w nogę 😉

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Dzięki za info 🙂 Ogólnie rozmawiam dużo bo z natury jestem gadulska 😉 A co do Play to najbardziej przekonuje mnie to , że nic nie ryzykuję przechodząc do nich i jak rzeczywiżcie mi się nie spodoba to mogę wrócić. No i zostaję ze swoim numerem 🙂 Sporo moich znajomków przeszło do play i się nie skarżą to chyba jest ok 🙂 Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Play – dobry operator GSM? Czy aby na pewno ?"

Przewiń na górę