- AutorOdp.
- 13 lutego 2010 at 16:35
No dokładnie ,mysle ze jest tak jak piszesz.W sumie to rozmowy naprawde z kazdym za darmo a nie z jedna osoba.
13 lutego 2010 at 21:51Po co się ograniczać jak w Play mozna dostać dużo więcej niz gdzie indziej?!
14 lutego 2010 at 15:51[usunięto_link]żka26 wrote:
Po co się ograniczać jak w Play mozna dostać dużo więcej niz gdzie indziej?!
Dokładnie , i dzieki temu gadałam godziny ze swoimi znajomymi z okazji walentynek 😉
16 lutego 2010 at 08:32Ale należy wziąć pod uwagę, że nie wszyscy mają telefon w play.
Na ponad 100 osób w mojej książce telefonicznej osób z play mam aż .. 2 . Także nie dziękuję za taka „promocję” 😉
Dodatkowo mam telefony w Orange i Plus i jestem zadowolony z tego rozwiązania. Stawka jednakowa do wszystkich sieci, więc nie zwracam uwagi na to kto gdzie jest.
Dodatkowo pracowałem dla Orange chwilę i wiem jak wygląda to od podszewki … wierzcie mi … dużo można zyskać jak jest się „twardym” przy przedłużaniu umowy 😉
16 lutego 2010 at 16:48Ale po tak krzystnej ofercie sporo osób zdecyduje się na przeniesienie się do Playa jesli o mnie chodzi to juz kilku moich znajomych tak zrobilo i wiem że sporo osó jeszcze zdecyduje sie na taki krok
4 marca 2010 at 11:45Skąd taki wniosek ze duzo osob przeniesie sie do play? Ja tam sie nigdy nie przeniose chocby mi doplacali.
Strasznei nachalna siec. Atakuja mnie i na komorke i na stacjonarny czego ja sobie nie zycze. Do tego maja jeszcze idiotyczne reklamy ktore wcale nei zachecaja do nich a wrecz przeciwnie odrzucaja.
Mam ponad 200 wpisow w kasiazce telefonicznej jezeli chodzi o numery prywatne i zero do play.
W pracy w bazie klientow na liczbe ponad 3000 kontaktow nie ma nikogo z play.
Jak dla mnie to siec tylko dla mlodziezy i nic ponad to.10 marca 2010 at 15:01bo Play co chwilę werbuje nowych klientów ciekawymi promocjami – chociażby teraz Stanem Darmowym – po doładowaniu 30 zł masz przez miesiąc darmowe rozmowy w sieci
i powiedz, że się nie opłaca?13 kwietnia 2010 at 16:32Dostałem za free starter Play. W sumie nie mogę powiedzieć że działał źle, ale chyba mam pecha, bo natrafiłem na jakiż problem na sieci. Wystarczyło opużcić miasto, a więc i zasięg Play żeby pojawiły się problemy. Jak rozumiem przy słabym czy też przy braku zasięgu sieci macierzystej telefon powinien przelogować się do sieci Plus. Niestety z automatu mu to nie wychodzi. Dopiero przy ręcznym napieraniu przyciskami odnosi to skutek za 3, 4 próbą. No przecież nie będę się cały czas patrzył na telefon czy ma on zasięg czy nie, czy trzeba go ręcznie ustawiać na wybór plusa czy nie.
O co chodzi w tej sieci? No chyba nie tylko ja mam takie sytuacje.19 kwietnia 2010 at 19:15Mnie i tak bardziej interesuje pakiet do wybranych numerów 300 minut za 5 zł 🙂 Wiem, że kiedyż to mieli, ale później zniknęło z oferty…a przynajmniej ja nigdy się nie doszukałem
24 maja 2010 at 14:18Aja wyszperałam teraz u nich dożć kuszącą ofertę tzw. LongPlay w ramach abonamentu który kosztuje nas 1zł mamy do wyboru 2 opcje Stan Darmowy czyli nieograniczone połączenia w sieci Play przez pół roku lub Pakiet 60 minut co miesiąc do wszystkich sieci także przez pół roku.
Taka opcja za złotówkę a do tego możliwożć zrezygnowania w każdej chwili, to się moim zdaniem bardzo opłaca i teraz intensywnie myżlę o tej ofercie!
24 maja 2010 at 21:34ale to jakaż chwilowa promocja, czy regularny plan taryfowy? jeżeli to drugie to naprawdę nieźle się postarali 1zł za 60 min do wszystkich ,czyli jakież niecałe 2gr za minutę :]
25 maja 2010 at 09:27Przy umowie na 2 lata promocja trwa 6 miesięcy … także nic nadzwyczajnego …
26 maja 2010 at 08:26Fajnie, że trafiłam na te forum. Chciałabym zmienić sieć i zastanawiam się gdzie tu można p****żć na korzystnych warunkach. Interesuj ą mnie rozmowy bo sms-ów nie lubię wysyłać 🙂 Wolę dzwonić no i numer chcę swój zatrzymać. Dużo osób chwali play, czytałam, że jak mi się u nich nie spodoba to w każdej chwili mogę wrócić do wczeżniejszej sieci. Ofertę też mają ciekawą. Zobaczymy.
27 maja 2010 at 06:28ineska – wszystko zależy od tego jak często rozmawiasz, do jakich sieci dzwonisz, czy masz numer (kilka numerów) do których często dzwonisz, a jeżli tak, to w jakich sieciach są te numery 😉
pamiętaj też, że niestety – pozostali operatorzy mają dożć wysokie ceny za połączenia do play – więc, żebyż nie strzeliła sobie w nogę 😉
27 maja 2010 at 09:16Dzięki za info 🙂 Ogólnie rozmawiam dużo bo z natury jestem gadulska 😉 A co do Play to najbardziej przekonuje mnie to , że nic nie ryzykuję przechodząc do nich i jak rzeczywiżcie mi się nie spodoba to mogę wrócić. No i zostaję ze swoim numerem 🙂 Sporo moich znajomków przeszło do play i się nie skarżą to chyba jest ok 🙂 Pozdrawiam
- AutorOdp.