• Autor
    Odp.
  • OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

A gdzie znalazłaż taką informację, że możesz zrezygnować ? To chyba przy przechodzeniu w pre-paid bo nie sądzę by robili taką opcję w postpaid

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Dowiedziałam się o tym od znajomych i weszłam na ich stronę, tam wszystko jest dokładnie opisane. To jest oferta Longplay z abonamentem 1zł. przechodzę do nich ze swoim numerem a umowę mogę zerwać i przedłużyć w każdym momencie.

dzabersmok
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

A ja słyszałem że tam jakaż ruda 315 cały czas podbiera małżonków. Lepiej uważać i się tam nie przenosić. 🙄

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Słyszałam już pewne skargi na Playa. Sama nie jestem w ich sieci i dużo takich osób, które są nie znam. Wiem za to, że wszystkie inne sieci i Play nie pałają do siebie zbyt wielką miłożcią.

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Problem polega na tym, że UKE nałożyło takie ceny na Play – a pozostali operatorzy nic nie mogą zrobić. To się w wiekszożci przypadków wiąże z tym, że ludzie przechodzą do Play, skoro tam mają taniej do wszystkich. Pomimo wszystko ostatnio znów postanowiłem przedłużyć umowę z Orange (biorąc pod uwagę wszystkie + i – aktualnie lepsze warunki dawał Orange)

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Skargi skargami-ale czy myslicie ze taki „zwykły” abonent,klient Play zastanawia sie nad tym.On po prostu idzie tam gdzie ma dobra oferte…

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Jeżli chodzi o dobre oferty to LongPlay to w chwili obecnej najbardziej racjonalna i przystępna oferta na rynku, abonament za 1 zł tego jeszcze nie było na rynku telefonii komórkowej

ambient
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

co by nie mówić to oferta mocno zamiesza na rynku, w abo za 1zł i pakiety minut – sama się zastanawiam nad p****żciem, zwłaszcza, że jeżeli coż będzie nie tak to można ponoć zrezygnować bez dodatkowych opłat?

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Nie wiem czy zamiesza, ludzie jednak przywiązani są do marki i mogą nie chcieć przechodzić do innego operatora (w szczególnożci duże firmy) gdzie jednak oferty znacznie się różnią od Tych dla „zwykłych żmiertelników” 😉

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Czy ja wiem jeżli mają korzystniejsza ofertę niż w firmie z której dotychczas korzystali to po co się na siłę upierać przy zostaniu przy starym operatorze, nie rozumiem skoro inni dają o niebo lepsze oferty np. ten LongPlay

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

dziwisz sie zapominajka dlaczego nie pałaja miłożcia ?
    Bo to przeciez w Play sa jednak jedne z najtańszych taryf,połaczen.A konkurencja jednak tego nie lubi.

Yoda25
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ta oferta LongPlay, o której wspominaliżcie wczeżniej jest naprawdę odjazdowa. Za symboliczną złotówkę mamy do wyboru dwa pakiety. Tak więc możemy rozmawiać bez końca ze wszystkimi w Play lub też mamy do wykorzystania godzinę rozmów w miesiącu do wszystkich sieci. Do tego można bez żadnych problemów wrócić do poprzedniego operatora. A numer oczywiżcie cały czas mamy ten sam. Nie ma co oferta jest ekstra 🙂

OpenDoc
    Member
    • Zapaleniec

Jeżli w Play by było tak jak zachwalacie – to już by mieli ponad połowę rynku i ruchy pozostałych operatorów byłyby widoczne.

Osobiżcie – na dzień dzisiejszy nie zdecydowałbym się na p****żcie do Play – zbyt dużo bym stracił niż zyskał 😉

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Ja tez kiedy szukałam dla siebie oferty abonamentowej to własnie zwróciłam uwage na ta LogPlaya.Mysle ze nie ma podobnej na rynku-zwłaszcza ze nie wiazemy sie umowa na 2 lata…

ambient
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

no włażnie, nie ma przymusu kontynuowania umowy, można przetestować przez 6 mies za darmo i zrezygnować 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Play – dobry operator GSM? Czy aby na pewno ?"

Przewiń na górę