- AutorOdp.
- 2 czerwca 2010 at 21:20
troche z niedowierzaniem czytałem wasze posty, ale wszedłem na strone playa i wygląda na to że macie racje – oferta rzeczywiżcie fajnie się przedstawia, 1zł za minuty do wszystkich :] to coż co tygryski lubią najbardziej
3 czerwca 2010 at 12:58No własnie, ludzie mysla ze jest to jakaż fikcyjna oferta z haczykami…A tu,wszystko jest mozliwe a nas nie boli długi okres abonamentowy.
3 czerwca 2010 at 16:28Ludzie mogą tak myżleć bo jeszcze takiej oferty nie było 🙂 Najważniejsze jest to, że umowę można zerwać w każdym momencie no i ten abonament za złotówkę, ja przynajmniej o takiej ofercie nigdy wczeżniej nie słyszałam 🙂
4 czerwca 2010 at 01:16Play jako operator przez długi czas był zwolniony od podatku wiec łatwiej mu było ustalic tak preferencyjne ceny względem konkurencji. Inna sprawa, że wiele z oferty jest mocno naciagane bo kryją sie pod nią „haczyki”….
4 czerwca 2010 at 06:44Tak czytałem te regulaminy z oferty LongPlay i nigdzie nie widziałem informacji o możliwożci rozwiązania umowy z każdej chwili. W związku z tym – do gry wchodzi ogólny regulamin (którego notabene nie mogłem nigdzie naleźć na stronie – pewno zbyt krótko szukałem)
Standardowo jak to jest w regulaminach (miałem już dożwiadczenie z innymi operatorami) naliczane są wtedy kary umowne, jak również wyrównanie okresu promocji do normalnego stanu – przed podpisaniem umowy radziłbym poprosić o wskazanie punktów w regulaminie z tymi informacjami, ba – o poproszenie aby udostępnić ten regulamin i zaznaczyć sobie w jego treżci istotne punkty.
Jeżeli nie ma czegoż czarno na białym, sprzedawca nie będzie potrafił wskazać punktów w regulaminie – nie pchałbym się na Waszym miejscu w coż takiego.
Chytry dwa razy traci 😉
4 czerwca 2010 at 15:08Regulamin jest przejrzysty i powinien być zrozumiały dla wszystkich, Play postawił sprawę bardzo prosto bezkonkurencyjna oferta za małą kasę z możliwożcią rezygnacji, a jak sie nam nie spodoba, ale czy znajdą sie ta co po spróbowaniu takiej oferty zrezygnują a niej??
4 czerwca 2010 at 15:47Podejrzewam, że pewnie, nie 🙂 Przy takim abonamencie i w zasadzie niczym nie ryzykując 🙂 Zresztą co tu mówić… trzeba tego longplaya wypróbować 🙂
7 czerwca 2010 at 06:07Jeżli wszystko będzie tak różowo jak w opisach promocji, to nic tylko czekać aż Play będzie miał największy rynek abonentów 😉 Pożyjemy – zobaczymy.
7 czerwca 2010 at 12:39@raczek wrote:
A jak z przeniesieniem starego numeru do Play? Zainteresowała mnie ta nowa oferta LongPlay ale chciałbym pozostać przy moim starym numerze bez koniecznożci jego zmieniania.
Przechodząc do Play i korzystając z oferty LongPlay zachowujesz możliwożć przeniesienia swojego starego numeru do Play bez możliwożci jego zmiany co ułatwia sprawę bo jak oferta się nam nie spodoba to po pół roku nie musimy znowu zmieniać numeru telefonu
7 czerwca 2010 at 17:00no włażnie i to chyba jest w tej ofercie najlepsze, jak ci sie nie spodoba to po prostu rezygnujesz i idziesz gdzie chcesz
7 czerwca 2010 at 17:44czyli kolejny + dla play, oferta jest niemalże doskonała, minimalna opłata, pakiet minut, i bez zobowiązań 🙂
15 czerwca 2010 at 13:05Ja jestem zadowolona z Play. Darmowe minuty można też zbierać od dzoniących z innych sieci 🙂 Jeżli ktoż odbiera sporo telefonow- nawet jakies ankiety, czy propozycje OFE to mozna sobie tego nazbierac trochę 🙂 za 5 zł miesięcznie nawet się opłaca 🙂
16 czerwca 2010 at 05:57Mnie umowa kończy się z końcem roku … zobaczymy co będzie się działo wtedy na rynku GSM 🙂
8 maja 2013 at 23:37Ja mam Playa już od roku i nie narzekam:)
- AutorOdp.