- AutorOdp.
- 18 września 2010 at 11:29
jak dla mnie płyn do higieny intymnej to bardzo ważny kosmetyk, powinien oczyszczać, łagodzić ewentualne podrażnienia, pozostawiać uczucie czystożci. Moim ulubionym jest żel Flosleku – najbardziej odpowiada mi łagodzący.
5 października 2010 at 17:53A ja tez jestem bardziej za cleaniciem.
Mam zaufanie,bo oczywiżcie nie wywołuja u mnie zadnych podrażnień i spokojnie można używac po depilacji bikini.29 listopada 2010 at 21:48@MałaMi13 wrote:
jak dla mnie płyn do higieny intymnej to bardzo ważny kosmetyk, powinien oczyszczać, łagodzić ewentualne podrażnienia, pozostawiać uczucie czystożci. Moim ulubionym jest żel Flosleku – najbardziej odpowiada mi łagodzący.
Oj zgadzam się i z tym że to ważny wybór, ważna higiena i z tym że te żele flosleku są dobre- używałam w ciąży 🙂
30 listopada 2010 at 10:04Ja używam pianki baifem herbapolu – działa łagodząco, więc nie mam żadnych infekcji ani nic takiego. Pani w aptece mi poleciła, bo jest tańsza od lactacydu, a po wypróbowaniu stwierdzam, że nawet lepsza 🙂
30 listopada 2010 at 11:46ja tez używam tej pianki,bardzo dobrze łagodzi podrażnienia za tą cene naprawde żwietny produkt polecam!
30 listopada 2010 at 16:41ja stosuje żel z herbapolu baifem polecil mi ginekolog gdy nabawilam sie infekcji.. 🙁
28 stycznia 2011 at 17:05Ja stosuje płyny polskich firm.
4 marca 2011 at 15:04od lat używam płynu Ziaja i jestem bardzo zadowolona. Najczężciej kupuję ziaja ochrona przeciwgrzybiczna, ale wiedziałam, że wypużcili również serię z kwasem mlekowym. Ziaja ma u mnie ogromny plus za to, że nie testuje kosmetyków na zwierzętach.
18 marca 2011 at 09:45ja też ziaje stosuję do higieny intymnej. Innych nie próbowałam szczerze mówiąc.
31 marca 2011 at 08:50skusiłam się i kupiłam sobie w końcu ten z kwasem mlekowym – myżlę , że jest ok:)
12 kwietnia 2011 at 22:01Ja do kąpieli stosuję ziaję z kwaswem laktiobionowym. Poza domem uzywam chusteczek do higieny intymnej z kwasem mlekowym tez polskiej firmy Marion kosmetyki.
26 kwietnia 2011 at 16:13mi sie plyn do higieny od razu kojarzy z tymi reklamami 🙂 jakos nie moge wytrzymac ze smiechu jak slysze o internautce
31 sierpnia 2011 at 19:57Tak jak pozostałe dziewczyny – ZIAJA z kwasem mlekowym, bardzo wydajny poza tym.
29 listopada 2011 at 06:03uzywam ziaja konwalia i jest bardzo dobre, tanie i o przyjemnym delikatnym zapachu. polecam
23 grudnia 2011 at 11:14wszystkie płyny intymne charakteryzują się niskim ph, na tym to polega 😉 ja używam płynów nivea, jakoż czuje się po nich bardziej żwieża w TYCH okolicach 😉
- AutorOdp.