• Autor
    Odp.
  • Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

heh.. mam nadzieje,ze bedzie dobrze.Mam jeszcze jeden problem….
    Oboje przywiazywalismy wage do naszych swiat.Chcielismy je przezywac razem. 30 lipca minely by dwa lata .
    Chcialabym w ten dzien,zeby wiedzial,ze pamietam.Moze go to cos tknie, moze nie, ale przynajmniej niech wie, ze ja nie zapominam.
    Dlatego chce mu wyslac w ten dzien niezobowiazujacego smsa tresci „Wszystkiego najlepszego” powinnam?

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Możesz napisać niezobowiązującego smsa, ale czy to ma sens…to już nie jest Wasza rocznica, a kolejny dzień jego w nowym związku…

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Możesz napisać niezobowiązującego smsa, ale czy to ma sens…to już nie jest Wasza rocznica, a kolejny dzień jego w nowym związku…

Venus
    Member
    • Zasłużony

Serafinko,ale ty tak do konca go nie rozumiesz…. Ja wiem,ze uczuciowo to on na pewno jest jeszcze do mnie przywiazany.
    Samo za siebie mówi to,że przede mną miał same dziewczyny na miesiąc – najdłużej.Ze mna wytzymał prawie dwa lata. Na pewno o tym dniu nie zapomni … jestem tego pewna.Moze sie jedynie do tego nie przyznac.

Venus
    Member
    • Zasłużony

Serafinko,ale ty tak do konca go nie rozumiesz…. Ja wiem,ze uczuciowo to on na pewno jest jeszcze do mnie przywiazany.
    Samo za siebie mówi to,że przede mną miał same dziewczyny na miesiąc – najdłużej.Ze mna wytzymał prawie dwa lata. Na pewno o tym dniu nie zapomni … jestem tego pewna.Moze sie jedynie do tego nie przyznac.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ale palant!! 😕
    Jesli chodzi o wybryki facetów to ja juz nie mam na to słów.
    świnia z niego i tyle,nie ma sensu się załamywac z powodu takiego typa.Głowa do góry i dajesz do przodu! 🙂

P.S.
    Zdałas ten egzamin?? 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ale palant!! 😕
    Jesli chodzi o wybryki facetów to ja juz nie mam na to słów.
    świnia z niego i tyle,nie ma sensu się załamywac z powodu takiego typa.Głowa do góry i dajesz do przodu! 🙂

P.S.
    Zdałas ten egzamin?? 😀

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Jak chcesz, ja pewnie też bym napisała smsa i mimo iż nie powinnam… trochę sentymentalnego, coż w stylu wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy, mimo iż nie ma cię już koło mnie jestem z tobą myżlami i czuję że ty ze mną też. To jest wyjątkowa rocznica, bo…ostatnia, dlatego oprócz życzeń chciałam ci podziękować za wszystkie szczężliwe chwile, a jako prezent pużcić w niepamięć te złe i kłamstwa. Dziż to już nieważne. Bądź szczężliwy.
    No kurczę jestem naiwna i sentymentalna i co z tego? 😳

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Jak chcesz, ja pewnie też bym napisała smsa i mimo iż nie powinnam… trochę sentymentalnego, coż w stylu wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy, mimo iż nie ma cię już koło mnie jestem z tobą myżlami i czuję że ty ze mną też. To jest wyjątkowa rocznica, bo…ostatnia, dlatego oprócz życzeń chciałam ci podziękować za wszystkie szczężliwe chwile, a jako prezent pużcić w niepamięć te złe i kłamstwa. Dziż to już nieważne. Bądź szczężliwy.
    No kurczę jestem naiwna i sentymentalna i co z tego? 😳

Venus
    Member
    • Zasłużony

Serafinko… ojej… jezeli pozwolisz skopiuje go slowo w slowo .
    niech sie cieszy ze juz mu nie bede stawala na drodze, albo niech go zaboli ze przestaje o niego walczyc.Kochana jestes :*

Venus
    Member
    • Zasłużony

Serafinko… ojej… jezeli pozwolisz skopiuje go slowo w slowo .
    niech sie cieszy ze juz mu nie bede stawala na drodze, albo niech go zaboli ze przestaje o niego walczyc.Kochana jestes :*

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

mnie tez spodobała wypowiedź Serafiny jest naprawde super

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

mnie tez spodobała wypowiedź Serafiny jest naprawde super