- AutorOdp.
- 25 lipca 2007 at 14:18
skopiowalam,wyszly trzy smsy , ale przynajmniej dobrze ujelas to co ja czuję.
25 lipca 2007 at 14:18skopiowalam,wyszly trzy smsy , ale przynajmniej dobrze ujelas to co ja czuję.
25 lipca 2007 at 21:09Tylko, że nie wiem czy takie rzeczy powinno się pużcić w niepamięć i czy warto go nagradzać za kłamstwa… 🙄
Ja bym pewnie napisała coż co nie będzie zawierało informacji o tym że mi na nim zależy, dlatego, że on na to po prostu nie zasłużył.25 lipca 2007 at 21:09Tylko, że nie wiem czy takie rzeczy powinno się pużcić w niepamięć i czy warto go nagradzać za kłamstwa… 🙄
Ja bym pewnie napisała coż co nie będzie zawierało informacji o tym że mi na nim zależy, dlatego, że on na to po prostu nie zasłużył.26 lipca 2007 at 09:43Cieszę się, że mogłam pomóc.
26 lipca 2007 at 09:43Cieszę się, że mogłam pomóc.
26 lipca 2007 at 11:52@Olguż wrote:
Tylko, że nie wiem czy takie rzeczy powinno się pużcić w niepamięć i czy warto go nagradzać za kłamstwa… 🙄
Ja bym pewnie napisała coż co nie będzie zawierało informacji o tym że mi na nim zależy, dlatego, że on na to po prostu nie zasłużył.Mówisz,ze tak by było lepiej ? Może jakiż przykładowy tekst?
26 lipca 2007 at 11:52@Olguż wrote:
Tylko, że nie wiem czy takie rzeczy powinno się pużcić w niepamięć i czy warto go nagradzać za kłamstwa… 🙄
Ja bym pewnie napisała coż co nie będzie zawierało informacji o tym że mi na nim zależy, dlatego, że on na to po prostu nie zasłużył.Mówisz,ze tak by było lepiej ? Może jakiż przykładowy tekst?
26 lipca 2007 at 13:45moim zdaniem ten text był odpowiedni po co robic wyrzuty i karcic bynajmniej pokazała że do sostatniego dnia była wobec niego w porządku a jemu niech teraz głupio za to co zrobił i za tchurzostwo że nie umiał powiedziec prawdy
26 lipca 2007 at 13:45moim zdaniem ten text był odpowiedni po co robic wyrzuty i karcic bynajmniej pokazała że do sostatniego dnia była wobec niego w porządku a jemu niech teraz głupio za to co zrobił i za tchurzostwo że nie umiał powiedziec prawdy
27 lipca 2007 at 06:20już nic nie rozumiem XD
27 lipca 2007 at 06:20już nic nie rozumiem XD
27 lipca 2007 at 07:00Grecy używali pojęcia katharsis co oznaczało duchowe oczyszczenie. Katharsis można było osiągnąć przez sztukę, przez dobre uczynki, przez zajrzenie w głąb siebie.
Jeżłi teraz napiszesz mu smsa z wyrzutami, sama będziesz się tym gryzła. Jeżli napiszesz szczerze co czujesz, poczujesz się lepiej, dając mu wolnożć, dasz wolnożć sobie. Poczujesz się w całej tej przykrej sytuacji spełniona i dojrzała.
Jeżli nie napiszesz nic cały czas Cię będzie ciągnąć, będziesz walczyć o każde spojrzenie i o każdy jego gest.
Zdecyduj sama.27 lipca 2007 at 07:00Grecy używali pojęcia katharsis co oznaczało duchowe oczyszczenie. Katharsis można było osiągnąć przez sztukę, przez dobre uczynki, przez zajrzenie w głąb siebie.
Jeżłi teraz napiszesz mu smsa z wyrzutami, sama będziesz się tym gryzła. Jeżli napiszesz szczerze co czujesz, poczujesz się lepiej, dając mu wolnożć, dasz wolnożć sobie. Poczujesz się w całej tej przykrej sytuacji spełniona i dojrzała.
Jeżli nie napiszesz nic cały czas Cię będzie ciągnąć, będziesz walczyć o każde spojrzenie i o każdy jego gest.
Zdecyduj sama.28 lipca 2007 at 13:14Kochana jesteż . Serafinko =)
- AutorOdp.