• Autor
    Odp.
  • Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

skopiowalam,wyszly trzy smsy , ale przynajmniej dobrze ujelas to co ja czuję.

Venus
    Member
    • Zasłużony

skopiowalam,wyszly trzy smsy , ale przynajmniej dobrze ujelas to co ja czuję.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Tylko, że nie wiem czy takie rzeczy powinno się pużcić w niepamięć i czy warto go nagradzać za kłamstwa… 🙄
    Ja bym pewnie napisała coż co nie będzie zawierało informacji o tym że mi na nim zależy, dlatego, że on na to po prostu nie zasłużył.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Tylko, że nie wiem czy takie rzeczy powinno się pużcić w niepamięć i czy warto go nagradzać za kłamstwa… 🙄
    Ja bym pewnie napisała coż co nie będzie zawierało informacji o tym że mi na nim zależy, dlatego, że on na to po prostu nie zasłużył.

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Cieszę się, że mogłam pomóc.

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Cieszę się, że mogłam pomóc.

Venus
    Member
    • Zasłużony

@Olguż wrote:

Mówisz,ze tak by było lepiej ? Może jakiż przykładowy tekst?

Venus
    Member
    • Zasłużony

@Olguż wrote:

Mówisz,ze tak by było lepiej ? Może jakiż przykładowy tekst?

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

moim zdaniem ten text był odpowiedni po co robic wyrzuty i karcic bynajmniej pokazała że do sostatniego dnia była wobec niego w porządku a jemu niech teraz głupio za to co zrobił i za tchurzostwo że nie umiał powiedziec prawdy

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

moim zdaniem ten text był odpowiedni po co robic wyrzuty i karcic bynajmniej pokazała że do sostatniego dnia była wobec niego w porządku a jemu niech teraz głupio za to co zrobił i za tchurzostwo że nie umiał powiedziec prawdy

Venus
    Member
    • Zasłużony

już nic nie rozumiem XD

Venus
    Member
    • Zasłużony

już nic nie rozumiem XD

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Grecy używali pojęcia katharsis co oznaczało duchowe oczyszczenie. Katharsis można było osiągnąć przez sztukę, przez dobre uczynki, przez zajrzenie w głąb siebie.
    Jeżłi teraz napiszesz mu smsa z wyrzutami, sama będziesz się tym gryzła. Jeżli napiszesz szczerze co czujesz, poczujesz się lepiej, dając mu wolnożć, dasz wolnożć sobie. Poczujesz się w całej tej przykrej sytuacji spełniona i dojrzała.
    Jeżli nie napiszesz nic cały czas Cię będzie ciągnąć, będziesz walczyć o każde spojrzenie i o każdy jego gest.
    Zdecyduj sama.

Serrafina
    Member
    • Pasjonat

Grecy używali pojęcia katharsis co oznaczało duchowe oczyszczenie. Katharsis można było osiągnąć przez sztukę, przez dobre uczynki, przez zajrzenie w głąb siebie.
    Jeżłi teraz napiszesz mu smsa z wyrzutami, sama będziesz się tym gryzła. Jeżli napiszesz szczerze co czujesz, poczujesz się lepiej, dając mu wolnożć, dasz wolnożć sobie. Poczujesz się w całej tej przykrej sytuacji spełniona i dojrzała.
    Jeżli nie napiszesz nic cały czas Cię będzie ciągnąć, będziesz walczyć o każde spojrzenie i o każdy jego gest.
    Zdecyduj sama.

Venus
    Member
    • Zasłużony

Kochana jesteż . Serafinko =)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prawda na jaw wyszła."

Przewiń na górę