- AutorOdp.
- 1 lutego 2011 at 21:44
Mi także pękł raz durex. Polecała bym racze Unmile 😉
2 sierpnia 2011 at 08:25prezerwatywy pękają, mnie też to spotkało, biorę teraz Lesinelle bardzo fajne tabsy po których czuję się extra 🙂
20 września 2011 at 22:40[usunięto_link] wrote:
prezerwatywy pękają, mnie też to spotkało, biorę teraz Lesinelle bardzo fajne tabsy po których czuję się extra 🙂
wiesz, Fasoles? nie cierpię prezerwatyw 👿 są jak wór na konia 🙄
naparwdfę chcesz, żeby Twój facet czuł się zniewolony 🙄 ?
3 grudnia 2013 at 11:33Niestety zadne zabezpieczenie niedaje 100 procentowej pewnosci, jesli chodzi o prezerwatywę to tez jej tylko uzywalismy a teraz jestem w ciązy:)
22 sierpnia 2014 at 08:08Prezerwatywa może i jest żrednio wygodna ale zabezpieczenie daje. Przecież zanim partner dojdzie to widać, czy pękła czy nie – wystarczy uważać.
20 lutego 2015 at 08:43Prezerwatywa jest skutecznym zabezpieczeniem żrodkiem antykoncepcyjnym,ale dla wielu par jest także niewygodna dlatego w tym przypadku warto zastanowić sie nad tabletkami antykoncepcyjnymi,wtedy mamy gwarancję 100% pewnożci ochrony przed ciążą.
9 kwietnia 2015 at 12:09stosujemy prezesy ale nie mam do końca zaufania do nich
u nas durex2 czerwca 2015 at 08:37Jeżli nie masz zaufania, to może warto połączyć to z jakąż inną metodą antykoncepcyjną? To może być dobre rozwiązanie.
- AutorOdp.