- AutorOdp.
- 13 grudnia 2007 at 16:47
Gumki są nieskuteczne… Pękają i coraz bardziej ich nie lubię…
13 grudnia 2007 at 17:03[usunięto_link] wrote:
Gumki są nieskuteczne… Pękają i coraz bardziej ich nie lubię…
Są skuteczne, ale ja też ich nie lubię, bo nie zapewniają mi komfortu psychicznego i pękają:/
13 grudnia 2007 at 17:56No włażnie pękają i to jest najgorsze, bo to cały efekt psuje. A ja mam takiego pech, że pękają AKURAT wtedy, kiedy mam płodne dni… 🙁
27 grudnia 2007 at 14:43Mojemu chłopakowi się raz zsuneła, naszczężcie nie skończyło się to dzieckiem…
27 grudnia 2007 at 22:10My uzywalismy durexow nigdy nic sie z nimi nie dzialo, ale ja zawsze sie balam i stersowalam czy aby napewno sa skuteczne, wiec zaczelam brac tabletki, łączylismy je z gumkami, ale po jakims czasie tylko tabletki, ale nigdy moj facet we mnie nie konczy…
28 grudnia 2007 at 16:19przez jakis czas urzywalismy gumek-ale sa niefajne, nigdy nam nie pekly, ale przerywanie gry zeby ja zalozyc, albo mycie rak-po dotykaniu się (między stosunkami) -zero romantyzmu.
z tabletkami, mozna liczyc, na wiekszy luz, i pewnosc.. wiec jesli masz stalego partnera i lubisz wygode to polecam zmiane sr. anty.28 grudnia 2007 at 17:56Noo wlasnie tu generalnie chodzi o komfort psychiczny:)
29 grudnia 2007 at 12:31[usunięto_link] wrote:
Noo wlasnie tu generalnie chodzi o komfort psychiczny:)
dokładnie
29 grudnia 2007 at 14:11ja kupuje w aptece, bo w takich duzych sieciowych sklepach duzo ludzi ma do nich dostep, balabym sie ze moga byc jakos uszkodzone, slyszalam nawet raz o takim dziadku w kiosku, ktory w imie powiekszania sie narodu przebijal gumki…brrrr, biedni Ci ktorzy na nie trafili, poza tym prezerwatywy w aptece sa prawidlowo przechowywane, chronione przed swiatlem, wiglcia itd…ja uzywalam zarowno durexow jak i unimil, czytalam w statystykach durex ze rzadziej peka, ale nam ani jedne ani drugie nie pekly.w durexie nie podoba mi sie tylko to ze wycofano te ze srodkiem plemnikobojczym…
29 grudnia 2007 at 14:52A czemu wycofali te ze srodkiem plemnikobojczym??
29 grudnia 2007 at 15:47nie wiem dlaczego, byc moze nie mialy powodzenia, albo za malo nawilzaly…sama nie wiem, jak dla mnie to byly calkiem calkiem.
29 grudnia 2007 at 19:30Moj chlopak wlasnie nienawidzi tych z srodkiem plemnikobojczym …
a mi to tam obojeyne hehe:P14 stycznia 2008 at 01:25Ja nie polecam prezerwatyw jako antykoncepcji. Niby taki mały procent pęka a mi sie to zdarzyło przynajmniej z 8 razy…Tylko dzieki szczesciu nie jestem zbyt mloda mama…
14 stycznia 2008 at 09:51nam pękały…. teraz juz nie ;] no był jeden przypadek ;] ale opanowany hehe..
ale my tylko unimil ;]
ale z powrotem myżlę nad tab albo plastry ;]14 stycznia 2008 at 10:03Żadna prezerwatywa nie daje 100% pewnożci, ale zazwyczaj starcza!:) Polecam Durex Extra Safe
- AutorOdp.