- AutorOdp.
- 5 sierpnia 2007 at 11:52
mam pytano..czy prezerwatywa z durexa napewno wystarczy?
Moj chlopak ciagle ma mysli o dzieciach..i nie chce miec teraz..zreszta ja tez.5 sierpnia 2007 at 21:28ale w czym wystarczy? przy pierwszym razie? jak dobrze założy i nie pęknie to wystarczy 🙂
6 sierpnia 2007 at 10:35Duraxy wg mnie sa najlepsze. Nigdy nam nie pekly, ale to kwestia wprawy mojego mezczyzny 😉
6 sierpnia 2007 at 11:37my tez zawsze Durex, jeszcze nigdy nie zawiodl
6 sierpnia 2007 at 11:53no to ja jestem za unilamie 🙂 durex’a nam pękły z 2 razy..
6 sierpnia 2007 at 13:10…..
7 sierpnia 2007 at 15:20Durexy nam się bardzo dobrze sprawdzają. 🙂
7 sierpnia 2007 at 17:58Myżlę, że są to dobre prezerwatywy.
Jednak ja ich nie lubię, bo to dla mnie coż 'sztucznego’.
Proponowałabym zdobyć informacje na temat innych żrodków antykoncepcyjnych.
Bo seks powinien być przyjemnożcią, a nie stresem.Pozdrawiam.
9 listopada 2007 at 17:35,mie prezerwatywy nie stresują jakoż specjalnie…
używamy Unimila…te supercienkie…praktycznie się ich nie czuje…
jak się uważa żeby dobrze i ostrożnie założyć…i żeby się nie zsuwała to jest ok9 listopada 2007 at 19:28ja mam wrażenie ze gumki podrożały.. u nas unimile 7 zl 🙂
10 listopada 2007 at 14:24no faktycznie sa droższe..normalnie to 7 zł kosztują…
ja często kupuję w Rossmannie, bardzo często sa taniej na przykład po 4,99pln…robię wtedy zapas…10 listopada 2007 at 20:50Prezerwatywę trzeba dobrze założyć i wtedy nie pęknie. Jednak czasami jest już fabrycznie uszkodzona i wtedy ma się po prostu pecha.
Przeżycia po pęknięciu gumki- bezcenne, ale da się przeżyć. 🙂
17 listopada 2007 at 15:07moj nie lubi prezerwatywy ;/ a mnie to wkurza, nie kochamy sie regularnie dzieli nas kilka tysiecy kilometrow a on najchetniej by sie kochal bez
17 listopada 2007 at 15:30ja używałam i unimila i durexów i na szczężćie nie miałam żadnych problemów. ale powiem szczerze, że jednak tabletki są wygodniejsze. chodzi no o spontany. jakoż tak jak trzeba było wszystko przerywać, by założyc gumkę czar potrafił prysnąć.
18 listopada 2007 at 09:10[usunięto_link] wrote:
ja używałam i unimila i durexów i na szczężćie nie miałam żadnych problemów. ale powiem szczerze, że jednak tabletki są wygodniejsze. chodzi no o spontany. jakoż tak jak trzeba było wszystko przerywać, by założyc gumkę czar potrafił prysnąć.
Tabletki moze i sa wygodniejsze ale znowu trzeba o nich pamietac codziennie,uwazac aby nie wydalic i do tego nie sa one najzdrowszym rozwiazaniem. Ja bralam tabletki bez przerwy 3lata i musze przyznac,ze sa nie zawodne w niektorych sytuacjach 😈 Teraz zabezpieczamy sie durexami od dluzszego juz czasu i jeszcze zadna nam nie pekla. Oczywiscie lepiej jest kochac sie bez-ale to zbyt ryzykowne.
- AutorOdp.