- AutorOdp.
- 20 czerwca 2014 at 10:42
Najlepiej sięgnąć po odżywkę, albo szampon dodajacy objętosci włósom. Dostępne są także preparaty do suszarek, podczas których włosy tak się nie przesuszają.
Ja osobiżcie używałam skrzypu i włosy mniej mi wypadały,3 sierpnia 2014 at 07:47Warto poddać się zabiegowi karboksyterapii. Zahamuje on proces wypadania włosów i pobudzi je do wzrostu. Polega na wstrzykiwaniu CO2 pod skórę, dzięki temu zostają rozszerzone naczynia krwionożne i poprawia się krążenie krwi. Obszar jest lepiej natleniony i bardziej aktywny.
11 września 2014 at 21:30Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coż to podpowiem, napisz prywatną wiadomożć
Cena “ rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam16 października 2014 at 20:17Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coż to podpowiem, napisz prywatną wiadomożć
Cena “ rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam19 marca 2015 at 12:39ja bym zastosowała jakież suplementy, może np. drożdże piwne w tabletkach albo jakiż skrzyp polny (na pewno spowoduje to wyrost nowych włosów), do tego jakież wcierki też będą super (to jakie to już chyba zależy od naszych preferencji). Do tego olej rycynowy na skalp, wyczytałam gdzież, że jakaż kobieta po chemioterapii i straceniu wszystkich włosów nacierała głowę olejem rycynowym i włosy odrosły szybciej i były gęste i mocne 🙂
23 marca 2015 at 10:13Regularnie masuj skórę głowy – może być palcami, ale fajny jest też masażer do głowy – połączenie przyjemnego z pożytecznym 🙂
24 marca 2015 at 16:31Tez miałam taki problem, że miałam bardzo mało włosów, dopiero gdy poszłam do Ziko i dermokonsultantki doradziły mi jaki szampon na zageszczenie włosów powinnam używać. Warto odwiedzić aptekę Ziko.
7 maja 2015 at 18:49Polecę metodę naturalnej odzywki. Nafta kosmetyczna + surowe jajko + napar z pokrzywy, mieszasz, nakładasz, po godzinie płuczesz, tylko nafty nie może być za dużo. Do stosowania raz na miesiąc- metoda mojej Babci.
16 maja 2015 at 19:49.
.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów[usunięto_link]
/418165411585206Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
16 czerwca 2015 at 20:08.
.
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów.
Opinie, sugestie i porady.
Czekamy na wasze opinie 🙂
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
16 lipca 2015 at 17:42.
.
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
17 lipca 2015 at 05:32Jak regularnie stosowałam naftę kosmetyczną miałam wrażenie, że włosów jest więcej.
21 lipca 2015 at 20:10Podobno najlepiej żciąć i zadbać o to by rosły nowe włosy 😉
23 lipca 2015 at 05:49Też słyszałam o tym, że najskuteczniejszym sposobem jest regularne obcinanie włosów.
29 lipca 2015 at 18:44Na włosy dobry jest olej z wiesiołka, widzę po swoich włosach, że dużo lepiej wyglądają odkąd biorę oeparol na włosy :), wcierki też fajna sprawa
- AutorOdp.