- AutorOdp.
- 16 sierpnia 2015 at 17:37
.
Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie.
Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂
Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coż to podpowiem, napisz prywatną wiadomożć
Cena “ rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam19 sierpnia 2015 at 19:50Mi pomagaja suplementy- stosuje od 2 miesiecy Revalid, ktory polecily mi panie w Ziko i w koncu moja czupryna ulega zageszczeniu 🙂 Tylko trzeba poszukac go w rozsadnej cenie, w Ziko jest bardzo przystepnie pod tym wzgledem 🙂
20 sierpnia 2015 at 12:09Może wcierki? Zerknij na bloga Kosmetyczna Hedonistka, tam są różne porady na temat włosów.
20 sierpnia 2015 at 17:33W Ziko Dermo warto podpytać pań. One na tym całkiem dobrze się znają i jeszcze nie było sytuacji, abym sie na nich zawiodła 🙂
16 września 2015 at 14:13.
Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie.Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Efekt natychmiastowy!Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂
Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂
Pozdrawiam16 września 2015 at 19:21daj sobie spokój floska.
ja mam malo geste, bo mi zaczely wypadac jakies 2 miesiace po porodzie, widomo, to norma, w ciazy byly piekne, łykam vitapil mama, bo to polecil dermatolog, zapytalam, jak bylam na wizycie w zwiazku z moimi dłońmi i wysuszona skóra na nich. do tego stosuje jedwab i mam zamiar wyprobowac maseczkę z drożdzy, bo podobno pomaga, ktos stosowal?
16 września 2015 at 21:21Dłonie i włosy to zupełnie co innego, nie ma metody cud. Zbadać stan włosów można za pomocą badania trychologicznego, ja 2 razy do roku chodzę do beauty for you żeby sprawdzić stan włosów i skóry głowy. Bez tego nie ma sensu inwestować ciemno w suplementy, które czasem mogą pogorszyć sytuację. Najpierw diagnoza, a potem leczenie i działanie.
27 września 2015 at 10:27[usunięto_link] wrote:
Dłonie i włosy to zupełnie co innego, nie ma metody cud. Zbadać stan włosów można za pomocą badania trychologicznego, ja 2 razy do roku chodzę do beauty for you żeby sprawdzić stan włosów i skóry głowy. Bez tego nie ma sensu inwestować ciemno w suplementy, które czasem mogą pogorszyć sytuację. Najpierw diagnoza, a potem leczenie i działanie.
kochana ja mowie tylko, ze bylam u dermatologa w zwiazku z sucha skora dloni, czekalam na te wizyte kilka miesiecy, a przy okazji zapytalam o wlosy, co zreszta jasno wynika z mojej wypowiedzi. Dermatolog sam polecal vitapil mama, jako suplement dla kobiet po ciazy, a mi wlosy wypadaja wlasnie z tego powodu, co jest normalne u bardzo duzej grupy kobiet ktore urodzily dzieci:)
15 października 2015 at 20:29,
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie.Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Efekt natychmiastowy!Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂
Pozdrawiam15 października 2015 at 20:30.
Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair .
Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.
On korzysta z kliniki włosów w Krakowie.
Tu znalazłem opis [usunięto_link]
Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne. Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakież zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!
Pozdrawiam
22 października 2015 at 09:13Wcierki, wcierki i jeszcze raz wcierki. Szczególnie by pobudzić cebulki do wzrostu
Ale wymaga, to zdecydowanie cierpliwożci i wytrwałosci - AutorOdp.