• Autor
    Odp.
  • floska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

.

Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!

Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie.

Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.

Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .

Efekt natychmiastowy!

Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂

Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂

Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.

jakby coż to podpowiem, napisz prywatną wiadomożć

Cena “ rozsądna, ale efekt jest tego warty!
    Pozdrawiam

julietta
    Participant
    • Tematów: 2
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Mi pomagaja suplementy- stosuje od 2 miesiecy Revalid, ktory polecily mi panie w Ziko i w koncu moja czupryna ulega zageszczeniu 🙂 Tylko trzeba poszukac go w rozsadnej cenie, w Ziko jest bardzo przystepnie pod tym wzgledem 🙂

eliza104
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Może wcierki? Zerknij na bloga Kosmetyczna Hedonistka, tam są różne porady na temat włosów.

Asiuu34
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

W Ziko Dermo warto podpytać pań. One na tym całkiem dobrze się znają i jeszcze nie było sytuacji, abym sie na nich zawiodła 🙂

floska
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

.

Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!

Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
    Efekt natychmiastowy!

Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂

Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂

Pozdrawiam

Kapitanka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

daj sobie spokój floska.

ja mam malo geste, bo mi zaczely wypadac jakies 2 miesiace po porodzie, widomo, to norma, w ciazy byly piekne, łykam vitapil mama, bo to polecil dermatolog, zapytalam, jak bylam na wizycie w zwiazku z moimi dłońmi i wysuszona skóra na nich. do tego stosuje jedwab i mam zamiar wyprobowac maseczkę z drożdzy, bo podobno pomaga, ktos stosowal?

ewaber
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Dłonie i włosy to zupełnie co innego, nie ma metody cud. Zbadać stan włosów można za pomocą badania trychologicznego, ja 2 razy do roku chodzę do beauty for you żeby sprawdzić stan włosów i skóry głowy. Bez tego nie ma sensu inwestować ciemno w suplementy, które czasem mogą pogorszyć sytuację. Najpierw diagnoza, a potem leczenie i działanie.

Kapitanka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Dłonie i włosy to zupełnie co innego, nie ma metody cud. Zbadać stan włosów można za pomocą badania trychologicznego, ja 2 razy do roku chodzę do beauty for you żeby sprawdzić stan włosów i skóry głowy. Bez tego nie ma sensu inwestować ciemno w suplementy, które czasem mogą pogorszyć sytuację. Najpierw diagnoza, a potem leczenie i działanie.

kochana ja mowie tylko, ze bylam u dermatologa w zwiazku z sucha skora dloni, czekalam na te wizyte kilka miesiecy, a przy okazji zapytalam o wlosy, co zreszta jasno wynika z mojej wypowiedzi. Dermatolog sam polecal vitapil mama, jako suplement dla kobiet po ciazy, a mi wlosy wypadaja wlasnie z tego powodu, co jest normalne u bardzo duzej grupy kobiet ktore urodzily dzieci:)

ewaber
    Member
    • Bywalec

,

Efekt natychmiastowy!

Pozdrawiam

ewaber
    Member
    • Bywalec

.

Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair .

Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.

On korzysta z kliniki włosów w Krakowie.

Tu znalazłem opis [usunięto_link]

Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne. Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakież zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!

Pozdrawiam

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Wcierki, wcierki i jeszcze raz wcierki. Szczególnie by pobudzić cebulki do wzrostu
    Ale wymaga, to zdecydowanie cierpliwożci i wytrwałosci

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Problem z włosami, Jak zagężcić włosy?"

Przewiń na górę