- AutorOdp.
- 30 października 2007 at 22:35
Tak naprawde samowolki nie, ma bany są i są tacy, którzy się już o tym przekonali.
Jesli komus cos przeszkadza, informujcie proszę..wystarczy mi wrzucic na gg lub pw link, a zajmę się tym.
Pozdrawiam
F.30 października 2007 at 23:04Dziewczyny, nie jest aż tak źle, mnie się tu podoba ze względu na pewną swobodę również.
31 października 2007 at 19:40Dokładnie 🙂
Jeszcze nie jest tak zle,bo nie leca przekleństwa i wyzwiska.Kiedy zrobi się gorąco wtedy będziemy sie domagać interwencji.Póki co jest dożc zabawnie 😉19 marca 2008 at 10:21bedziemy chyba musialy petycje do adminow pisac z prosba o stawianie ostrzezen a jak ktos ma 3 to ban na ip:D
13 kwietnia 2008 at 11:29ja niestety zauwazylam pewnien problem:
otoz niektore posty są kasowane- i dobrze. bo np czesto odbiegamy od tematu tu takze mi sie zdarzalo
ale moderatorki robily wszytsko, aby tak pousuwac posty tak, jak im to sie podoba, niekoniecznie sprawiedliwieo czym mowie:
niedawno doszlo do niemilej klotni pomiedzy mna a wiadomo kim 🙂 a mianowicie chodzi tu o taki temat jak np „slub”- cywilny czy koscielnytemat dawno zamkniety, wczoraj zauwazylam nowa wypiwedz owej onlyonly obrazającej mnie- moja riposta(wcale nie wulgarna)zostala usunieta natomiast wypowiedz kolezanki pozostala bez zmian.
i nie raz to juz zaobserwowalamwiec prosba na przyszlosc
jak usuwacie posty to moze od samego sedna, a nie jednostronnie
z gory dziekuje.
13 kwietnia 2008 at 11:43jak nie będziesz tak obrażać to nie biedzimy usuwać postów!
13 kwietnia 2008 at 13:03źle mnie zrozumialas
posty nie ma temat lub takie, gdzie ktos kogos obraza powinny byc usuwane i zgadzam sie z Toba.
ale sedno sprawy w tym, ze jedna z was usuwa posty tak, aby tresc „assha nie ma racji” zostala zachowana. np onlyonly napisala cos nie milego na moj temat, ja jej odpisalam I JEJ WYPOWIEDZ NIE ZOSTALA SKASOWANA, moja tak. i to nie jeden raz
kilkukrotnie to zaobserwowalami mam prosbe, jak usuwacie- to od poczatku klotni… bo to co zaobserwowalam jest troche nie fair..
3 maja 2008 at 08:41@Onione wrote:
Dokładnie. Póki mieso nie lata we wszystkich kierunkach- da sie wytrzymac. A przyjamniej jakież ożywienie w tematach spoza kręgu jedzenie, ubioru codziennego czy innych raczej mało moblizujących do dyskusji. 😉
echh.. ja tam swoje zauważyłam już na tym forum i się nie zgodzę. Mięsko lata.. ooooj lata 🙄
3 maja 2008 at 08:56[usunięto_link] wrote:
@Onione wrote:
Dokładnie. Póki mieso nie lata we wszystkich kierunkach- da sie wytrzymac. A przyjamniej jakież ożywienie w tematach spoza kręgu jedzenie, ubioru codziennego czy innych raczej mało moblizujących do dyskusji. 😉
echh.. ja tam swoje zauważyłam już na tym forum i się nie zgodzę. Mięsko lata.. ooooj lata 🙄
Onione to napisała w październiku..:D od tamtego czasu to jednak się zmieniło..:P
3 maja 2008 at 09:21możliwe. mnie nie było w październiku jeszcze na forum to nie wiem jak było 🙂
10 czerwca 2008 at 13:28ojojoj ja tez zauwazylam sporo niedociagniec na forum.
Nie wiem dlaczego tolerowane sa OT-y
Nie wiem dlaczego tolerowane sa wyzwiska.
Dlaczego nikt nie dostaje ostrzezen,banow..
Jestem tu krotko,ale zauwazylam kilka uzytkowniczek,ktore w kazdym doslownie watku usiluja wszczac klotnie boshhee,az strach cos powiedzic ,zeby nie byc „zjechanym”..Takie moje zdanie 😉10 czerwca 2008 at 17:10Żadna nowosć 😆
10 czerwca 2008 at 17:18dajcie mi wladze to posprzatam ;p
wladza to cos do czego jestem stworzony 😀10 czerwca 2008 at 18:29hehe nie ma narazie zadnych ostrzezen ani nic wiec nic bys nie zdzialal miszczu
10 czerwca 2008 at 19:55Gdyby miał władzę administratorską – zdziałałby.
Ale jest jak jest.
- AutorOdp.