- AutorOdp.
- 4 marca 2009 at 09:41
to się nazywa kultura 😉
4 marca 2009 at 14:57Ależ nie latam ci koło tyłka, bo bym chyba tego nie wytrzymała … fu 🙂
Daj sobie na wstrzymanie dziewczyno 🙂
i przestań się czepiać o byle co, albo zmień forum 🙂4 marca 2009 at 17:54Mariolka, Ty też daj spokój, bo wszczynasz kłótnie. nie prowokuj, to i Józia trochę odpużci.
4 marca 2009 at 18:34Ależ ja nie prowokuje, sama szuka zaczepki w każdej mojej wypowiedzi. 🙂
to już jest jej problem 🙂4 marca 2009 at 18:41[usunięto_link] wrote:
albo zmień forum 🙂
albo zmień forum, albo zmień forum, albo zmień forum, blablabla, blablabla… w kółko to samo. Zapomnij, będę Cię dręczyć non stop, ty będziesz opowiadać, że się tylko żmiejesz i że nie będziesz więcej czytać moich postów, a i tak będziesz to robić 😀
4 marca 2009 at 19:04Józia to ty w kółko szukasz problemu. I nie pisze teraz w żartach 🙂
hehe skończ te dyskusje i tyle 🙂
Tylko że nie potrafisz ustąpić, dlatego ja ustąpię głupszemu 🙂4 marca 2009 at 23:00@Maariolaa wrote:
Ależ ja nie prowokuje
@Maariolaa wrote:
dlatego ja ustąpię głupszemu 🙂
I to własnie jest prowokacja.
Bo chyba nie oczekujesz,że józia napisze: „Dobrze,Mariolu,ja jestem głupsza i miło z twoje strony iż mi ustąpiłaż”. Dlatego,jeżli posty józi są Ci tak obojętne,jak o tym piszesz,to je zwyczajnie zignoruj.@józia wrote:
będę Cię dręczyć non stop
A nie mogłabyż dręczyć na pw np?? 😉 uniknęlibyżmy żmietnika i licznych kłótni.
5 marca 2009 at 07:40Haha, Józia czekam na wiadomożci, z po za tym już nie żmieć na forum 🙂
5 marca 2009 at 07:48[usunięto_link] wrote:
mogłabyż dręczyć na pw np?? 😉 uniknęlibyżmy żmietnika i licznych kłótni.
Oj… to tylko taki żarcik z tym dręczeniem 😉
5 marca 2009 at 07:56No to Józia na tym skończyliżmy swoją rozmowę. 🙂
Dziękuje.5 marca 2009 at 15:52[usunięto_link] wrote:
No to Józia na tym skończyliżmy swoją rozmowę. 🙂
Po 1: o jakiej ro zmowie mówisz? Po 2: pisząc „skończyliżmy” bierzesz chyba pod uwagę tez jakiegoż faceta? 😆
Nie, zartuje, pewnie nie bierzesz. jestes po prostu zbyt ……. i dlatego tak niepoprawnie się wyrażasz.
Pozdrowionka :-)))))))
7 marca 2009 at 08:21Zważywszy na okolicznożci że na post powyższy nikt nie odpowiada… hehe… nie dziwię się… wracamy do tematu 🙂
7 marca 2009 at 11:32A po co ma ktoż odpowiadać na ten post? Jest skierowany do Ciebie,więc gdybyż chciała zakończyć „rozmowę” z józią,to zignorowałabyż go.Niestety nie zignorowałaż.
7 marca 2009 at 12:20Gdyby chciała.. 🙄
Maariolkoo jeżeli to taka Twoja słabożć, że nie potrafisz trzymać języka na wodzy, ignorować – czas nad nią popracować. To tylko internetowe forum dyskusyjne – nie podchodź do niego tak emocjonalnie.
😉7 marca 2009 at 12:27Nie podchodzę tak, ale skoro dziewczyna się czepia wszystkiego to zaczynam reagować… ona zawsze taka jest? Nie jestem tu zbyt długo, ale jeszcze nigdy na forum nie spotkałam się z taką nietolerancją.
Faktycznie przesadziłam, ale już się uspokoiłam 🙂 - AutorOdp.