- AutorOdp.
- 18 maja 2008 at 18:47
No to sie usmialam 😆 dziewczynko nie znasz mnie wiec lepiej zamilcz i dla twojej wiadomosci to nie chodze ani na solarium ani nie opalam sie na sloncu bo poprostu nie mam czasu a zdjecie jest takiego koloru poniewaz zostalo zrobione telefonem w sztucznym oswietleniu wiec stad te kolory. Tak strasznie się boje gdyby się parvati dowiedziała chyba cały mój żwiat legł by w gruzach 😆 😆 😆 coraz żmieszniej jest tutaj. A ty zamiast siedzieć na forum i bawić się w matke Terese lepiej wybierz się do ginekologa wyleczyć grzyba. Dziewczyno i przestań się czepiać masz jakież kompleksy?
18 maja 2008 at 18:47@Józia wrote:
Wiec shit up !
halo WTF?? 😀
@Józia wrote:
A Ty vanilka125 jesteż fałszywa. Po Twoim zdjęciu widać, że raczej za wielu filtrów nie używasz i gdyby parvati się dowiedziała czym tak naprawdę się smarujesz przed solarą to tez wyzwałaby Cię od debili. Dobrze o tym wiesz, dlatego nie wypowiedzialaż się w temacie, bo sprzeciwiłabyż się parvatti więc postanowiłaż tylko zacząć konfrontacje z Assha żeby móc nadal być w sojuszu z parvati.
masz rodzine w wojsku?? wyczuwam niezwykly zmysl strategiczny :p
18 maja 2008 at 18:47@Józia wrote:
nie wypowiedzialaż się w temacie, bo sprzeciwiłabyż się parvatti więc postanowiłaż tylko zacząć konfrontacje z Assha żeby móc nadal być w sojuszu z parvati.
Ja Cie kręce.. 🙄 Wychodzi na to, że wszyscy którzy nie zgadzają się z Asshą, Józią, Mirabelka82 i jeszcze kilkoma innymi osobami trzymają sztamę z parvatii.. Cool. 😆
Dziewczyny przestańcie bawić sie w knucie jakichż teorii spiskowych.. a zajmijcie wypowiadaniem na temat..
A na temat.. skocz do jakiegoż solarium – niektóre prowadza sprzedaż takich kosmetyków. 😉
18 maja 2008 at 18:50No co Ty nie wiedziałaż? 😆 przecież my nic innego nie robimy tylko spiskujemy przeciwko tym którzy do naszego gangu nie należą. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
18 maja 2008 at 19:09Tiaa.. A iga i parvati to jedna i ta sama osoba..
Hegemoniu, tygrysku, Onione, miszczu, vanilko, Warn.. macie ochote się „popodszywać” pod tego użytkownika.. Jak coż.. walcie żmiało 😈Ehh.. po prostu 🙄
Wystarczy. Wracajcie do tematu ❗
18 maja 2008 at 19:15[usunięto_link] wrote:
A ty zamiast siedzieć na forum i bawić się w matke Terese lepiej wybierz się do ginekologa wyleczyć grzyba.
😆 😆 Wypominaj, wypominaj, to najlepszy sposób na brak argumentów. No nie udowodnie ci tego, ale gołym okiem widać solare lub gruba maskę.
18 maja 2008 at 19:20buahahahhaha nie musze nic udowadniac
tak tak solara i do tego gruba maska 😆 😆 😆 😆 nie mam ochoty rozmawiać ani tłumaczyć się jakiejż zakompleksionej dziewczynce więc kończe dyskusje z Tobą.18 maja 2008 at 19:24józia przypatrz sie otoczeniu na focie i wszystko jasne ;p
spokojnie!! bez agresji!! :d
18 maja 2008 at 19:30Przecież nikt nie jest agresywny 😉 a wracając do tematu:
Nie używam żadnych przyspieszaczy do opalania ponieważ się nie opalam ani na słońcu ani na solarium, zdarza mi się posmarować się balsamem brązującym, ale bardzo rzadko.
18 maja 2008 at 22:42Wy tu gadu,gadu a trzeba strategie opracowac.Wkońcu sojusz mamy,nie? 😆 😆 😆
18 maja 2008 at 22:44Dokładnie musimy zrobić zlot i uknuć jakiż plan 😈 może mały zamach na józie 😈
19 maja 2008 at 10:00WarnGirl o Tobie nie wspominałam.
Teraz zdjęcie też masz w sztucznym żwietle tak? Z tyłu pada żółte,sztuczne żwiatło?:]
A na twarzy widac maskę i opaleniznę. Zakompleksiona nie jestem. To, że cię krytukuję nie znaczy, że jestem zakompleksiona.19 maja 2008 at 10:05niektorzy po prostu maja ciemniejsza karnacje i specjalnie nie musza sie starac zeby sie opalic – proste – szukasz na sile argumentu zeby komus udowodnic ze jest falszywy – czy vanilka ma jakis cel w tym zeby klamac?? placa jej za to?? ;p nie wiem po kij ktos mialby klamac na forum i to w tak przyziemnych sprawach
ale kij
najlepiej vanilka powiedz ze sypiasz w solarce i bedzie koniec gadki ;p
19 maja 2008 at 12:50@iga81 wrote:
…
Hegemoniu, tygrysku, Onione, miszczu, vanilko, Warn.. macie ochote się „popodszywać” pod tego użytkownika.. Jak coż.. walcie żmiało 😈o niczym innym nie marzę… przecież trzeba być kuul…
dziwne tylko że dla niektórych wyznaczniki bycia kuul są doprawdy dziwaczne…
19 maja 2008 at 14:02proponuje nowy temat „kłótnie” 😀
- AutorOdp.