• Autor
    Odp.
  • kasia.zawadzka1979
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Przez taki kosmetyk moja sk贸ra zosta艂a poparzona (to chyba by艂 DAX COSMETICS). To by艂 jeden jedyny raz, kiedy zachcia艂o mi si臋 szybkiego efektu. Teraz ju偶 wiem, 偶e z filtrem SFP10 opalam si臋 zdrowo i na d艂u偶ej. Moja opalenizna trzyma si臋 nawet 2 m-ce. Z tym przyspieszaczem skora zesz艂a mi po 2 dniach…

werkaa
    Member
    • Temat贸w: 10
    • Odp.: 606
    • Zas艂u偶ony

kasia.zawadzka1979- m贸wisz konkretnie o preparacie z mas艂em kakaowym czy po prostu o przyspieszaczu? Przy ich zakupie trzeba patrze膰 czy posiadaj膮 SPF, bo jak nie to i tak trzeba kupi膰 balsam z filtrem. Inaczej si臋 teraz nie da…

kala48
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja u偶ywam takich krem贸w przy偶pieszaj膮cych daj膮 du偶o wi臋ksze rezultaty ni偶 normalne opalanie.

jessk
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Czy na taki przyspieszacz nak艂adacie jeszcze normalny krem z filtrem jak si臋 opalacie? Wtedy te偶 to przyspieszenie zadzia艂a?
    Mo偶e g艂upie pytanie ale nigdy nie mia艂am z czym偶 takim do czynienia….

Luska
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Na w艂asnej sk贸rze odczulam, 偶e krem贸w z filtrem zawsze trzeba u偶ywa膰, niezale偶nie jakich przy偶pieszaczy u偶ywam i niezale偶nie od pory roku. A co do samych przy偶pieszaczy, kremy w moim przypadku tylko pogarsza艂y oparzenia s艂oneczne, wi臋c zacz臋艂am stosowa膰 przy偶pieszacze w postaci suplementu diety. Ich te偶 sporo pr贸bowa艂am, ale chwal臋 sobie tylko beta Solar, bo szybko zobaczy艂am jak moja sk贸ra nabiera z艂otej barwy, a po opalaniu nie by艂am poparzona s艂o艅cem, co mi zawsze dokucza艂o. Zawsze kiedy wychodz臋 na s艂o艅ce stosuj臋 kremy z filtrem minimum 30- naturalnie mam prawie bia艂膮 sk贸r臋. Og贸lnie specjali偶ci te偶 radz膮, 偶eby zawsze stosowa膰 kremy z filtrem niezale偶nie czy stosujemy przy偶pieszacze, czy nie.

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Ja mam przyspieszacz z evelinee, ale czy przyspiesza opalaie? No nie wiem 馃槢 w kazdym badz razie podoba mi sie, ze nadaje skorze od razu po posmarowaniu takiego fajnego kolorku 馃槈 No i jednak SPF 6 mnie nie przekonuje :/

reddragon
    Member
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Kiedy艣 u偶ywa艂am, ale nie widzia艂am zbytnio r贸znicy wi臋c przesta艂am….

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " przyspieszacze"

Przewi艅 na g贸r臋