• Autor
    Odp.
  • vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

[usuni臋to_link] wrote:

A ja stawiam, 偶e Parv nie ma jeszcze 30 馃槅

Ale czy to jest tematem tego topicu? Chyba nie.

No wi臋c przy偶pieszaczy nie u偶ywam, ale s艂ysza艂am od znajomych do偶膰 krytyczne opinie co do tego co robi膮 ze sk贸r膮… tzn. wiele os贸b narzeka艂o, 偶e uczulaj膮, „偶贸艂c膮” opalenizn臋 (lub br膮zowi膮 ale bardzo nienaturalnie), ewnetualnie, 偶e je偶li ju偶 w og贸le ich u偶ywa膰 to jedynie tych z najwy偶szych (niekoniecznie supermarketowych) p贸艂ek.

To prawda je偶eli cz臋sto si臋 stosuje balsam br膮zuj膮cy to ma si臋 taki jaki偶 偶贸艂ty czy pomara艅czowy odcie艅 sk贸ry. Ja lubie posmarowa膰 si臋 raz na jaki偶 czas 偶eby tylko „od偶wie偶y膰” kolor sk贸ry.

Monika
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

@J贸zia wrote:

[usuni臋to_link] wrote:</em/

Ale o co ci chodzi dziewczyno..wyzywasz mnie(?)!! Malo ci jeszcze??

I ty sie dziwisz,ze na ciebie naskakuja..sama jestes sobie winna!!!

Biedna,pokrzywdzona Jozia..wszyscy sa zli a ona przeciez nic zlego nikomu nie robi…buhahahaha

…brak mi slow na ciebie…

Jak to o co mi chodzi?Odnios艂a偶 si臋 do mnie niesprawiedliwie to czemu mia艂abym Ci na to nie odpowiedzie膰? Nie wyzywam Ci臋. Czego mi ma艂o? To, 偶e z paroma osobami wesz艂am w konflikt, to nie znaczy, 偶e dozuje sobie z iloma osobami mam si臋 sprzecza膰. Wola艂abym z nikim, ale je偶li zaboli mnie co偶 co kto偶 do mnie napisz臋, to czemu mam siedzie膰 cicho? Czemu jestem winna sama sobie? Ze Ci odpowiedzia艂am? To zastan贸w si臋 nad tym co Ci napisa艂am. Bo widz臋, 偶e nie masz 偶adnego wyt艂umaczenia na to i nie potrafisz si臋 sprzeciwi膰 wi臋c schodzisz z tematu t艂umacz膮c mi, 偶e powinnam siedzie膰 cicho, 偶eby nikt po mnie nie j echa艂.
    Brak Ci s艂ow na mnie? Brak Ci s艂ow na obron臋. Tak to ujmij. Bo parvati przynajmniej znajduje jakie偶 argumenty.

Dziewczyno nie wdawaj si臋 w dyskusje, bo nie potrafisz si臋 wybrania膰 i przedstawiac swoich racji. Radz臋 pisac w tematach, gdzie wszyscy maj膮 takie same zdanie na jeden temat, tam si臋 mo偶e odnajdziesz.

Taaaa..nie potrafie wybrnac..wolalabys zebym napisala post na dwie strony i jechala po tobie jak po szmacie,wtedy bys zalapala..

Odnioslam sie niesprawiedliwie…wtedy jak bronilam cie przed wanilka tez?? ..ja zawsze stram sie byc obiektywna!

Nie jestes zadna ofiara,nie bronisz sie..ty prowokujesz klotnie! Cytujesz wszystkich po kolei i komentujesz po swojemu..po co?? w dodatku nie masz o niczym pojecia(i nie chodzi mi akurat o ten watek).

Jezeli cie tak bola niektore posty to moze zmien forum..w necie znajdziesz napewno cos dla siebie,moze:stowarzyszenie spokojnych ludzi..albo zaczni pisac do rzeczy i nie rob z siebie ofiary losu!

vanilka125
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

stowarzyszenie spokojnych ludzi 馃槅
    Przecie偶 jeste偶my wszyscy spokojni 馃槈

Assha
    Member
    • Odp.: 1318
    • Maniak

vanilka zgapila kolejn膮 ceche parvati: wyd艂ubywanie 偶mieci. ciekawe sk膮d ta cudna rada skierowana do Moniki, 偶eby pobawila sie „szklanym czlonkiem” idiotyczne tez jest pytanie, czy TO DLATEGO, 偶e jej nie zaspokaja facet. Kto tu komu do 艂o偶ka patrzy..

parvati juz 2 razy sadzila sie do mnie assha to assha tamto durne porownania do jozi itp itd. Nie wiem skad ta durna cecha- jak jest klotnia to wciaga kolejne osoby. To jest dopiero debilizm!

Kolejne posty do skasowania. Kolejny temat do zamkni臋cia.

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nooo!!! skasowaliby wreszcie ciebie i jozie i byloby z banki.

Assha
    Member
    • Maniak

ok, za偶mieje si臋, skoro to MIA艁O by膰 tak bardzo zabawne. HA-HA-HA ! Dobre:lol:

To jest to „nietypowe poczucie humoru” o ktorym pisal miszczu? Fakt. Nietypowe.

Jozia
    Member
    • Temat贸w: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Taaaa..nie potrafie wybrnac..wolalabys zebym napisala post na dwie strony i jechala po tobie jak po szmacie,wtedy bys zalapala..

Wtedy bym za艂apa艂a w 100%, 偶e rzeczywi偶cie nie potrafisz wybrn膮膰. Bo jedyne co potrafisz, to jecha膰 komu偶 w odwecie za pare s艂贸w kt贸re ci臋 uku艂y zamiast spokojnie uargumentowa膰 swoje racje.

Odnioslam sie niesprawiedliwie…wtedy jak bronilam cie przed wanilka tez?? ..ja zawsze stram sie byc obiektywna!

Nie pami臋tam co tam by艂o z vanilk膮, ca艂kiem mo偶liwe, 偶e nie, ale ja m贸wie tu o tej konkretnej sytuacji, bo nie wyci膮gam starych brud贸w jak niekt贸re z was.

Nie jestes zadna ofiara,nie bronisz sie..ty prowokujesz klotnie! Cytujesz wszystkich po kolei i komentujesz po swojemu..po co??

By膰 mo偶e prowokuje, ale nie ma w tym nic z艂ego je偶li prowokuje je wyra偶aj膮c swoje zdanie na jaki偶 temat, kt贸re nikogo nie powinno urazi膰, a jednak osoby, kt贸re maj膮 inne zdanie same mnie atakuj膮. Gorzej jakbym sama zaczepia艂a na si艂e kogo偶 偶eby si臋 pok艂贸ci膰. Ale ja zawsze gdy kto偶 mnie czym偶 zdenerowa艂 i wyra偶aj膮c swoje zdanie dodawa艂am te偶 argumenty, 偶eby by艂o jasne, 偶e nie czepiam si臋 na si艂臋. No po co komentowac? Jasne, najlepiej jest si臋 zgadza膰 ze wszystkmii nawet je偶li masz inne zdanie i cieszy膰 si臋, 偶e na forum wszyscy s膮 dla siebie mili. A na forum si臋 dyskutuje i przedstawia swoje pogl膮dy.

Jezeli cie tak bola niektore posty to moze zmien forum..

Wole to forum, jest ciekawe. I na prawd臋 nie k艂贸c臋 si臋 na si艂臋, bo nie lubi臋 tego. 馃槙

albo zaczni pisac do rzeczy i nie rob z siebie ofiary losu!

Ja pisz臋 do rzeczy. Wszystkie moje oceny argumentuje 偶eby by艂o jasne, dlaczego mam takie zdanie. Nie pisz臋 g艂upt w sensie „hahahaha”, g艂upie docinki, wy偶miewanie, albo 10 post贸w jeden pod drugim po jednej linijce.

Assha
    Member
    • Maniak

i po co to komu..

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

i po co to komu..

no w艂asnie… 馃檮

Ju偶,ju偶-koniec sprzeczek moje drogie 馃檪

Monika
    Member
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

@J贸zia wrote:

Ja pisz臋 do rzeczy. Wszystkie moje oceny argumentuje 偶eby by艂o jasne, dlaczego mam takie zdanie. Nie pisz臋 g艂upt w sensie „hahahaha”, g艂upie docinki, wy偶miewanie, albo 10 post贸w jeden pod drugim po jednej linijce.

Lepiej pisac krotko a na temat..ty tylko zasmiecasz forum swoimi dlugimi postami..pewnie i tak malo kto czyta te pierdoly.

czarownica
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 23
    • Bywalec

najzwyklejsza oliwka powiadasz a ja tyle kasy p艂aci艂am za przy偶pieszacze-dzi臋ki ci wielkie spr贸buje napewno 馃槷

spoonka
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Chcia艂am co偶 modrego napisa膰, ale jak przeczyta艂am ca艂y temat to mi si臋 odechcia艂o 馃檨

afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

wiecie co…. bez sensu to zaczyna byc… wchodze na topic, mysle ze sobie poczytam o tych przyspieszaczach… czy sa dobre czy nie, czy efekt daja ladny, czy szkodza czy nie, czy ktos stosowal czy nie. a tu tysiadze wypowiedzi w ogole nie na temat. i oczywiscie klotnie. no bez kitu, ale tak byc nie moze.

ad tematu. ja nigdy nie stosowalam, bo sie balam ze beda po tym smugi i ze bede miec mega nienaturalny kolor skory. raz na jakis czas zdarza mi sie pojsc na solarium na pare minut, ale to raczej tak delikatnie sie chce zabrazowic, a nie robic na jole r. no i tam widzialam te przyspieszacze. ktos stosowal???

Nettoja
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

najlepsza jest ma偶膰 witaminowa, kt贸ra kosztuje 3z艂ote w aptece ;D
    wit A i E przyspiesza 馃槈

NiEtYkAlNa
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

zal d*** sciska w tym topicu 馃槅

tak, ja uzywam przspieszacza – ziaja maslo kakaowe w sprayu, polecam tylko nie zagranica. ma flitry chroniace. korzystam tez z solarium i jest mi z tym dobrze, najczesciej jednak opalam sie na sloncu, gdy nie uzywam przyspieszacza, to nie uzywam tez innych olejkow z filtrami, tylko slonce i woda.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " przyspieszacze"

Przewi艅 na g贸r臋